#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yine Arda'yla ilgili değil bu yazdığın, yine somut değil. Sadece bir varsayımda bulunuyorsun.

Sonuçta demek istediğim şudur arkadaşım; Arda'da ki düşüşün gece hayatıyla ilgisi olup olmadığını bilemeyiz, bunu iddia etmek işgüzarlıktır, Kaptan'a saygısızlıktır. Her formu düşen futbolcuya "gece hayatı yüzünden" diyeceksek, işimiz iş. Misal bugünkü neredeyse her futbolcumuz sabahlara kadar eğlenmiş o zaman...

Bilmem belki öyledir ama ben Ayhan'ı Servet'i Hakan Balta'yı maçlar dışında hiç televizyonda görmedim.

Olay şu saatte yatması degil Onur

Gece hayatından dolayı işine konsantre olamıyor futboldan soguyor

Bak Adrianoya 2-3 sene önce dünyanın en iyi golculerinden biriydi sırf gece hayatı sebebiyle şimdi nerede

Bu muhabbet hersene var Ardaya bişey olduğu yok..

Arda iyi oynarken 9 da mı yatıyordu peki?

Ardanın her zaman erken yatması, kendine bakması gerekir. Yoksa iyi oynaması süreklilik arzetmez, istikrar sağlamaz. Asker adam nasıl 09-06 arası uyuyorsa idmanı yiyen, 90 dakika koşan adam da en az 7-8 saat uyuması gerekir. Yoksa verimliliği düşer. Bunlar bilimsel gerçekler. Yok siz 3-4 saat uyuyup maça çıksın diyorsanız bilemem.

Sen hangisinden bahsediyorsun? hangi kanalda ve ne görüntüler verildi bizimle paylaşırsan daha iyi yorumlar yapılabilir bence

Sarışın bir kız vardı bir dizide oynuyor o kız, ece gürsel, ünlü olmayan farklı kızlarla olan görüntüler.

Ardanın her zaman erken yatması, kendine bakması gerekir. Yoksa iyi oynaması süreklilik arzetmez, istikrar sağlamaz. Asker adam nasıl 09-06 arası uyuyorsa idmanı yiyen, 90 dakika koşan adam da en az 7-8 saat uyuması gerekir. Yoksa verimliliği düşer. Bunlar bilimsel gerçekler. Yok siz 3-4 saat uyuyup maça çıksın diyorsanız bilemem.

Yahu adam 5 te uyumuyor ki nerden çıkardınız bunu?Kendi açıklaması var..

Gerçekten gece hayatın var mı?

Özel hayatımda kız arkadaşımı alıp gezdirebilmeliyim. Ben gece kulübüne gidersem, her şeyi göze alıp gidiyorumdur. Zaten gece dışarı çıkıyorsam, Haldun Abi, Murat Abi, Adnan Abi bundan haberdardır. İzin günümde neden çıkmayayım? Saat 23’te benim fotoğrafım çekiliyor. Sonra deseler ki yapacakları haberde, “Arda 23’te kız arkadaşı ile yemekten çıktı”, zaten bir problem olmaz. Öyle demiyor ki, “Sabaha kadar kızlarla eğlendi” yazıyor fotoğrafın altına.

.

Bilmem belki öyledir ama ben Ayhan'ı Servet'i Hakan Balta'yı maçlar dışında hiç televizyonda görmedim.

Basında Arda'ya özel bir ilgi olduğunun farkında değil misin? Arda gaz çıkarsa manşet oluyor, insanların gözüne sokuyorlar.

Birkaç maç önce Servet'i izleyen bir kız vardı tribünde, Servet çicek vermiş vs. Servet yerinde Arda olsa hala aynı haber dönüyor olurdu, emin ol.

Yahu "Kız arkadaşını tokatladı!" diye haber çıktı bizim basında. Adamlar iddialı yani, Arda'yı yeni Hakan Şükür yapacaklar, yıllar boyu Kaptan'ın ne kadar "kötü" bir insan olduğunu okuyacağız. Çok takılmamak lazım bunlara.

Birşey olmadıgı için zaten kondisyon ve formunda gözle görülür bir düşüş var

yok öyle bişey..akım iyi oynamadan Ardaya kötü diyemezsiniz..Takım iyi oynar arda sırıtır o zaman tamam..

Kaldıki bugün kötü oynamadı..ilk yarı baroosa 2.yarı nondaya 100lük pası var..

Sarışın bir kız vardı bir dizide oynuyor o kız, ece gürsel, ünlü olmayan farklı kızlarla olan görüntüler.

Ece Gürsel ile görüntüleri Türk Böbrek Vakfının İftar yemeğinde çekilmiş. Yani saat 4-5 çıkmamış Arda...

Basında Arda'ya özel bir ilgi olduğunun farkında değil misin? Arda gaz çıkarsa manşet oluyor, insanların gözüne sokuyorlar.

Birkaç maç önce Servet'i izleyen bir kız vardı tribünde, Servet çicek vermiş vs. Servet yerinde Arda olsa hala aynı haber dönüyor olurdu, emin ol.

Yahu "Kız arkadaşını tokatladı!" diye haber çıktı bizim basında. Adamlar iddialı yani, Arda'yı yeni Hakan Şükür yapacaklar, yıllar boyu Kaptan'ın ne kadar "kötü" bir insan olduğunu okuyacağız. Çok takılmamak lazım bunlara.

O şerefsizlerin saçma haberlerine inanmam zaten.

Ama görüntüler var güzel kardeşim.

Gerçekten gece hayatın var mı?

Özel hayatımda kız arkadaşımı alıp gezdirebilmeliyim. Ben gece kulübüne gidersem, her şeyi göze alıp gidiyorumdur. Zaten gece dışarı çıkıyorsam, Haldun Abi, Murat Abi, Adnan Abi bundan haberdardır. İzin günümde neden çıkmayayım? Saat 23’te benim fotoğrafım çekiliyor. Sonra deseler ki yapacakları haberde, “Arda 23’te kız arkadaşı ile yemekten çıktı”, zaten bir problem olmaz. Öyle demiyor ki, “Sabaha kadar kızlarla eğlendi” yazıyor fotoğrafın altına. .

Belli bi zeka lazım anlamak için tabi..Birazdan çıkıp arda yalan söylüyo derler şimdi bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt