Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Kusura bakmayin ama Arda dunku macta ne yapti?
Resmen el freni.
Kusura bakmayin ama Arda dunku macta ne yapti?
Resmen el freni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cristiano Ronaldo ile kiyaslamak sacmalik, digeri Dünyanin en komple futbolcularindan biri.
Ben ronaldoyla kıyaslamıyorum..
Dünkü maçta iyi oynamadı diye eleştirmek çok yanlış..İlk önce rezalet bir takım vardı sahada..
Arda topu aldığında 3 kişi bastı keitayada öyle dün ikiside etkisiz kaldı..Ronaldoyla kıyasladım çünkü euro 2008de onuda birkaç oyuncu tutunca bir hiçti..
Messi'yi 3 kişi tutuyor hocam,gene sıyrılıyor bu yetenektir,bir fake koşuyla atlatırsın zekan varsa madem kaçamadın alan değiştirip defans kurgusunu bozarsın,bunuda mı yapamadın faul alırsın tehlikeli atış kazanırsın.Bunuda yapmadın mı büyük oyuncu değilsin.
Doğru son Beşiktaş maçında 3 gol attı hatta kendi golünün asistini bile kendi yaptı o derece iyiydi .
Performansını bırak, böyle kaptan olmaz.
Sinan dikkat edersen Messiyi örnek vermedim o başka bi boyut onu kıyaslayamam..
Ben zaten Ardanın serbest oynaması gerektiğini düşünüyorum sezon başında böyle oynamıştı ve çok iyiydi..
Son dönemde kötü olduğu aşikar. Zaten yüzde sekseninde demiştim. Yahu sonuçta hagi varken de yenildik biz orada. Bu kadar yüklenmeye gerek var mı?
bu kadar yüklenmeye gerek yok ama bu kadarda aciz oynamaya hakkı var mı haftalardır?
Bizim yapacağımız şey destek olmak. Yuhlayarak ya da tepki göstererek düzeleceğini sanmıyorum. Arda'ya psikolojik destek verme şansımız da yok. Ne yapabiliriz ki? Sen topçu değilsin arda deyince ya da kaptanlığı elinden alınca bu iş düzelecek mi? Sonuçta bu saraçoğlu da ayrı bir olay oldu. Diyorum işte Hagi gibi bir adam varken bile kaybediyorduk.