Rubar Kızıl
Cezalı
- 27 Temmuz 2009
- 763
- 0
- 1.286
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Bu alışkanlığı yüzünden kontra atak nedir unutturdu bize.Hasan Şaş' ı hiç aratmadı.
Kimi fazla sorumluluk alıyor diyor ben ise arkadaşlarına karşı bencillik yaptığını düşünüyorum.
Bu maç için demiyorum ama bazen gereksiz yerde, gereksiz hareketlere giriyor, topu doğru zamanda ayağında çıkarmıyor ya da çıkaramıyor belki de.
Mesela üç kişinin arasına dalıyor, çıkıyor pasını veriyor. Eyvallah, ancak o üç kişinin arasına girmese de o pası verebilecek konumdaydı zaten. Anlatabiliyor muyum?
Bu fazla sorumluluk almak istemesinden veya kendisinin daha farklı şeyler yapmak zorunda hissetmesinden olabilir, bilmiyorum.
En büyük eksikliği bu bence Arda'nın. Çünkü bu tempo yapmasını zorlaştıdığı gibi gereksiz yere de yoruyor Arda'yı.
Sorun fazla çalım atmasında değil, takım için yerine kendi için attığı çalımlarda. Bunları biraz daha azaltmalı.
Yoksa Arda bu takımın Elano, Keita dahil en yetenekli oyuncusu. Yeteneklerini doğru zamanda ve doğru yerde kullanmasını daha iyi öğrenmeli sadece.
Bu alışkanlığı yüzünden kontra atak nedir unutturdu bize.Hasan Şaş' ı hiç aratmadı.