#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kaptan sinirlerine hakim olursa bu maçı tek başına alır..

ekstra işler yapmaya kalkmasın, topunu oynasın yeter..

Fener taraftarından etkilenip maçın kahramanı olmasını istemek yerine takım oyununu bozmadan,sıkışan anlarda adam eksiltme yeteneğini sahaya yansıtan bir Arda görmek istiyorum.

kesinlikle doğru arda oyununu oynarsa mutlaka ve mutlaka biz bariz üstünlük kurarız kalitemizle ve takımdaki bağımızla en iyisi biziz...

Ronaldinho'da değilsin Messi'de, Arda'sın hırsınla oyna Galatasaraylılığınla oyna !

Herşey senin maçı istemene bağlı sen ne kadar kazanmayı istersen o kadar şansımız artar.

Geçen seneki en güzel golümüzü kadıköyde atmıştık bana göre. Ümit Karan kafayla arkaya aşırttı, arda röveşatamsı bir hareketle araya bıraktı, lincoln harika dokundu. Bir de ikinci yarıda bir kaç pozisyon vardı, onun dışında arda vasattı. Alıp götüremediği bir fener maçları var defterinde. Saraçoğlunu da yazmanın vakti geldi. Ondan sonra herkes susar, hem kendi hem taraftar hem takım iyice rahatlar.

Yarın maçın adamı olacak iyi izleyin Arda'yı.

İngiltere'de 3-2 kaybettiğimiz Liverpool maçındaki gibi bir performans bekliyorum Kaptan'dan.

Ne oynamıştı be! Daha gencecik, o taraftarın önünde...Arda büyük futbolcu, kim ne derse desin.

Fenerbahçeliler Arda'dan kırmızı kart bekliyor. Bense 1 gol 2 asist. Bence 2.si olucak.

Büyük oyuncular büyük maçlarda belli olur kaptan,sen gemini rotasından saptırmazsın senin önderliğinde liderliği almaya gidiyoruz sana sonsuz güveniyorum,yarın gücünün tamamını sahaya vereceğinden adım gibi eminim herşey sihirli ayaklarında bitiyor,Allah utandırmasın!

Bu nedir ya. Arda TURAN gibi bir adam yazılan mesaj sayısında 2. sırada sanırım haksızlık ediyoruz kaptanımıza...

Herkes maçın adamı Keita olacak diyor ama ben maçın adamı Arda olacak diyorum.

Kaptan n'olur sadece işini yap ve kimseye koz verme gerginlik yaşayarak....Bu taraftar hep arkanızda...

armanızdan güç alın.....

Herkes başkanın, yönetimin, taraftarın ve teknik kadronun sana büyük sorumluluk yüklediğini düşünüyor. Bu sorumluluğun altından kalkabileceğini bu akşam kanıtla!

Solda oynuyorsun , asıl mevkiinde.

Koy Fener'e Kaptanım..!

Arda bugün çok acıtacak Fener'i.

Haydi KAPTAN!! Büyük futbocu olduğunu cümle aleme göster haydi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt