Orkun ÇETİNASLAN
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2009
- 2.495
- 0
- 1.306
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN
Kaptanıma bak 2. sayfaya düşcek ayıp !
Kaptanıma bak 2. sayfaya düşcek ayıp !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adı Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan ile anılan Sinem Kobal, önceki gün İstinye Park’ta tek başına alışveriş yaparken görüntülendi.
Genç oyuncu, ünlü futbolcuyla ilgili sorulardan sıkılmış olacak ki, daha kimse bir şey sormadan “Ben koyu bir Fenerbahce taraftarıyım, bu yüzden Arda’yla aramızda arkadaşlıktan başka bir şey olamaz” deyip oradan ayrıldı.
@İyi güzel hoşta , o zaman G.Saray'ın tanıtım gecelerinde neden sunum yapıyordun
@Haber bence yalan çünkü Sinem takım tutmuyor diye biliyorum![]()
Genç oyuncu, ünlü futbolcuyla ilgili sorulardan sıkılmış olacak ki, daha kimse bir şey sormadan “Ben koyu bir Fenerbahce taraftarıyım, bu yüzden Arda’yla aramızda arkadaşlıktan başka bir şey olamaz” deyip oradan ayrıldı.
Belki Azizenin Ardayı fenere getirmek için bir oyunudur..![]()
Beklenir
Bu arada imzandaki lafı dün Ertem Şener'mi söyledi![]()
Dün değil ama o söyledi
Geçen seneki lyon maçı..
Ertem'den başka yaratıcı spiker yok hemen anlasılıyo zaten![]()
Adı Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan ile anılan Sinem Kobal, önceki gün İstinye Park’ta tek başına alışveriş yaparken görüntülendi.
@İyi güzel hoşta , o zaman G.Saray'ın tanıtım gecelerinde neden sunum yapıyordun