#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda kadar teknik bir Türk futbolcu görmedim bu gidişle de göremem heralde

He b,rde ardaya ağır diyenler dar alandaki hızlanması ve çabukluğunu görmüşlerdir umarım..Arda çabuktur ama süratli değildir farklı şeyler bunlar..

He b,rde ardaya ağır diyenler dar alandaki hızlanması ve çabukluğunu görmüşlerdir umarım..Arda çabuktur ama süratli değildir farklı şeyler bunlar..

Katılıyorum.Çabuk olmasa zaten o çalımları atamaz.Ayrıca süratide çok kötü değil.

kız arkadaşı bu çocuğu saf bulmuş çektirdikleri resimleri medyaya satmış.Resimleri gördüm arda konusunda ne kadar haklı olduğumu anladım.Bi de milli takıma kaptan olsun diyorsunuz o resimlerle mi kaptan olcak bu çocuk

Ali denen topitop milleti provake etmeyi bırak. Çektir git!

Ardanın biraz şut konusunda kendisini geliştirmesi lazım. Zaten şut özelliğide iyi olsa kusursuz olacakmış. Seviyoruz seni arda

kız arkadaşı bu çocuğu saf bulmuş çektirdikleri resimleri medyaya satmış.Resimleri gördüm arda konusunda ne kadar haklı olduğumu anladım.Bi de milli takıma kaptan olsun diyorsunuz o resimlerle mi kaptan olcak bu çocuk

[Yönetici Tarafından Düzenlenmiştir]

Tarafsiz olalim, Fenerliler de buraya gelsin diye ne yapacaginizi sasirdiniz ha

Anne lafi gecince de hemen terbiyesizlik oluyor ha bu da cok ilginc gercekten. Sakadan anlamiyorlar.

Sana tüm Türkiye hayran ama Galatasaray taraftarı gibi cürretkar olamıyorlar olamazlarda zaten! senin gibi karakterli,terbiyeli,efendi ve bir o kadar da yetenekli oyuncunun formamızı giymesi çok büyük mutluluk hep böyle devam edersin inşallah çok güzel günler seni bekliyor Arda!

helal olsun arda için taraftar olarak özel bi şeyler yapılması lazım o bence çok özel bir galatasaraylı.bugun bazı resimleri çıktı oda tamamen insanlara güvenmesinden kaynaklanıyor bence

Resimlerde resim olsa. Gören bir şey sanacak. Yarından itibaren Rıdvan, Hıncal başta olmak üzere bir çok kişi tarafından eleştirilecektir. Sevgilisi varsa var. Öper de koklar da, resmini de çeker. Kime ne?

Onu internete sunan şimdi aldığı parayla oynarken olan bizim Arda'mıza olmasın.

Adam sanki kokain çekmiş.. :)

Kaç milyon kız hayran o yapmasında benmi yapıcam.. :)

Futboluna olumsuz bir etkisi olmadığı sürece ne yaptığına kimse karışamaz. :ka19:

Önünde eğilmekten başka yapacak birşey yok:016::016::016:

Ben A.Polat olsaydım bir çek uzatırdım altı sıfırlı başına istediği rakamı koymasını isterdim...

B_3090_GSKLOGO_B.jpg

Arda Turan'dan Zorunlu Açıklama

Bugün bazı internet siteleriyle birlikte saygın bir gazetenin internet sayfasında şahsıma ait bazı fotoğraflar yer almıştır.

“Arda’nın Gizli Fotoğrafları" başlığı ile mahrem kalması gerektiğini kendi kendine itiraf eden bir buçuk yıl önce çekilmiş görüntülerin yayınlanması tek kelimeyle kişilik haklarıma saldırıdır. Buradaki amaç, şahsımı karalamak ve zedelemek adına her insanın özel hayatında yaşanan bir masumiyetin üzerine başka anlamlar katarak kamuya sunmaktır.

Özel hayatıma tecavüz olarak nitelendirebileceğim ve bir buçuk yıl öncesine dayanan bu fotoğrafları çalıp internet ortamına sızdıranlar ve bunları özel hayata saygı kavramını göz ardı ederek yayınlayanlar hakkında hukuki haklarımı saklı tutacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Takımımızın zorlu maçlarının olduğu bir süreçte gerek futbolumu gerekse çalışma anlayışımı ve formam için mücadele aşkımı hiçbir dış güç ve entrikanın karalayamayacağını buradan bir kez daha kamuoyuyla paylaşırken bu fotoğrafları yayanların ve basanların kendi aile ve özel hayatlarına böyle bir müdahele yapıldığı takdirde nasıl tavır alacaklarını da bilmek isterdim. Ayrıca hem şahsımın hem de futbolumun bu tür başka konularla yıpratılamayacağını buradan belirtmek isterim..

Saygılarımla

Arda Turan

O resimlerde ne var? Ben senin gibi acayip bir anlam veremedim. Adam gay olsa derim ki ulan adam gay'im diyordu bak yaptığına kız arkadaşı var birde fotoğraf çektirmiş...

1) Erkek olduğu için,

2) Delikanlı ve genç bir insan olduğu için,

3) Karizma para ve karakter sahibi olduğu için bir kız arkadaşı var ki bu fotoğraflar çekilmiş.

Bunlar çok normal...

Normal olmayan senin bu çok normal fotoğraflara garip bir tepki vermen. Nedenleri şunlar olabir;

1) Erkek değilsin bayansın erkek adıyla foruma kayıt olmuşsun... Ve şu an Arda yı kız arkadaşından kıskandın! (Türk filmi tadında)

2) Delikanlı değilsin doğruları konuşmuyorsun ya da Ardayı çekemiyorsun.

3) Sende karizma, para ve karakter yok. Bunun içinde kız arkadaşın yok. Ya da varda seninle fotoğraf çektirmeye utanıyor...

Artık hangi sebebi seçersen seç. bence en güzel ihtimal, 1. ihtimal... Umarım nedenin budur...

Bu arada Arda artık yüreğimize kazındı ve ne olursa olsun hiçbirşeyin onu gönüllerimizden sökemeyeciğini düşünüyorum... Yürüyedur aslanım...

Sevgiler...

Sana birşey derdim de ceza yerim boşyere ne var o görüntülerde adamın kız arkadaşı ve çok abuk bir durum yok.Yazık o kızada şimdi senin gibiler çıkacak ardayı formdan düşürmüş falan diyecek kızın ailesinin kızın ne duruma düşeceğini bilmeden.Sizin zihniyetinizdeki adamlar yok olmadan bu ülkeden cacık olmaz.Aslında bu kadar hıyar varken cacıktan başka birşeyde olmaz:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt