#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda'nın arada şut çekmesi gerektiğini hatırlaması lazım.Fazla geliştiremedi bu özelliğini ama kaleyi görüyo 18 üstünde her seferinde verkaça kalkıyor.Vur abicim şu kaleye 1-2 girmez 3. gol olur.

Biri vurma deriz vurur diğerine vur deriz vurmaz ne takım yahu.. :D

Merak etmeyin yahu bu maçta 4-4-2 oynayacaz inşallah :D

Çok iyi bir futbolcu.

Ama zekası için aynı şeyi söylemek çok zor.

Kurtarıcı diye maça girdiğinde tüm rakipleri çalımlaman mı gerekir?Menejerler falan izliyo galiba bu ne ya?Tamam iyisin hoşsun da bu kafayla nereye kadar?85 olmuş hala çalımlamalar falan.Şu ceza sahasına girince de vur Allah aşkına ya bıktım saçmasapan verkaçlarınızdan.

Çok da pas hatası yaptı. Bütün futbolcularımız çok yorgundu belli ki.

attigi çalimlar guzel ama dikine daha hizli olmali, surekli çalimi dusunuyor, takimi yavaslatiyor,daha hizli olmasi lazim

Bide şut çekmek gelse aklına. Sanki ayağında çivi var topa vurunca top patlayacak gibi korkuyor. Giriyosun 6 pasa kadar vur işte şu lanet topa ya ona buna çarpar gol olur

Arda Dua et Türkiye'desin eğer sen Batı Avrupada yada Güney Amerika'da ol o fizik gücüyle o hızla seni ancak top toplayıcı yaparlardı ayağında kaç dakika top tutup ona buna çalım atmaya kalkışıp onuda beceremeyince

Kendini Maradona sanma diyorum sadece sana

Arda zaten çalım atmayı bilmiyorki, topu alıp adamın sağından sıyırmaya çalışıp orta yapmaktan başka bir halt bildiği yok... biri top oynamayı öğretsin buna.. biraz Ronaldo, messi videoları falan izlesinde birşeyler öğrensin... gıcık oldum, aynı şeyi yap yap doldur doldur doldur... fıtık ettiniz lan adamı... adam gibi futbol oynayın !

Arda zaten çalım atmayı bilmiyorki, topu alıp adamın sağından sıyırmaya çalışıp orta yapmaktan başka bir halt bildiği yok... biri top oynamayı öğretsin buna.. biraz Ronaldo, messi videoları falan izlesinde birşeyler öğrensin... gıcık oldum, aynı şeyi yap yap doldur doldur doldur... fıtık ettiniz lan adamı... adam gibi futbol oynayın !

Aman şef dur

Arda Maradona'dan daha iyidir Messi'nin hocasıdır

deme böyle seyler sonra futbol cahili ilan edilirsin

Kafa yapısını düzeltmesi lazım yoksa o da kendini harcıycak.Bu taraftar ondan çok şey bekliyo o kulübede gülüyor falan.Kendini maça verince neler yapabildiğini gördünüz yeteneklerine laf etmeyin.Tek sorun kafa yapısı.Ve bunun değişmesindeki büyük etki de Skibbe'nin aşırı disiplinsizliğidir.Bu oyuncular bu hale başka türlü gelemez.

Kötü haliyle bile takımın pozisyon üreten tek adamıydı.Çok acı ama gerçek ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt