#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ne güzel top sektirdi dün be aklıma yeni geldi gül gül ölmüştüm :D

Arda dünkü futboluyla herkese ders verdi. Hala kendini beğendiremediği Ahmet Çakara, çalımlarıyla colin kazıma, f5 lilerin Türkiyenin en iyisi olduğunu söylediği Gökhan Gönüle, Portekiz maçında Ardayı yedek bırakan Fatih Terime...............

Ahmet çakar kim ya o ne anlar Arda inadına şov yapıyo her maç

Arda dünkü milli maçta da takımın en iyisiydi milli takım kaptanlığı Arda'ya verilmeli ne hindilere nede çubuklu tosunlara yakışmıyor o band.

Herkez farkinda Ardanin Türkiyenin en iyi futbolcusu olduguna ama kiskaniyorlar söyleyemiyorlar.

Farkettiniz mi şutlarını inanılmaz geliştirdi. Topa vurduğu zaman heyecanlanmaya başladım.

Farkettiniz mi şutlarını inanılmaz geliştirdi. Topa vurduğu zaman heyecanlanmaya başladım.

Geliştirdiği söylenemez tv'den çok nefis bir şutmuş gibi duruyor kaleyle alakası yok şutlarının hala üzerinde durması gereken konu isabetli ve sert şut atmak.

Geliştirdiği söylenemez tv'den çok nefis bir şutmuş gibi duruyor kaleyle alakası yok şutlarının hala üzerinde durması gereken konu isabetli ve sert şut atmak.

evet, ama eskiden 5 maçta bir denerken şimdi bir maçta en az 2 kere deniyor.

şu anki en büyük eksikliği şut konusunda belki de ama bu da çalışarak aşılmaycak birşey değil.

en azından daha fazla deniyor; tobol maçında, netanya maçında güzel denemeleri de vardı.

kıscası ben çalıştığını düşünüyorum, ya da en kötü rijkaard yönlendirir onu. ;)

evet, ama eskiden 5 maçta bir denerken şimdi bir maçta en az 2 kere deniyor.

şu anki en büyük eksikliği şut konusunda belki de ama bu da çalışarak aşılmaycak birşey değil.

en azından daha fazla deniyor; tobol maçında, netanya maçında güzel denemeleri de vardı.

kıscası ben çalıştığını düşünüyorum, ya da en kötü rijkaard yönlendirir onu. ;)

Tabiki onda neredeyse çoğu oyuncuda olmayan şey var,topu ayağına 4x4 ile yapıştırıp yürüyüp koşabilme yeteneği,inanılmaz top saklama yeteneği,dar alandan cıva gibi akabilme tekniği,zaten dün makara yaptı rakiple farketmiyor Arda için,bir de şut atsa benim için bir Messi,bir Ronaldo ile arasında uçurum yok onlarda insan.

Yürüyedur Aslan parçası.. Gurur duyulacak adamsın..

Önemli maçlarda daha iyi oynuyor.

Göğsümüzü kabartıyor. Bugun gazetelerdeki manşetlerde hep Arda'nın üstün performansı vardı. Herkes Arda'nın ne kadar büyük futbolcu olduğunu daha iyi anlayacak zamanla...

Gecen sene sol bek gibi oyniyordu, okadar geri gelip yardim etmek zorunda kaliyordu.

Göğsümüzü kabartıyor. Bugun gazetelerdeki manşetlerde hep Arda'nın üstün performansı vardı. Herkes Arda'nın ne kadar büyük futbolcu olduğunu daha iyi anlayacak zamanla...

yakında 10 numara ve kaptanlık verılır ardaya az kaldı super oynuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt