#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda'nın son halini değerlendirecek olursam ;

Top kontrol = 8

Mücadele = 9

Pas = 8

Sinir/Stres = 10

Şut = 5

Ara pas = 9

1'e 1de = 8

Hız = 8

Dayanıklılık = 9

Güç = 8

Defansif = 6

Ofansif = 9

Arda'yı çok beğeniyorum+seviyorum, tek kötü bulduğum tarafı basını fazla ciddiye alması...

Biraz daha rahatlarsa, çok daha iyi performans sergileyecek, profesyonelliğini artırması lazım. Çok mücadele ettiği için doğal olarak hakemlere biraz sert tepki gösteriyor ama profesyonelliği arttıkça buda geçicektir... Çok memnunum kendisinden...

Duran top?

Duran top fazla kullanmadığı için, çok tecrübeli gözükmüyor, frikiklerine 7 veririm şimdilik, kornerleride Lincoln'un yanından bile geçemez henüz ama bunun dışında, oyun esnasındaki uzun topları çok etkili.. Antrenmanlarda duran top daha çok çalışırsa iyi olur..

Duran top fazla kullanmadığı için, çok tecrübeli gözükmüyor, frikiklerine 7 veririm şimdilik, kornerleride Lincoln'un yanından bile geçemez henüz ama bunun dışında, oyun esnasındaki uzun topları çok etkili.. Antrenmanlarda duran top daha çok çalışırsa iyi olur..

Arda gibi yetenekli topcuya hiç yakısmıyor bir tane adrese teslim pası yok duran top olarak diyorum

Arda illa duran topları iyi mi kullanacak arkadaşlar duran top farklı bir meziyettir dünyanın en iyi oyuncularından Messi'de duran topları çok iyi kullanmıyor ölçü değil bunlar...!!!

Arda illa duran topları iyi mi kullanacak arkadaşlar duran top farklı bir meziyettir dünyanın en iyi oyuncularından Messi'de duran topları çok iyi kullanmıyor ölçü değil bunlar...!!!

Arda ortasahanın her yerinde oynayabilicek bir futbolcu bu yetenek onda var yani yeri gelicek 10 numara posizyonunda oynıcak 10 numaranın en önemli özelligi nedir duran topdur nasridede var ben arfada var peki ardanın bunlardan ne eksigi var? ustune dusmesi lazım

Birinin Ardaya bu takımda her zaman sorumluluk alabilecek kişinin o oldugunu hatırlamalı

İlk yarıda bunu iyi yaptı ama ikinci yarıda sahada yoktu :(

Mutlaka duran top çalışmalı.Başka fazla bi eksiği yok zaten.

Arda oyuna ağırlığını koysun,dünyanın her takımında yıldız olur.

Bence yeterince koyabiliyor ağırlığını.

Arda ne zaman sağa bakıp sola pas atınca ozaman değerlenecek demi??!!!

Baros a gol fıstık gibi gol pasını Aykut mu attı??

İkinci yarıda sürekli sağ kanatta durdu oyuna hiç katılmadı,Penaltı pozisyonunda sonra devreye girdi.

İlk yarıda mukemmel oynadı ama ikinci yarıda öle degildi,bir tane pas attı diye ikinci yarıda iyi oynadı diyemeyiz.

İkinci yarıda sürekli sağ kanatta durdu oyuna hiç katılmadı,Penaltı pozisyonunda sonra devreye girdi.

İlk yarıda mukemmel oynadı ama ikinci yarıda öle degildi,bir tane pas attı diye ikinci yarıda iyi oynadı diyemeyiz.

Büyük oyuncu işte bir hareketi yetiyor.Katılmıyorum ikinci yarı kötü oynadığına takım zaten okadar iyi değildi kasmadı hiçbiri...

Millet daha ne bekliyor anlamıyorum..11 kişiyi çalımlayıp gol mü atıcak?

iyi oynadı dün , ben beğendim agresifliği dışında

Arda'yı bile eleştirir hale geldik gerçekten sonumuz iyi değil böyle bir yetenek dünya'da çok az yok işte kanatlardan gidip orta yapsın bilmem ne adam yılan gibi rakibin her yerinden geçip gol pozisyonu yaratıyor Messi bir maçta kaç orta yapıyor sorarım size? (Orta yapmıyor Arda diyen renkdaşlara)

Bir Çek Cumhuriyeti - Türkiye maçı izledim. O günden sonra Arda'dan beklentim çoook çoook yüksek oldu..

Ne Lincoln ne Kewell, Uefa şampiyonlugunu olursak Arda'nın kazandıracagını düşünüyorum..

7e0ef8c570a9b86f6a23fac259ec535f_400.jpg

1861a4c106682fd05b32f3514d762ca8_400.jpg

:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt