#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kaptan'ın bugün MR'ı çekilip kampa yarın katılacak.Kampa katılmama gibi birşey yok.

Arda ile ilgili yazıyı ben yazdım.

KUPA BİZİM: ARDA NE OLUYOR?

Çok tartışıldı olumsuz şeyler söylendi.

Benim nacizane görüşüm Arda, yeniçeri tayfasından çok etkileniyor. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz.

Saygılarımla.

Arda istediği taktirde çok süper başarılara imza atacak birisi. Bu sene başında neler yaptı hepimiz gördük, kötü oynadığı maçlarda bile asist yapan bir yapısı var. Ama ondan istediğimiz saçma işlere bulaşmaması. Saçma derken mesela gerektiği yerde pas atmamak, çok topla haşır neşir olmak. Tabii topla oynaması o gün ki formuna göre çok inanılmaz pozisyonlara da yol açıyor. Mesela Arda formda ise çok rahat çalım atıyor, ama kötü ise o gün çalım da atamıyor ve kötü oynamış gibi oluyor.

Dediğim gibi şu an neden böyle oynuyor anlamadım ama eğer kendini fazla büyük görmüş gibi birşeyi varsa ne gelişir bundan sonra, ne de egosuz bir futbolcu olabilir. Ki işin ilginç yanı 18 yaşındaki Arda, şuan ki Arda'dan daha iyiydi. Liverpool'a karşı felan nasıl oynadı herkes biliyor, o sene de çok süper çalımlar atıyordu çünkü futbola açtı. Ama sonra bir çok şey yaşadı futbol oynamaktan mı bıktı bilmiyorum ama düzelmesi lazım artık. İstikrarlı performans görmek istiyoruz kendisinden. Bosna Hersek maçından sonra bir iyi bir kötü oynuyor, hatta bazı maçlarda inanılmaz eleştri almıştı.

Ama dediğim gibi istediği taktirde çoğu şeyi yapabilir oyun içinde. Top kapması iyidir, top kapar. Mücadele eder. Nokta paslar atar, çok iyi top sürer. İsterse ve bunları çok iyi yaparsa, istikrarı da sağlarsa büyük takımlara gitmesi daha kolay olur kendisi açısından. Ama şu halini devam ettirir ise hiç bir büyük takım onu almak istemez...

Benim nacizane görüşüm Arda, yeniçeri tayfasından çok etkileniyor. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz.

Saygılarımla.

Bu olayı yeni görüyorum. Bu ne demektir yahu. Eğer fotoğraflardaki durum bizim düşündüğümüz gibiyse kendine gel Arda artık !! O armanın değerini bil.

elano+penaltı+atmak+ister.jpg

arda+trip+atar.jpg

Neler oluyor bu fotolarda çok merak ediyorum.

Kupadaki Trabzon maçında oynadığı oyun "Tek başına takım" klişesine uyar niteliğindeydi. Unutmayalım. Bu sene birçok maçta öyle üst düzey oynadıki vasat oynama şansı ortadan kalktı taraftarın gözünde.

Kupadaki Trabzon maçında oynadığı oyun "Tek başına takım" klişesine uyar niteliğindeydi. Unutmayalım. Bu sene birçok maçta öyle üst düzey oynadıki vasat oynama şansı ortadan kalktı taraftarın gözünde.

Çıksın vasat oynasın. Mesele o değil. Topu gereksiz yere fazla kullanması mesele. Antalya maçında bir pozisyon var ki inanamadım gerçekten herkes pas bekliyor o hala çalım atmaya çalışıyor.

Saygılarımla.

Yani kendisi bilir. Insanlar cok cabuk söner, biter. Arda´nin zeki olduguna inaniyorum ve ona akil veren bircok insanin oldugunu düsünüyorum. Bir an evvel kendine gelse iyi olur.

Saygılarımla.

Bu linki reklam amaçlı mı paylaşıyorsun? Sanki daha önce de görmüştüm forumda bu linki.

Saygılarımla.

eğer olay göründüğü gibiyse ayıp olmuş gerçekten elanoya

nedense takım elanoyu sahiplenemedi gitti. bence elano bu takıma liderlik yapabilcek karakterde ve kalitede

bana göre bu takımın olmazsa olmazı ne keita dır ne ardadır nede kewell dır. bu takımın olmazsa olmazı elano dur. bunu son maçtaki performansına göre söylemiyorum. her zaman iyiydi ama pas atılmıyodu. şimdi gerçekten iyi oynuyor. bence her türlü duran topu elano kullanma. tamam skor 3-0 olursa caner arda keita kullansın. hatırlarsanız fenerbahce ankaragücü maçında son dk lar tek farkla öndeydi fenerbahce. penaltı oldu alex sahadayken kezman kaçırdı atak döndü ankaragücü gol attı ve berabere bitti. fatih terimin de dediği gibi dets dı fıtbıl:) herşey olabilir. demekki arda gaziantep maçından ders almamışki bu hareketi yapmış. FR nin müdahele etmesi gerek. Birilerine moral vermek için penaltı attırılmaz.

Not: Umarım olay anladığımız gibi bir şey değildir

Ona akil fikir verenler Hakanlar, Hasan saslar ise ne yapicagiz?

Sonu onlar gibi olmaz insallah derim:) Arda bizim gözbebegimiz. Birkac mac kötü oynama kredisi var diye düsünüyorum. Ama takim arkadaslarina pas atmama, tavir yapma gibi hareketler onu bitirir. Pas atmama olayini kendim farkettim, 1-2 macta. Biz grupculuk bitti diye seviniyorduk ama Arda Hakan Abisinin yolunda ilerlemeyi tercih edecekse yolu acik olsun. Buyursun yapsin. Kendine yapar yani

Sonu onlar gibi olmaz insallah derim:) Arda bizim gözbebegimiz. Birkac mac kötü oynama kredisi var diye düsünüyorum. Ama takim arkadaslarina pas atmama, tavir yapma gibi hareketler onu bitirir. Pas atmama olayini kendim farkettim, 1-2 macta. Biz grupculuk bitti diye seviniyorduk ama Arda Hakan Abisinin yolunda ilerlemeyi tercih edecekse yolu acik olsun. Buyursun yapsin. Kendine yapar yani

bu olay neden elanoya yapılıyo anlamış değilim. her maç elinden geleni yapıyo. lincolne bile son zamanları hariç yapılmamıştı hiç

O fotoğraftaki olayla ilgili şöyle bir yorum daha yapılmış :

Ben de Arda nın bazı maclarda bilerek pas vermedigini fark ediyorum ama burada adam konunun ic yuzu bilinmeden asılmıs. Orada Elano ,hakemle aynı dili konusan Arda yı cagırıp penaltı vurusu oncesi Omer i sikayet etti hatta Omer i gosterdigini gozumle gordum. Arda da hakeme gidip Omer birseyler soyledi.

O fotoğraftaki olayla ilgili şöyle bir yorum daha yapılmış :

Ben de Arda nın bazı maclarda bilerek pas vermedigini fark ediyorum ama burada adam konunun ic yuzu bilinmeden asılmıs. Orada Elano ,hakemle aynı dili konusan Arda yı cagırıp penaltı vurusu oncesi Omer i sikayet etti hatta Omer i gosterdigini gozumle gordum. Arda da hakeme gidip Omer birseyler soyledi.

evet ömerledei lgili bi olay olmuştu. kimin kullanacağını mı ne anlamamış. umarım anladığımız gibi değildir

evet ömerledei lgili bi olay olmuştu. kimin kullanacağını mı ne anlamamış. umarım anladığımız gibi değildir

Penaltı tam karşımda kullanıldı kimin kullanacağı belli değildi gerçekten Keita da Elano da kullanacak gibiydi. Olayın böyle olma ihtimali de var.

Penaltı tam karşımda kullanıldı kimin kullanacağı belli değildi gerçekten Keita da Elano da kullanacak gibiydi. Olayın böyle olma ihtimali de var.

acaba FR belirlemiyomu penaltıcıyı ya. takımda Elano gibi bi oyuncu varsa o atar. umarım buna daha dikkat ederler bundan sonra

Süleyman Rodop denen şahıs,Arda oynayacak gibisinden bişeyler dedi.İnşallah gerçeklik payı vardır.Kendisini hiç sevmem ama,bu sefer inanmak istedim,verdiği habere :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt