Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Ne güzel top sektirdi dün be aklıma yeni geldi gül gül ölmüştüm
Ne güzel top sektirdi dün be aklıma yeni geldi gül gül ölmüştüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne güzel top sektirdi dün be aklıma yeni geldi gül gül ölmüştüm![]()
Farkettiniz mi şutlarını inanılmaz geliştirdi. Topa vurduğu zaman heyecanlanmaya başladım.
Farkettiniz mi şutlarını inanılmaz geliştirdi. Topa vurduğu zaman heyecanlanmaya başladım.
O kadar geliştirmedi ama nıke'n özel kramponlarının katkısıyla da iyi şutlar çıkardığı oluyor.
O kadar geliştirmedi ama nıke'n özel kramponlarının katkısıyla da iyi şutlar çıkardığı oluyor.
Krampon bahane maharet ayaklarda.
Geliştirdiği söylenemez tv'den çok nefis bir şutmuş gibi duruyor kaleyle alakası yok şutlarının hala üzerinde durması gereken konu isabetli ve sert şut atmak.
evet, ama eskiden 5 maçta bir denerken şimdi bir maçta en az 2 kere deniyor.
şu anki en büyük eksikliği şut konusunda belki de ama bu da çalışarak aşılmaycak birşey değil.
en azından daha fazla deniyor; tobol maçında, netanya maçında güzel denemeleri de vardı.
kıscası ben çalıştığını düşünüyorum, ya da en kötü rijkaard yönlendirir onu.![]()
Göğsümüzü kabartıyor. Bugun gazetelerdeki manşetlerde hep Arda'nın üstün performansı vardı. Herkes Arda'nın ne kadar büyük futbolcu olduğunu daha iyi anlayacak zamanla...