#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

NTV Spor'da A.Madrid'le oynayacağımız ilk maçta,sakatlığının ciddi olması sebebiyle riske edilmeyeceğini söylediler...

Göbek felan yok adama b.k atmak için yapmadığınız şey kalmadı..

İlk yarı tamamen bireysel becerisiyle mustafa sarpa %100 lük gol fırsatı verdi 2. golün asistini yaptı..

Forvetsiz bu kadarı olur..

Çok haklısın çamur atıyorum çünkü onun yerine ben oynayacağım ayağını kaydırmam lazım. Göbek yok biz hayal görüyoruz topluca ! Kına falan diyen arkadaşlara şöyle bir atasözü var hatırlatırım "Kendi düşen ağlamaz".

Şu maçta yeniden doğ lütfen..! Eski Arda'yı geri istiyoruz. Seni liderlik vasfı bozduysa eskisi gibi basit ol lütfen.

Bir hafta süre var.Atletico maçına yetişir bence.

Geçen sene delik bacakla Hamburg maçında nasıl oynadıysa Arda Turan, sakat da olsa Atletico Madrid maçında oynar merak etmeyin...

a. madird macinda oynar sakat olsada oynar arda ha oynamazsa oynamadigi macdan sonra bile sallanir arda ya cocugun kaderi bu en buyuk dilegim sezon sonu gitmesi

Atletico Madrid maçında oynamak zorunda yoksa zor duruma düşeriz bu bizim son şansımız..

Arda sakatlanmış!! madrid deplasmanında yok diyorlar:(

Nedir bu sakatlıklardan çektiğimiz anlamıyorum :(

Atletico Madrid'de Reyes dışında herkes normal bizde takımın alayı sakat

Hangi pozisyonda sakatlandı dün akşam Arda , düşünüyorumda hatırlayamadım:confused:

yok ya medyanın uydurması arda ölse oynar.ardanın sakatlık yüzünden oynamadğını hiç görmedim zaten o kadar sakat olsa 90 dk maç oynayamazdı.resmi sitede bi açıklama yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt