#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Arda orta sahaya, pas alışverişine, liderliğe, şuta ve hızlı koşmaya veya oynamaya alışsın bırakın 15-18m € ; 25m € bile teklif gelirse şaşırmayız.

Arda nın Galatasarayla para konuşacağını zam isteyeceğini veya yönetimin zam talebini kabul felan edeceğini sanmam Arda Turan Galatasaray da sırf para için oynamıyor zam yapılsada yapılmasada hertürlü oynar

10 numarayı sonuna kadar hak ediyor ona katılıyorum

Türkiye liginin tartışmasız en iyi oyuncusu ona bişey diyen çıkamaz zaten

Adam kendini Galatasaray üyesi yapıyor yıllık 15.000 $ a, normalde futbolu Galatasaray'da bırakanlara bu hak zaten veriliyormuş ama bekleyemedi Arda, yetmedi bir de kardeşini yapacakmış ama yaşı daha tutmuyormuş.

Önlenemez şekilde büyüyor.

Boyut atladı Rijkaard'la. Sınırları nerde bitiyor merak ediyorum.

büyüksün Aslanımm!!

Seni çok seviyoruz sende sahadaki oyununla mücadelenle GS liliğinle bunu gösteriyorsun.

Aslantepe nin çimlerine bu takım senin kaptanlığında çıkacak ve çok büyük işler yapacaksınız.

ondna sonra da Real - Barça - Manu ya gideceksin!! hem bizi mutlu etceksin hemde kendini

Sen 1 Tanesin Ardaaaaa ! Sen Daha Bu Yaşında Bizim İçin Efsanesin.. Temennimizz Uzun Yıllar GALATASARAYIMIZA hizmet etmen..Galatasaraylılığından Gurur Duyuyorum..Sen Benim İçin İniestadan Bile iyisinn

Arda için söyleyecek söz bulamıyorum o olmasa bu takımı bile yenemezdik asistleri olmasa.:). Helal !

Arda bambaska Arda bibaska metin oktayın izinden emin adımlarla basarılar kaptan

Sen nasıl bir adamsın ya.

Avrupa'ya gitme vaktin geliyor yavaş yavaş. İnş. bu sezon bir Avrupa kupası kaldırıp öyle gidersin.

bir taraftar vardır takımıyla üzülen sevinen birde futbolcu vardır takımı için ter döken

birde bu ikisinin karışımı vardır hem taraftar olan hemde taraftarı olduğu takımı için ter döken

bu arda dır arda mızdır. 4-3 bordo maçında kaçırdığı bir gol sonrası yüzündeki üzüntüyü daha önce hiç bi futbolcunun yüzünde görmedim.

beklentilerimiz büyük, top arda ya gelince çalımlar asistler goller bekliyoruz ve unutmayalım

o da insan

oda her zaman aynı ruh haline sahip değil

ve şuna inanıyorum hangi ruh halinde olursa olsun en son terine kadar mucadele ediyor...

Ardanin konusuna yorum yazmak icin tikliyorum abi sonra tikaniyorum.

Bazen aklima birsey gelmiyor yazmadan geri cikiyorum.

Ne yazsam az gelir ona. Aslanim benim.

ne denilebilir ki, tam bir resital sergiledi dün akşam! kaptanlık ve 10 numaranın hakkını sonuna kadar verdi, tartışmasız gecenin yıldızıydı. 3 asist yaptı, kewell'ın golünde de atağı başlatan isimdi. eğer nonda biraz daha gününde ve becerikli olsaydı bu sayı 5-6'ya kadar bile yükselebilirdi. keita'nın ofsayt engeline takılan golünde yine atağı başlatan isimdi, kısacası her pozisyonumuzda arda'nın ismi vardı. şutlarını geçtiğimiz senelere oranla biraz daha gelirtirdiğini söyleyebiliriz, tobol maçındaki ve bu maçtaki güzel denemeleri bunu gösteriyor. geçen seneye oranla bambaşka bir arda var bu sene sahada. pozitif oyununu skora da yansıtmaya başladı bu sezon. rijkaard'ın ve sistemin bunda etkisinin olduğunu düşünüyorum nitekim ki ortada serbest rolde oynarken sol kanattakinden daha etkili gözüküyor. bunda takımı yönlendirmesinin daha kolay olmasının rolü büyük tabii ki. eğer top arda'ya geldiğinde hepimiz heyecanlanıyor, "acaba şidmi ne yapacak." diyorsak; top ona geldiğinde içimiz rahat olabiliyorsa o oyuncu büyük oyuncu demektir! takım kötü oynadığı zaman bile sorumluluk alarak maçın kaderini değiştirebilecek, isyankar (yenilgiyi kabul etmeyen anlamında), hırslı, GALATASARAYLI ve tam anlamıyla lider ruhlu bir oyuncu. ayrıca kamplardaki neşe kaynağı, arkadaşlarını her zaman neşelendirebilen, futbol zekası kadar sosyal zekaya da sahip olan efendi, aklı başında biri. bir kaptandan, yıldız oyuncudan daha ne istenebilir ki? gerçekten de bunları içimden gelerek yazıyorum, duygulanarak yazıyorum. seni anlatmaya sayfalar yetmez arda, hep böyle kalman dileğiyle. o kadar övdük nazar değmesin diyekim bir de. :)

Ardanin konusuna yorum yazmak icin tikliyorum abi sonra tikaniyorum.

Bazen aklima birsey gelmiyor yazmadan geri cikiyorum.

Ne yazsam az gelir ona. Aslanim benim.

Aynen..

Çok şey demek istiyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum..

Türkçenin zenginliği bile yetmiyor adama..

Dün oynanan maç özetlerini yeni izleyebildim Arda 'nın 2. yarı oynadığı top çok iyiydi. Drimping ile rakibini ekarte edişi, vurduğu şut, verdiği 2 gol pası süperdi. Keita gibi ayaklarına hakim bir yıldızla birlikte şov yapacaklardır inanıyorum.

O ışığı gördüm ben takımımda...

Yeni gelen Keita ve Elano ile çok iyi işler yaparlar.Hem üzerindeki baskıda biraz hafifler.

Şaşırmadım her zamanki arda oyunu .Ama söylüyorum kesinlikle çizgiye geçmemeli ! Ortada oynuyor diye yapıyor bu kadar çok asisti.

sana paris hiltonlar, tüm fenerliler bütün çakma 10 numaralar, haysiyetsiz medya, çekemeyen azizeler bülolar hepsi kurban olsun...sen var ya başımızın tacısın...her futbolcuya yorum yazılır ama sana kelimeler yetmiyo inan...BİZİM İÇİN SEN ALLAHIN BİR LÜTFUSUN....;)

avrupaya gitmesini istemiyorum...biraz bencilce olacak ama sensiz olmaz be ardam

Yanilmiyorsam 1.5 milyon euro aliyor senelik.

2 milyon almali diyorum.

Ardadan cok o parayi hakeden yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt