Tevfik Güner
Sarı Üye
- 2 Aralık 2008
- 978
- 0
- 1.286
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN
Orta shada çok iyi oynadı. Her zaman burada oynatılmalı.
Orta shada çok iyi oynadı. Her zaman burada oynatılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle diyeyim bence arda'yı 2 senedir eksik kullandık.Kanatta oynayınca topu gol noktasına getirene kadar yorulabiliyor,kaptırabiliyor vs.Forvet Arkası mevkisinde oynadığı zaman attığı çalım ve müthiş ara paslarıyla aniden pozisyon bulabiliriz.Ayrıca şutlarını da geliştirmiş.

Evet ilk senelerinde attığı çalımlarla gol noktasına yaklaşıyor ama sürekli pas veriyordu artık korkmadan vuruyor bu geçen seneden beri gelişti...
Vurdumu fenada vurmuyot ha![]()
O yüzden kanatta oynamasın forvet arkasında yeni Xavi'miz olabilir şu an xavi'nin baya alt modeli ama Arda oraya alışırsa süper olur.
Arda ile Xavi çok zıt...
Ayrıca Arda'yı bir futbolcuya benzetmek yanlış olur ama illa birine benzetmek gerekse Figo ya da Dejan Stankovic'e benzetirdim ben...
Şuan oynadığı mevkide Xavi var ondan.Ayrıca Arda tek yönlü oynar Xavi çift en önemli fark bu.Birde frikikler felan sayılacak çok sey var.Ama sende haklı olabilirsin.
Hala bazıları Arda orta sahada oynayamaz diyorlar tepem atıyorGazetelere cahil cühela insanları koyuyorlar dalacam birine
![]()
Tobol maçında çok beğendim Arda'yı çalımları,şutları,pasları gerçekten müthişti biraz daha köşeye gitseydi şutlar en az 2 golü vardı
Ben o çalımları hep büyük takımlara karşı yapmasını isterdim ama pek yapmazdı öyle. Ancak ASY'deki İspanya maçından sonra fikrim değişmiştiÇalımını da atsın, pasını da atsı, ortasını da açsın, şutunu da çeksin
![]()