#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Evet gobegi kendinden once geliyor,gecelerde yeyip icip egleniyordur,rezil iste,sigara da iciyormudur acep..

Aziz Yıldırım namerdiyle karşılaştığında içeceğine bişe attılar kesin :)

Hiç kendine bakmıyor Arda açıkça belli ediyor..Kendine yazık etme kaptan ihtiyacmız var sana.

Ne oldu sana Kaptan ? Ayna karşısında bir geç. Estonya maçından beri ben niye kötü oynuyorum diye bir düşün bir sor kendine. Bugün belki de hayatının en kötü oyununu oynadın. Milli Takımda ne olduysa sana bırak orada kalsın o.

En yakın zamanda eski Arda'yı göster bizlere.

Abartmayın ya adam bugün kaç tane pozisyon hazırladı. 2 tane Elano ya Baros a Sabri ye al da at dercesine paslar attı. Gol attı golünü saymadılar penaltı yaptırdı penaltıyı vermediler. Bi hücum oyuncusu daha ne yapsın. İlla birini eleştirecekseniz Elano var Baros var Kewell var Elano 3 tane yüzde yüzlük pozisyonu harcadı attığı uzun pasların çoğu rakibe gitti. Dikkat ederseniz Keita ile Arda çok rahat pozisyon hazırlıyo ama bu üç oyuncu bunlara ayak uyduramıyor...

Küfür de ediyordur bu çocuk. :90:

Bakarsiniz terim belcika maci kadrosuna almaz:D

Saka maka arda su calimi biraksanda hafiften takim oyununa adapte olsan...

Aynen öyle :D

Ben en iyisi gidip bizim takım otobüsünü taşlayayım. Sonra da Arda'ya dizüstü bilgisayar atarım.

Haydin iyi geceler. :D

Devre arasi Ozeri alalim,zaten hic oynamadigi icin hic yorulmadi ve tam hazir,takas da ola bilin

haydin bye :D

Arda'nın sadece sırt numarası değişmedi ki, futbol mentalitesi değişti.

Haydi Arda haydi artık.

Arda üstad bu çalım olayının cılkını çıkardım yhaa.. lütfen şu top tutma olayını bırak...

Moral olarak iyi değil belli, destek olmak lazım. Leş kargaları hazır beliyor zaten. Ki öyle fena da oynamıyor. Sezon başındaki gibi değil elbette ama sürekli o formda kalması mümkün değil. Kötü diyoruz ama iki maçta çeşit çeşit 8-9 tane gol pozisyonu hazırladı. Beklenti yüksek olduğundan yeterli gelmiyor tabii. Ona da gelmiyor belli.

Bu arada Arda maçtan sonraki açıklamasında gol pozisyonu fauldü demiş. İlginç...

Bu arada Arda maçtan sonraki açıklamasında gol pozisyonu fauldü demiş. İlginç...

Yüklendim biraz ama hakemin kararına saygı duymak gerekir dedi.

Faul yoksa bile rakip takımın oyuncusu kendini çok iyi attı :) Kim olsa faul verirdi o pozisyona.

halı saha da saha kenarında kendisini sevgilisi veya platonik aşkının izlediğini düşünerek oynayan lise gençlerine döndü ya kaptan.topu ayağında çok tutuyo.kalabalık arasına dalıyo ama olmuyo. kendine çeki düzen vermesi gerek...bosna maçından bu yana kendini ispatlama çabası gibi gereksiz uğraşlar seziyorum...kaptan senin ne cevher olduğunu herkes biliyor...lütfen bizi direk sonuca götür 3-4 kişinin arasına girip top ezmen hepimizi kahrediyor...belki de şu oyunun bile çoğu takımın hayalini süsleyen bi seviye ama bizim senden beklentilerimiz yüksek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt