Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Daum'dan özendi demek ki.
Daum'dan özendi demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Ardayla aynı işi yapan kewell yere göre sığdıralamıyor arda hala eleştiriliyor..Goller dışındada hiç yoktu kewell üstelik..
Yani hayretlerle izliyorum..
Dün Ardayla aynı işi yapan kewell yere göre sığdıralamıyor arda hala eleştiriliyor..Goller dışındada hiç yoktu kewell üstelik..
Yani hayretlerle izliyorum..
Sadece Arda kendi oyununu oynasa rahatlıkla şampiyon olur. Kaptan kendine gelecektir.
O adam Harry Kewell bu Harry Turan olsaydı buda yere göğe sığdırılmazdı...
Yani aralarındki tek fark farklı ülkerden olmaları öylemi?
Harry Kewell'ın leeds ve liverpool'da oynamasının,Alex ferguson'uın manu'nun 7 numarası olarak Harry'yi düşündüğü halde hayallerinin takımı olan liverpool'u tercih etmesinin,kariyerinin hiçbir önemi yok yani?
liverpool tribünlerinin "Harry cool" diye çardığı bir adamdan bahsediyoruz "wizard of oz" dan...
Bugün kaptan servet olsa veya ne biliyim ayhan olsa bu kadar tartısılcak mı bu kaptanlık konusu . Neden tartısılıyor çünkü arda'yı cekemiyorlar ... Neden baroni gidip orda ardayı itti neden fener hep ardayla ugrasıyor ... Neden daum ardayla ilgili acıklama yapıyor . Neden aziz arda'nın aklını celmeye calısıyor ... Bunlar sürer gider ama tek bir gercek Arda Galatasaraylıdır , ve en iyi Türk Futbolcu en karizma o'dur .
Yani aralarındki tek fark farklı ülkerden olmaları öylemi?
Harry Kewell'ın leeds ve liverpool'da oynamasının,Alex ferguson'uın manu'nun 7 numarası olarak Harry'yi düşündüğü halde hayallerinin takımı olan liverpool'u tercih etmesinin,kariyerinin hiçbir önemi yok yani?
liverpool tribünlerinin "Harry cool" diye çardığı bir adamdan bahsediyoruz "wizard of oz" dan...
Yanlış anLama ben Kewell ı kötülemiyorum çok beğendiğim bir oyuncudur. Ama herkes GS kötü oynadığında Arda ya yükleniyo. Millet Arda dan 3gol 5 asist bekliyo her maç. Arda Kewell dan daha iyi oynadığı maçlarda bile Arda kötü deniyo Kewell a övgü yağdıryolar...
O zamanki kewella bu zamanki arasında fark var..Geçmişe göre konuşacaksak nondayı neden bu kadar eleştiriyosunuz?
Yakın tarihe bakarsak kewell liverpoolda kadroya giremeyen ve sözleşmesi bitmiş bir oyuncu olarak bize geldi..
Arda'da olan tek sorun psikolojik kanımca. Takım oyununun bir parçası olan bir lider gibi değil, Bireysel oynayan "ben yaparım ben yapacağım" tarzı oynamaya başladı. Sorun burda.Ama psikolojik sorunlar geçicidir.Arda'mızda üstünde bu kadar yük varken,o genç yaşta Türkiye'nin en büyük kulübünün hem kaptanı hem 10 numarası olurken böyle dönemler doğal.Atlatacaktır Aslanımız,emin olun.