#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #66 Arda Turan

Nihat bjkli olabilir ama sonuçta adam orda Türk futbolcu diye geçiyo.Avrupada iyi oynayan her oyuncumuzu desteklemeliyiz.

Konu Arda ama tutamıycam kendimi.Tugay'dan sonra bizi en uzun ve en iyi şekilde temsil eden futbolcu Nihat'tır.Barca maçında kaçırdığı gole laf etmişsiniz.Adam kaçıncı kez uzun sakatlıktan çıktı gayet normal böyle şeylerin olması.İster bjk'li olsun ister gümüşhane doğansporlu hakkını verin.Keşke her futbolcu Nihat gibi iyi şekilde temsil edebilse.İnşallah bigün Arda'mız da öyle olacak.

Ya villareal dediğin köy takımı :D

Oynasında barca madrid gibi kulüpte bizde bakakalalım ama hiçbir türk futbolcusu o takımlara gidemez gidersede

Bizim cıkardıgımız birisi gider

sizler elin işe yaramaz bjklisini övmeye devam edin ;)

Sen şakasın ya harbi. yok bunları dewdikten sonra sana cevap bile vermem;)

Bu sezonun sonunda Avrupa'ya gitmesi kendisi ve Türk futbolu açısından çok iyi olur.

tottenham modric'e 25 milyon euro gibi bi fiyat verdi....arda neden 25 30 olmasın...

Umarım ispanya ya veya Manchester city e gider sezon sonu ya da ondan sonraki sezon...

Aman renktaş ne city'si ya.Adamlar herkesi transfer ediyo ama sondan 2.ler.Harcanmayacağı bi takıma gitmesi onun için daha iyi.Tabi bence gitmesin:D

Arda bir Türktür,15-20 milyon €'dan fazla satan yöneticiye helal olsun derim.

Türk olmasa 40 milyon €'dan aşagı satanı döverlerdi..

Bu Arda'yı satma aşkı nedir anlamıyorum . Ondan daha iyisini mi bulucaz biz avrupada kafaya oynamıcakmıyız ... Böyle bir futbolucuya 100 M Euro verseler ben satmam kardesim ... Sonra hamitmiş nuriymiş adamların peşinde kosuyoryz . O zmn ne satıyorsun ardayı . Hiçbiryere gitmicek o bir efsane olucak bu takımda ... Giderse gercekten cok üzülürüm ... Sat ümit karanı bilmem volkan yaman işe yaramayan adamları yolla ama arda gibi oyuncu satılrmı yapmayın ya. Sonra nasıl alcaz uefayı şampiyonlar ligini surda 40 yılın bası düzgün kadro kuruyoruz onuda herkez dagıtma havasında he ne olur arda ben gitmek istiyorum der o zmn eyvallah yolun acık olsun . Ama besiktas macında ben o hareketini gördükten sonra ardaya güvenim sonsuz bu forma helal olsun sana ARDA TURAN ...

Yazılan yorumlar Ardanın gitmek istemesi üzerine yapılan yorumlardır,tabiki Ardanın gitmesini hiç birimiz istemeyiz tabiki Ardanın bu takımda efsana olmasını isteriz ama Arda avrupada oynamak isteyebilir bu onun en doğal hakkıdır.

Arda hiçbiryere gidemez.. Taraftar olarak izin vermiyorum ! Buda benim en doğal hakkımdır! :cool:

Ardanın avrupaya gidip dünya yıldızı olmasını isteyen taraftarlarda var :p onlar ne olcak emir :D

Şaka bir yana inşallah bir yere gitmez...

Caner, Sampiyonlar Ligi'ni kazandığımız takımda ARDA'yı gormek istiyorum abi, olay budur, eminim oda bunu ister ve ayrıca yeni stadda 2 sezon oynasın en az.. Sonra gitsin illa gidecekse.. Ama Arsenal olmaz gidecekse adam gibi yere gitsin, Real Madrid, Bayern, Juventus fln..

Bende onu isterim ama körertmemek gerek

Satılmasını istemiyorum.3-4 sene sonra nereye giderse gitsin.İlla ömür boyu kalacak diye bir kural yok.Avrupa'da oynamayı her oyuncu ister.

Elbette gidicek ama yeri ve zamanı değil daha 21 yaşında avrupaya geç kalmış değil hatta erken bile 1 veya 2 sene sonra gitmesi daha iyi olur...Ama hiçbir yere gitmemesinden yanayım...!!!

'Tek hayalim kupa'

Arsenal´de sezonu kapayan Fabregas´ın yerine düşünülen Arda, "Aklımda transferin 't'si bile yok. Tek hayalim Kadıköy´de UEFA Kupası´nı kaldırmak" dedi.

Roma da peşindeydi

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, Avrupa devlerinin transfer listelerinde zirveyi zorlamaya devam ediyor... Sezon başında Roma’dan ciddi bir teklif alan 21 yaşındaki futbolcu, son olarak Arsenal’in gündemine gelmişti. İngiliz kulübü tarafından daha önce de takip edilen Arda, bu kez Fabregas’ın 4 ay sürecek sakatlığında, alternatif oyuncu olarak düşünülüyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı futbolcu, özellikle devre arasında transferin ‘t’sini bile aklından geçirmediğini söyledi.

‘Daha da yükselecek’

Takımın mükemmel bir hava yakaladığını, sakat oyuncuların iyileşmesiyle yükselen form grafiğini ikinci yarıda daha da yukarılara taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Arda, şunları ifade etti: “Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcu arkadaşlarımız ve tabii ki taraftarlarımızla birlikte önümüze bir hedef koyduk; Kadıköy’de UEFA Kupası’nı kaldırmak, ligde şampiyon olmak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak. Şimdilik tek hayalim bu, gerisi önemli değil.”

ARDA'NIN LİG PERFORMANSI

Maç Dakika Gol Asist Sarı

15 1286 4 5 2

kaynak : fanatik.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt