#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Biraz tutuk görünmesinin sebebi Bosnanın sırf Arda ya yaptığı adam adama hatta 2li,3lü markajlardır ve ayağına aldığı her topta tekme yemesidir.

Tekme yemediği süre içindede özellikle son yarım saat çok iyiydi bence Gökhan a 2 tane Sercan a 1 tane yüzde yüzlük gol pası attı,1 adamı çalımlayıp uzaktan çektiği şutu direkten döndü.

Daha ne bekliyosunuz ki???

O söylediğin pozisyonlarda direkten dönen top dışında sıradan bi oyuncunun da yapabileceği ve yapması gereken şeyleri yaptı.Bugün iyi değildi hemfikir olmak lazım .Ama Arda büyük topçu hemde TSL'nin en büyüğü . Olacaktır böyle şeyler deyip objektif olabiliriz.

Hep destek tam destek . Biz buralARDAyız.

Messi,Arda,C.Ronaldo gibi birçok yıldız muhtemelen olamayacak Dünya kupasında

Çok üzücü gerçekten

Messi,Arda,C.Ronaldo gibi birçok yıldız muhtemelen olamayacak Dünya kupasında

Çok üzücü gerçekten

Estonya bizi sokta biraktigi gibi Bosnaya da yapmazlar'sa evet.

Malesef.

Arda'ya gelince

O sutu keske kaleye girseydi, simdi hersey daha degisik olacakti.

O penaltıyı vermeyen hakemin gözlerinden şüphe ediyorum.

Büyüksün Arda son 20 dakika Terim'i dinlemeyip insiyatif alınca gerçek 10 numara gibi oynayınca takım kaç tane pozisyona girdi. Seni tek kanata hapsedecek teknik direktörün basiretsizliğini söylemekten asla çekinmem.

Bu arada Arda topu alır almaz yapılan fauller ve basan iki kişi Arda'yı çok yıprattı:(

Büyüksün Arda son 20 dakika Terim'i dinlemeyip insiyatif alınca gerçek 10 numara gibi oynayınca takım kaç tane pozisyona girdi. Seni tek kanata hapsedecek teknik direktörün basiretsizliğini söylemekten asla çekinmem.

Bu arada Arda topu alır almaz yapılan fauller ve basan iki kişi Arda'yı çok yıprattı:(

Haklisin renktas.

Hakem dogru duzgun mac yønetmedi. Tam bir fiaskoydu bence.

Arda Bosna maçında çok kötü oynadı. Bosnalı futbolcular Arda'ya adım attırmadı. İyi markaj uyguladılar Arda'ya. Arda son 15 dakika bu baskıdan biraz kurtuldu ve kendini göstermeye başladı. Keşke direkten dönen topu gol olsaydı. Çok üzgünüm. Milli takımımız yine çok önemli bir turnuvada yer alamayacak. 2010 Dünya Kupası'nın tadı tuzu kalmadı gözümde artık. :(

Bizim Arda mız bu değil.Daha çok top alan-sürekli top isteyen Arda gitmiş,toptan kaçan rakibin içinde kaybolan Arda gelmiş......

Milli maçlar yüzünden yorgun diye düşünüyorum inşALLAH eski diri Arda döner tez zamanda.Sen bu takımın herşeyisin.

Beklediğim performansı sergiledi ölüsü 1 asist yaptı.SARP vurmasa gene goldü zaten:)1 haftada 3 tane çok önemli maça çıktı normalidr buda...

Kaptan kötü oynama hakkını bu maçta kullandın..;) Gerçi bu oyunun bile 1 asistlik..:)

Milli maç yorgunluğuna veriyorum Adını hiç duymadım bugün.

Milli maç yorgunluğuna veriyorum Adını hiç duymadım bugün.

Bence de.. Milli maclarda oynayan adamlari cok elestirmemek lazim bu donemden sonra, Frank'in de dedigi gibi 2 hafta boyunca takimla antrenmana bile cikamadilar. Arda Arda'ligini yapti 1 asist. Asil Keita sasirtti beni inanilmaz icten oynuyor ve faydali olmak icin cabaliyor can kurban boyle adama.

Şu ana kadar izledğim en kötü Arda idi sanırım.

Keyifsizdi de.

...

Pana maçına kadar iyi dinlenmesi ve konsantre olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt