#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda son haftalarda gece hayatına cok takılıyor bu futbolu için yi olmaz ,özellikle sinem kobal'la sabahlara kadar eglenıyormus,ayrıca bir papariziyle görüntülenince söylediği laflar biraz garipti.

Muhabir:Arda maçlar başlıyor

Arda:Ne güzel

Muhabir:Kaptansınız,efendim.

Arda:Süper..

Onu bende izledim Arda'da bıktı artık her gördüklerinde sevgilimisiniz diye soruyorlar. Sana böyle birşey yapsalar kızmaz mısın ? Gece hayatı diye takıldığı yer, böbrek vakfı ziyareti.

Onu bende izledim Arda'da bıktı artık her gördüklerinde sevgilimisiniz diye soruyorlar. Sana böyle birşey yapsalar kızmaz mısın ? Gece hayatı diye takıldığı yer, böbrek vakfı ziyareti.

İlla kendilerine malzeme çıkaracaklarya rahat bırakmıyorlar. İsterse de gece hayatı da olur çok abartıya kaçmadıktan, kendinden beklenen görevleri yaptıktan sonra, sosyal hayatı olmayacak mı?

Kızarım da tabi Arda da haklı ama inşallah fazla kızlara takılmaz kızlara içkiye takılan futbolcuların halini görüyoruz,inşallah Arda'yı kaybetmicez.

Arda alkol almaz merak etme.

Sinancim yine døkturmussun:D

Arda bu takimin kaptani, ve ilk gunden beri dikkat ediyor, bunun farkindayim. Ve tabiki Ardanin da sosyal hayati olacak.

Ben Ardaya guveniyorum, ve asla abartmiyacigini biliyorum.

10 numarasa Arda.

Bu takimin butun Turkiyenin sevdigini oyunculardan biri.

Arda demişti beni içki kadehiyle görüntüleyin,futbolu bırakacağım,benim için farkeder mi asla farketmez,ama o iyi bir profesyonel,kızlarla gezecek tabi hangimiz gezmiyoruz,herşey mübah ona yeter ki sahada performansı düşmesin.

Ben Arda olsam bende türkiyenin en güzel kizlariylan gezerim.

Birakinda adam hak ettigi seylerden biraz faydalansin!Sonucta oda bir erkek:D

Maraton'da muhtemelen bir fenerbahçelinin yazdığı Arda Turan yorumu:

Equer ( 05-09-2009 19:47:23 )

Arda belki iyi bir top tekniğine sahip olabilir ama Alex gibi hızlı bi oyuncu değil olmadıda hiç bi zaman

Bu yorum bir fenerlinin futbolu ne kadar iyi bildiğini gösteriyor.

Link

https://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=86499

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt