#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kusura bakmayin ama Arda dunku macta ne yapti?

Resmen el freni.

Bence 2-3 mac yedek beklemeli gitgide kaptanligin gereklerinden uzaklasiyor

ah arda kardeşim ceketin markası ile değil performansınla konuşulacaksın..kadıköyde onca küfüre futbolunla yanıt verecektin..olmadı olamazdı mental olgunluk farklı bir olgu idi

... maç öncesi konsantrasyonunu çok bozdular ...baroni ile pozisyonunda sonuna kadar haklı idi..ah sahada tek hareketinle benliğini kazanabilirdin olamadı.son maçlarda sezon başını aratır oldu takım ancak çıtayı çok yükselten sen kadıköyde sönmüş yıldızdın

Solda çok sıkıştı topu alınca 3 kişi dalıyordu resmen..Ronaldo olsa fazla bişey yapamazdı..

Bosna'ya gittiğinde bir kıza mı vuruldu ne oldu ya bu adama? O maçtan itibaren anormal bir düşüş var.

Cristiano Ronaldo ile kiyaslamak sacmalik, digeri Dünyanin en komple futbolcularindan biri.

Cristiano Ronaldo ile kiyaslamak sacmalik, digeri Dünyanin en komple futbolcularindan biri.

Ben ronaldoyla kıyaslamıyorum..

Dünkü maçta iyi oynamadı diye eleştirmek çok yanlış..İlk önce rezalet bir takım vardı sahada..

Arda topu aldığında 3 kişi bastı keitayada öyle dün ikiside etkisiz kaldı..Ronaldoyla kıyasladım çünkü euro 2008de onuda birkaç oyuncu tutunca bir hiçti..

Ben ronaldoyla kıyaslamıyorum..

Dünkü maçta iyi oynamadı diye eleştirmek çok yanlış..İlk önce rezalet bir takım vardı sahada..

Arda topu aldığında 3 kişi bastı keitayada öyle dün ikiside etkisiz kaldı..Ronaldoyla kıyasladım çünkü euro 2008de onuda birkaç oyuncu tutunca bir hiçti..

Messi'yi 3 kişi tutuyor hocam,gene sıyrılıyor bu yetenektir,bir fake koşuyla atlatırsın zekan varsa madem kaçamadın alan değiştirip defans kurgusunu bozarsın,bunuda mı yapamadın faul alırsın tehlikeli atış kazanırsın.Bunuda yapmadın mı büyük oyuncu değilsin.

Messi'yi 3 kişi tutuyor hocam,gene sıyrılıyor bu yetenektir,bir fake koşuyla atlatırsın zekan varsa madem kaçamadın alan değiştirip defans kurgusunu bozarsın,bunuda mı yapamadın faul alırsın tehlikeli atış kazanırsın.Bunuda yapmadın mı büyük oyuncu değilsin.

Sinan dikkat edersen Messiyi örnek vermedim o başka bi boyut onu kıyaslayamam.. :p

Ben zaten Ardanın serbest oynaması gerektiğini düşünüyorum sezon başında böyle oynamıştı ve çok iyiydi..

Doğru son Beşiktaş maçında 3 gol attı hatta kendi golünün asistini bile kendi yaptı o derece iyiydi .

Performansını bırak, böyle kaptan olmaz.

Son dönemde kötü olduğu aşikar. Zaten yüzde sekseninde demiştim. Yahu sonuçta hagi varken de yenildik biz orada. Bu kadar yüklenmeye gerek var mı?

Arda Kaptanlığı kaldıramıyor bundan dünkü maçta emin oldum...

Tamam Güzel oyuncu değerli oyuncu baştacımız ama kaptanlık ayrı bir olay olması lazım çabuk sinirlenmemesi lazım ardanın yapısında bu yok .

Kaptan dediğin örnek olmalı Ardanın örnek olucak haraketler yapmıyor !

En çok sevdiğim oyuncudur ARda ama kaptan olmamalı.

Sinan dikkat edersen Messiyi örnek vermedim o başka bi boyut onu kıyaslayamam.. :p

Ben zaten Ardanın serbest oynaması gerektiğini düşünüyorum sezon başında böyle oynamıştı ve çok iyiydi..

Onur demek istediğim birşeyler yapabilirdi,hiçbir şekilde affı yok ama Arda yüzümüzü astığı gibi güldürmesinide bilir,onu hala çok seviyoruz canım ciğerimiz ama n'olur bunu artık kullanmasın sahada yürümesine dayanamıyorum Lincoln kadar istediler maçı.

Okan babanın damgalamasına katılıyorum...

Ben Frank olsam 2, 3 maç yedek soyundururum, aklı başına birazda olsa gelir.. şu çalımıda bırak artık, yapamıyorsun işte. Messi olmaya çalışma. kendin ol.

bu kadar yüklenmeye gerek yok ama bu kadarda aciz oynamaya hakkı var mı haftalardır?

Bizim yapacağımız şey destek olmak. Yuhlayarak ya da tepki göstererek düzeleceğini sanmıyorum. Arda'ya psikolojik destek verme şansımız da yok. Ne yapabiliriz ki? Sen topçu değilsin arda deyince ya da kaptanlığı elinden alınca bu iş düzelecek mi? Sonuçta bu saraçoğlu da ayrı bir olay oldu. Diyorum işte Hagi gibi bir adam varken bile kaybediyorduk.

Bizim yapacağımız şey destek olmak. Yuhlayarak ya da tepki göstererek düzeleceğini sanmıyorum. Arda'ya psikolojik destek verme şansımız da yok. Ne yapabiliriz ki? Sen topçu değilsin arda deyince ya da kaptanlığı elinden alınca bu iş düzelecek mi? Sonuçta bu saraçoğlu da ayrı bir olay oldu. Diyorum işte Hagi gibi bir adam varken bile kaybediyorduk.

yuhlamak yok canım o da ne daha neler angut muyuz biz?

ama bu adamında artık kendine gelmesi lazım en büyük hayalim torres gibi kaptan olmak dedi adama 2 gün sonra kaptanlık verdiler 10 numara formayla, taraftar olarak zaten peşindeyiz sürekli... e daha ne???

toparlanması lazım yetenekleri tartışılmaz ama birazda profesyonellik öğrenmeli...

Galatasaray kaptanı, kendi nezdinde tüm camiayı temsil eder. Bu sebeple Arda Turan hakkında yazacaklarınızı, futbol eleştirisi çerçevesinde tutmanızı rica ediyorum. Arda bu takımın RUHUDUR.

Eleştiri sınırını aşan hakaretlerde yönetici arkadaşlarımız gerekeni yapacaklardır.

İyi bir ayar gerekiyor Arda'ya.Tamamen uçmuş havalarda geziyor.4 yıldır Arda'nın hiç bu kadar formsuz olduğu bir dönem hatırlamıyorum.Yaramamış kaptanlık Arda'ya.

Oturtacaksın yedek kulübesinde, olmadı kadro dışı bırakacaksın aklı ne zaman başına gelirse o zaman gelsin, başımızın üstünde yeri var.Ama böyle olmaz, ruhsuz isteksiz.Ayıptır, yazıktır bu taraftara.

Vay be Arda Turan hakkinda bunlarida okudum ya burda daha ne diyim bilmiyorum. Arda düne kadar Metin Oktay yolundaydi bir macta yoldan cikti kariyeri bitti. Bosuna diger maclarda formsuz falan demeyin Ardanin formunun düsük oldugu maclarda bile golü asisti mutlaka var. Asil ona simdi ihtiyacimiz var. Ne Baros kaldi ne Keita, ikiside fenerin oyununa geldi. Mactan öncede kaptanimizi tahrik ettiler. Arda Turan elestirilemez biri degildir ama Galatasarayin Kaptanini elestiriyorsan bir kac kez düsünüceksin. Bir fener maglubiyetine Kaptanini harcarsan gecmis ola. Bu gün burda Arda Turan i agir elestirenlerin gecen sene efsane kaptan Bülent Korkmaz a bir küfür etmedigi kalmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt