#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda ya medya yüklenmesin 1-2 hafta Arda daha iyi olur. Ama nerde o şerefli medya, anası yaşındaki kadını bile sevgilisi olarak gösteriyo. Biz GS taraftarı olarak her zaman sahip çıkmalıyız Büyük Kaptan a...

Dün Ardayla aynı işi yapan kewell yere göre sığdıralamıyor arda hala eleştiriliyor..Goller dışındada hiç yoktu kewell üstelik..

Yani hayretlerle izliyorum..

Dün Ardayla aynı işi yapan kewell yere göre sığdıralamıyor arda hala eleştiriliyor..Goller dışındada hiç yoktu kewell üstelik..

O adam Harry Kewell bu Harry Turan olsaydı buda yere göğe sığdırılmazdı...

Çok açık birşey söyliyeyim mi ?Kewell ve Baros ayrı tutuluyor bu forumda onlara eleştiri yaptın mı hoop hakaretler geliyor sana hain oluyorsun

Kimse kızmasın ben gördüğümü söylüyorum .

Sadece Arda kendi oyununu oynasa rahatlıkla şampiyon olur. Kaptan kendine gelecektir.

Sadece Arda kendi oyununu oynasa rahatlıkla şampiyon olur. Kaptan kendine gelecektir.

Arda bu kadar abrtıldığı kadar kötü oyanmıyo en azında Elano dan Kewell dan daha iyi oynuyo. Ama her kötü sonuç Arda ya bağlanıyo. Arda zaten kendine gelir daha da iyi olur ama bi adamın üzerine bu kadar yüklenilmez...

O adam Harry Kewell bu Harry Turan olsaydı buda yere göğe sığdırılmazdı...

Yani aralarındki tek fark farklı ülkerden olmaları öylemi?

Harry Kewell'ın leeds ve liverpool'da oynamasının,Alex ferguson'uın manu'nun 7 numarası olarak Harry'yi düşündüğü halde hayallerinin takımı olan liverpool'u tercih etmesinin,kariyerinin hiçbir önemi yok yani?

liverpool tribünlerinin "Harry cool" diye çardığı bir adamdan bahsediyoruz "wizard of oz" dan...

Harry Kewell'ın leeds ve liverpool'da oynamasının,Alex ferguson'uın manu'nun 7 numarası olarak Harry'yi düşündüğü halde hayallerinin takımı olan liverpool'u tercih etmesinin,kariyerinin hiçbir önemi yok yani?

liverpool tribünlerinin "Harry cool" diye çardığı bir adamdan bahsediyoruz "wizard of oz" dan...

Yanlış anLama ben Kewell ı kötülemiyorum çok beğendiğim bir oyuncudur. Ama herkes GS kötü oynadığında Arda ya yükleniyo. Millet Arda dan 3gol 5 asist bekliyo her maç. Arda Kewell dan daha iyi oynadığı maçlarda bile Arda kötü deniyo Kewell a övgü yağdıryolar...

Bugün kaptan servet olsa veya ne biliyim ayhan olsa bu kadar tartısılcak mı bu kaptanlık konusu . Neden tartısılıyor çünkü arda'yı cekemiyorlar ... Neden baroni gidip orda ardayı itti neden fener hep ardayla ugrasıyor ... Neden daum ardayla ilgili acıklama yapıyor . Neden aziz arda'nın aklını celmeye calısıyor ... Bunlar sürer gider ama tek bir gercek Arda Galatasaraylıdır , ve en iyi Türk Futbolcu en karizma o'dur .

Bugün kaptan servet olsa veya ne biliyim ayhan olsa bu kadar tartısılcak mı bu kaptanlık konusu . Neden tartısılıyor çünkü arda'yı cekemiyorlar ... Neden baroni gidip orda ardayı itti neden fener hep ardayla ugrasıyor ... Neden daum ardayla ilgili acıklama yapıyor . Neden aziz arda'nın aklını celmeye calısıyor ... Bunlar sürer gider ama tek bir gercek Arda Galatasaraylıdır , ve en iyi Türk Futbolcu en karizma o'dur .

Bu yazının altına imzamı atarım...

O zamanki kewella bu zamanki arasında fark var..Geçmişe göre konuşacaksak nondayı neden bu kadar eleştiriyosunuz?

Yakın tarihe bakarsak kewell liverpoolda kadroya giremeyen ve sözleşmesi bitmiş bir oyuncu olarak bize geldi..

Arda ilk defa oynadığı bir mevkiide 30 dakika da 1 gol 1 asist yaptı. Gayet başarılıydı. Hala kendine gelmeni bekliyoruz falan deniyor ne yapacak bu adam? Mutsuz görünüyor, orası ayrı. Bir de fener karşısında böyle yenildikten sonra bucaya gol atıp sevinmeyi uygun bulmamış olabilir. Yadırgamam.

haha kewell'ı eleştirebilmek için dünya'ya kewell gibi bir futbolcu kazandırmamız gerek MÜTHİŞ bir profosyonel ...

Arda o isterse her maç kötü oynasın her maç kırmızı görsün ben onun o gözünden fışkıran Galatasaraylılığı için yine sevicem...

Yanlış anLama ben Kewell ı kötülemiyorum çok beğendiğim bir oyuncudur. Ama herkes GS kötü oynadığında Arda ya yükleniyo. Millet Arda dan 3gol 5 asist bekliyo her maç. Arda Kewell dan daha iyi oynadığı maçlarda bile Arda kötü deniyo Kewell a övgü yağdıryolar...

Sana bişey söyleyeyimmi.

Arda'yı çok çok severim. Kaptanlık ve 10 numara ona verildiğinde çok sevinmiştim. Güzelde oynuyordu. Her maç 1 asist yapıyordu en az performans buydu.

Ama Arda Bosna maçı sonrası bişeyler oldu nedense çoğu maç bireysel oynamaya başladı. Ankaragücü maçında da çok fazla böyle oynamış, ondan sonrada böyle devam etti.

Kewell öyle değil ama. Takım oyunu oynuyor ve muhteşem birisi yani karakter olarak muhteşem profesyonel hiç bi olayda göremiyosun adamı çok karizma ve daha tecrübeli, daha deneyimli birisi.

Arda bireysel oynadığı için öyle Kewell tercih ediliyor yani. Arda ama ne zaman bırakırsa bireyselliği, 3-4 kişi arasına çalım atmayı, o zaman süper olur.

Ama şuanlık tercih Kewell.....

İsimden dolayı değil yani..................

O zamanki kewella bu zamanki arasında fark var..Geçmişe göre konuşacaksak nondayı neden bu kadar eleştiriyosunuz?

Yakın tarihe bakarsak kewell liverpoolda kadroya giremeyen ve sözleşmesi bitmiş bir oyuncu olarak bize geldi..

Ve neden Kadroya girememis?

Sakatliktan dolayi,yoksa kadroda hep yeri verdi Kewellin.

Kewell aylarca sakat olmasina ragmen,Benitez onu Sampiyonlar Ligi Finaline ilk 11de sürdü,ve Benitezde bu dünyanin en iyi teknik direktörlerinden biridir.

Arda'da olan tek sorun psikolojik kanımca. Takım oyununun bir parçası olan bir lider gibi değil, Bireysel oynayan "ben yaparım ben yapacağım" tarzı oynamaya başladı. Sorun burda.Ama psikolojik sorunlar geçicidir.Arda'mızda üstünde bu kadar yük varken,o genç yaşta Türkiye'nin en büyük kulübünün hem kaptanı hem 10 numarası olurken böyle dönemler doğal.Atlatacaktır Aslanımız,emin olun.

Arda'da olan tek sorun psikolojik kanımca. Takım oyununun bir parçası olan bir lider gibi değil, Bireysel oynayan "ben yaparım ben yapacağım" tarzı oynamaya başladı. Sorun burda.Ama psikolojik sorunlar geçicidir.Arda'mızda üstünde bu kadar yük varken,o genç yaşta Türkiye'nin en büyük kulübünün hem kaptanı hem 10 numarası olurken böyle dönemler doğal.Atlatacaktır Aslanımız,emin olun.

Kesinlikle katılıyorum.Arda özellikle sezon başındaki performansıyla çok büyük övgüler alıyordu.Estonya maçında da müthiş bir oyun sergileyince o hem milli takımı hem de Galatasaray'ı ''ben taşıyorum'' psikolojisine kapıldı.Bosna maçında elinden birşey gelmemesiyl hem dünya kupasına katılamamak onu üzdü,hem de sanki herkese kendini yeniden ispatlamak fikrine kapıldı.

Arda'nın biz taraftara ihtiyacı varken böyle bir zamanda ona sırtımızı dönmemeliyiz.Dün buca maçında (derbide ne yaşanırsa yaşansın) o tribünler Arda'yı çağırmalıydı.Arda'yı böyle protesto ederek kazanamayız...Eski günlerindeki gibi oynamasını istiyorsak ona su dönemde koşulsuz destek vermeliyiz...

Taraftar takıma bugüne kadar hep destek verdi bundan sonrada vermeye devam edecek yalnız yeri geldiğinde tepki koymaya hakkı vardır.Dün Arda Turan'a kasıtlı bir hareket yoktu genel olarak bir tepki vardı yoksa Arda Turan'ın yeri taraftar için çok ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt