#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sen dolu mu konusuyon macı nerenle izliyon asist yapmıs yapmasın adam gibi topunu oynasın asist masist yapmasın gio ya pas atma elanoya pas atma sonra 100 toptan birinde orta ac asist olsun iyi topcu ol 1 mac iyi oyna 10 mac bi işe yarama iyi topcu ol Elano Keita gibi adamlar en az Arda kadar yeteneklidir

Ne alakası var. Kuruntu yapmayalım. Top Arda'ya gelince "Aha buna atmadı,şuna attı,ona garezi var." geyiklerini de bırakalım artık. İyice komik oluyor bu laflar.

Bencil oynuyor ve oynadıgı futbolu da beğenmiyorum Elano Keita gibi adamların cok daha kaliteli futbolcular oldugunu düsünüyorum

Arda'yı bencil diye beğenmiyorsun ama Keita'ya birşey demiyorsun. Bu nasıl bir tezatlıktır?

Takımda bencil bir oyuncu varsa o da Keita'dır ama onu da biz böyle sevdik ne yapalım. :)

Arda'yı fazla abartıyoruz, kalitesinin üstünde işler yapmaya çalışıyor. Eski Arda nasıldı, biz o Arda'yı sevdik. Hiç beğenmiyorum oynadığı futbolu, çok fazla yavaşlatıyor takımı ve hiç hoşuma gitmiyor bu durum uzun süredir.Kimse transfer etmiyor işte Arda'yı. Hırvar Modric 33 milyon'a satılıyor Arda'ya Aziz Yıldırım 15 veriyor sadece. Aziz Yıldırım: Guiza için 17 veren insan..!!!

Keita bencil ama Messi bencilliği yani iş yapan bencil Arda oyunu agırlastıran bencil bence ;)

Keita'nın bencilliği yüzünden de birçok pozisyon başlamadan bitiyor. Bu maçta sıfırdan kaleye vurduğu şut, Jo'ya verdiği pasta geç kalması, Atletico maçında Uğur'a çıkarmayıp yine sıfırdan kaleyi denemesi... Keita'nın bencillikleri Arda'dan daha fazla etkiliyor takımı. Ancak olay bu değil, biz Keita'yı böyle sevdik, bu bencillikler bize maç da kazandırdı. Bu maçta da fark yaratan oyunculardandı o yüzden eleştiriyormuşum gibi gözükmem istemem ancak sen Arda'ya bencil diyip Keita'ya değil dersen o zaman birinin bunalrı yazması gerek.

İlk 2 golde büyük payı var maçı koparan gollerde onlardı zaten..Ayrıca oyunun yönünü değiştiren 3-4 top attı sağ kanata.. 7 golü var şuan bana kalırsa 12-13 ü bulur asist kaç oldu artık sayamadım.. :D

Kaptanımız gene iyiydi bugün.Sakat sakat çıktı topunu oynadı.Ne olursa olsun Arda'sız bir takım düşünemiyorum şu anda.

Hiçbirşey yapmadı dediğimiz maçta bir golü vardır sipsinin,fazla söze gerek yok.

Takımın iyi olmayan adamlarındandı bence bugün. Bir diğeri Caner'di.

Arda'nın oyun tarzı şu anki oynamaya çalıştığımız futbol ile çelişiyor. Topu alınca bir veya iki çalım atmadan pas vermiyor. Bu pas tercihleri çoğu zaman alışılmışın dışında oluyor. Bu da yadıgamalara sebep oluyor doğal olarak. Halbuki basit oynasa, top gelince topu ileriye , rakip kaleye en etkili yoldan iletmek için çaba sarfetse çok daha verimli olacak. Gio bugün bunu yaptı ve herkes ondan bahsediyor. Arda ise her gün kendini daha çok Hasan Şaş'a benzetmeye çalışıyor.

Bana göre bu sene Son Kaptana, bence onun icinde bizim icinde gitmeli.

Cok severim, ama Arda bazen oyunu cok yavaslatiyor, eskiden o hizi artardi, simdi cok agir onyuor.

Yinede Man City yolu gözüküyor ona

Bana göre bu sene Son Kaptana, bence onun icinde bizim icinde gitmeli.

Cok severim, ama Arda bazen oyunu cok yavaslatiyor, eskiden o hizi artardi, simdi cok agir onyuor.

Yinede Man City yolu gözüküyor ona

Nereye ya sipsimizi bırakmayız ellere,herkes eleştirsin biz çok seviyoruz onu.

Nereye ya sipsimizi bırakmayız ellere,herkes eleştirsin biz çok seviyoruz onu.

Tabi ama bi kac alman haberlerine göre, Man City baskani cok istiyormus onu, zaten Robinho Santos da, ve bir heycan katar yani oraya.

bi tek Tuncay ve Mevlüt var... artik acilalim :D

cok konusmayin arda takimin yarisi

daha ne etsin 1gol 1 asist

kafami bozmayin

kaptanimizi satmayiz

Tabi ama bi kac alman haberlerine göre, Man City baskani cok istiyormus onu, zaten Robinho Santos da, ve bir heycan katar yani oraya.

bi tek Tuncay ve Mevlüt var... artik acilalim :D

Adnan Polat ''Bir Avrupa Kupası kaldırana kadar Arda kalacak''

Şahsi fikrim;Seneye Cl'ye damgasını vurabilirse eğer o zaman önümüzdeki sezon sonu artık onu çok daha iyi takımlarda izleriz ve onunla gurur duyarız.

Arda ileride tıpkı bu akşam olduğu gibi takımın el freni olacak maalesef... ve şimdi Ardayı savunanlar o zaman hakaret edecekler bu sayfadan.. Fakat bu durumun suçlusu asla Arda değildir.. Arda 1,5 yıl öncesine kadar Türkiye ve Avrupanın gelecek vadeden en önemli oyuncularından biriydi.. Yani çok iyi bir yıldız değildi ama üst düzey yıldız olmaya kuvvetle aday idi.. Fakat önce Türk medyası Ardayı öyle bir abarttı ki ülke futbolunun birinci gündem maddesi oluverdi Arda.. ardından Adnan Polat henüz 22 yaşında Arda yı Galatasaray ın kalbi ve kaptanı ilan etti.. Arda eksiklerini (hız ve çabuk düşünme) tamamlayıp kendini geliştirmesi gerekirken kendini takımın patronu ve AŞMIŞ futbolcu olarak görmeye başladı.. Dikkat edeseniz Arda Hagi nin 35 yaşında oynadığı futbolun kötü bir kopyasını oynuyor sadece.. Birileri Arda ya gerçekleri hatırlatmazsa büyük bir yıldız adayının nasıl eriyip yok olduğuna şahit olacağız maalesef...

Belki aci verici bisey dir, ama bana göre ben Kaptanligi Neile veririm. Adam maci arkadan kuruyor, ve en önemlisi arda yük kaybet mis olur.

Aynen Ali Ertan kardesimiz dedigi gib, 22 Yasinda, bu yük, Galatasaray, cok agir bi yük.

Hele Hangi Winger kaptan dir ya ? onlar azcik daha serbset olmali gerekir, bi düsünyüyorun ardanin eski halini, cabuk ataklar filan, simdi cok agir kaliyor ve heryere ilk önce bakiyor.

bu son senesi olmalı kaptanın !

misyonunu çoktan tamamladı bu takımda...

Denizlispor maçı 1 gol

Beşiktaş maçı 1 gol

Madrid maçı 1 asist

Kasımpaşa maçı 1 gol 1 asist

Aynı Arda Turan'dan mı bahsediyoruz ?

Arda Turan'ın şu anki asist istatistiği feci olmaya başladı. Sezon sonuna kadar böyle giderse rekor kırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt