#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Benim ne demek istediğim belli, başka anlamlar çıkarmaya gerek yok.İnsan değil demedim, onu da nerden çıkardın anlamadım.

Arda isen bazı şeylerin diğerlerinden farklı olacak.Bakınız, Messi ve diğerleri diyor insanlar.Bizimde Arda ve diğerleri diyebilmemiz için Arda'nın da bazı şeylerden feragat etmesi gerek.Zor değil, sadece istek, arzu gerek Arda gibi bir insan için.

Nasıl başka anlamlar çıkarmayayım? Kızlarla niye geziyor sanıyorsun? Kızla değil, topla gez demek, 23 yaşında bir erkeğe şaka gibi gelir. Arda da insan dememin sebebi bu, gezecek tabi, sık sık gezecek, sonra yine gezecek, ve bir daha gezecek.

Nasıl "bazı şeylerden feragat etmeli"? Bu adam futbolcu mu, rahip mi? Messi kızlarla gezmiyor mudur sence? Ya da sahte Ronaldo? Ya da herhangi bir iyi futbolcu?

demekki sen butun kanallardaki magazin programlarini izliyorsun dikkar et o goruntulerin hepsi aynidir yani iki magazin programinda ardayi gorum iki farkli mekandan cikiyor sanma iki görüntüde aynidir dikkat et bunlara

sende fazla magazin programlarina takilma cik dolas biraz

Merak etme Arda dışında magazin programı izlemem.

Görüntülerin aynı olup olmayacağını anlayacak kadar zekaya sahipim. Sadece Arda'nın kıyafetlerinden görüntülerin farklı olduğunu anlayabiliyorum.

Bu kadar sallar bir insan hergün diyor birde.. kamp günleride çıkıyor Arda Rijkaard la birlikte dimi tugay..:D

Haftada 4 gün olsun. Fark eder mi?

.

Diğer soruma yine tatmin edici bir cevap veremedin;

"Bir oyuncu her gün gece 4'te 5'te gece kulübünden çıkarsa kesinlikle futbolunda düşüş olur." Bu somut bir örnek değil, hatta bir örnek bile değil. Hala gerçek, somut bir veri bekliyorum senden; gece takılmasının Arda'nın futbolunu nasıl etkilediğine dair.

Mesleğini bilmiyorum ama haftada 3-4 gün saate 5 e kadar dolaş ondan sonra işine git. Eğer düşüş yok ise haklısındır. Ben öğrenciyim. Uyumam gece 2'yi geçiyorsa bütün gün okulda uyuyorum.

Saat 4-5 çıkıyor dediğin olay suymuş:

balıkçı da arkadaşlarıyla beraber yemek yemiş ve saat 00.00 oradan eve gitmiş.en yeni magazin haberi buymuş ardayla ilgili.Hatta yanında bir kız varmış sakın yazmayın arkadasımın nişanlısı demiş.

Ben o olayı hiç görmedim.

Senden gece hayatının Ardanın futbolunu etkilemediğine dair somut bir örnek vermeni bekliyorum.

Hala çıkıp oynuyor, koşuyor, çalım atıyor, şut atıyor...Bunların hepsini bugünkü maçta yaptı, daha çok taze.

Demek ki gece hayatı Arda'nın futbolunu etkilemiyor; çünkü Arda hala futbol oynayabiliyor.

Merak etme Arda dışında magazin programı izlemem.

Görüntülerin aynı olup olmayacağını anlayacak kadar zekaya sahipim. Sadece Arda'nın kıyafetlerinden görüntülerin farklı olduğunu anlayabiliyorum.

Mesleğini bilmiyorum ama haftada 3-4 gün saate 5 e kadar dolaş ondan sonra işine git. Eğer düşüş yok ise haklısındır. Ben öğrenciyim. Uyumam gece 2'yi geçiyorsa bütün güb okulda uyuyorum.

şu cevaplarının saçmalığına bakarmısın.

Arda iyi oynarken 9 da mı yatıyordu peki?

Olay şu saatte yatması degil Onur

Gece hayatından dolayı işine konsantre olamıyor futboldan soguyor

Bak Adrianoya 2-3 sene önce dünyanın en iyi golculerinden biriydi sırf gece hayatı sebebiyle şimdi nerede

Arda Turan | KAPTAN ! Herkes şunun farkına varsın artık,Arda Galatasaray takımının KAPTANIDIR !

benim arkadas rijikaardi gecenlerde gece gec saatlerde de bi bayanla gormus sevgilisi yada esi bilmiyorum gec bi saat rijikaarda geceleri gezmeye basladi takim kotu gitmeye basladi mi tugayin mantigiyla boyle

Demekki saati ve haftada kaç gece gittiğini bilmiyosun salladığın burdanda belli oluyor..

Hem Adnan polatı ve gs yönetimini salak mı sanıyosun?Aykırı bir durum olsa uyarırlar zaten..

Ayrıca arda kendi dedi idmanlardan sonra bile 2-3 saat dinlenip uyuyorum..

Sanırım gözümüz boyanmış.Arda'yı çok büyüttüğümüzü düşünüyorum gözümüzde.İyi oluyo bu şekilde gerçekleri görüyoruz.Birde Barca da oynayacak diyoduk :))

Türk işte tipik türk olacağı bu.

Hala çıkıp oynuyor, koşuyor, çalım atıyor, şut atıyor...Bunların hepsini bugünkü maçta yaptı, daha çok taze.

Demek ki gece hayatı Arda'nın futbolunu etkilemiyor; çünkü Arda hala futbol oynayabiliyor.

Ben de saat 4te yattığımda sabah 7de kalkıp okula gidebiliyorum ama ne kadar verimli oluyorum tartışılır.

...

Mesleğini bilmiyorum ama haftada 3-4 gün saate 5 e kadar dolaş ondan sonra işine git. Eğer düşüş yok ise haklısındır. Ben öğrenciyim. Uyumam gece 2'yi geçiyorsa bütün gün okulda uyuyorum.

Yine Arda'yla ilgili değil bu yazdığın, yine somut değil. Sadece bir varsayımda bulunuyorsun.

Sonuçta demek istediğim şudur arkadaşım; Arda'da ki düşüşün gece hayatıyla ilgisi olup olmadığını bilemeyiz, bunu iddia etmek işgüzarlıktır, Kaptan'a saygısızlıktır. Her formu düşen futbolcuya "gece hayatı yüzünden" diyeceksek, işimiz iş. Misal bugünkü neredeyse her futbolcumuz sabahlara kadar eğlenmiş o zaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt