#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Arda dan asistlere devam Servet e Mükemmel bir gol attırdı + 3. gol de ilk başlangıçta atıığı derin pasla 3 golün asistini bence o yaptı. Ayhan attığı %100 pas dehşetti.

Arda kendini kasmamasına rağmen süper gidiyor maşalalh diyelim.

Arda Turan kendine iyi bakarsa kesinlikle Dünya yıldızı olur.

Arkadaşlar hatırlamısınız bilmem ama Ahmet Çakar geçen sene Shakel O Neal bana göre basketçi değil demişti programdaki adamlarda ahmet cidden saçmalıyosun demişlerdi:D

dün yine asistini yaptı daha denilecek bişey yok ya arda turan için.

Shevchenko dun mac sonu roportajinda karsilasmada ozellikle Arda Turan'i cok begendim, dedi.

PFDK, Gaziantep maç sonunda sahaya giren Galatasaraylı Arda'ya İhtar cezası verdi.

maç cezası gelmedi çok şükür kaptanımıza :D

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gaziantepspor maçından sonra sahaya giren yıldız oyuncumuz Arda Turan'a ihtar cezası verdi.

Ihtar Cezasi nedir arkadaslar ????

uyarı cezası demek hareketin tekrarlanması halinde ceza verilebilir

Tv8 Spor haberlerinde Man Utd'nin Arda'yı takip ettiğini ve devre arasında teklif sunacağını söyledi.

bu aralar Arda hakkındaki spekülasyonlar çoğaldı, neden acaba?:rolleyes:

Bi kaç dakika önce maraton adlı sitede beşiktaşlı birin telloyla karşılaştırdı inanabiiyor musunuz ardayı:) Gerçekten transfer yapamamak alt yapıdan oyuncu çıkaramamak bu sezon galibiyet yüzü görmemek adamların başına vurmuş belli dedirtti bana :D:D

Bi kaç dakika önce maraton adlı sitede beşiktaşlı birin telloyla karşılaştırdı inanabiiyor musunuz ardayı:) Gerçekten transfer yapamamak alt yapıdan oyuncu çıkaramamak bu sezon galibiyet yüzü görmemek adamların başına vurmuş belli dedirtti bana :D:D

bir tek hataları bu olsa keşke daha bir çok konuda adamı çıldırtıyorlar :)

ya arkadaşlar yönetim heralde ardayı satmak gibi bir delilik yapmaz........

kaptanlığı niye verdiler kalsın efsane olsun bence gidince ne olacak.....

eğer satmaya kalkarlarsa klübü basalım...........

GS nin ruhu satılamaz............

gitmesini yönetimde istemez tabi ama önemli olan arda'nın ne istediği eğer efsane olucam derse kimsenin gücü yetmez ardayı almaya...Kaptanlık ve 10 numara yönetimin tutumunuda açıkça belli ediyor zaten

Arda'yı Barça'da Messi'yle oynarken görmek istemez misin? Arda 'yı hepimiz çok seviyoruz o da bizi çok seviyor ama eline eğer barça'da oynamak gibi bir fırsat gelirse köstek değil destek olmalıyız. Eğer Arda burda kalırsa süper lig'de kime ispat edecek en iyi olduğunu ya da kimin karşısında göstermiş olduğu performansla değerlendireceğiz? Oysa Messi ve Arda kulağa bile bu kadar güzel gelirken varın siz bu ikiliyi sahada görün. Messi Arda'dan Arda Messi'den birşeyler öğrensin.(Messi'nin bile arda'dan öğreneceği şeyler vardır)

Arda gitsin zamanı gelince bizde daha çok gururlanalım Arda Barça'da gol attı , asist yaptı ,haftanın futbolcu seçildi diyip onu takip edelim.O uzaklara gitse de bizledir.Hem üstelik altyapıdakilere de daha çok örnek olsun,önayak olsun.

Sonra gelsin jübilesinden sonra öğrendiği herşeyi yeni Arda Turanlar yetiştirmek için versin bu sefer kendini. o da Türk Rijkaard olsun. İşte o zaman efsane olmuş olur.

Bencil olmayalım ona karşı zamanı geldiğinde omuzlarda gönderelim onu....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt