#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İnsan kıyamıyor varya.Kaptanımız nede olsa...Hep daha iyi olsun istiyoruz ama benim pek umudum yok...Yinede umuyorumki kendini toparlıycak.Kaptanlık bandını yerede fırlatsa destek olmak lazım Arda'ya...Genellikle futbolunu eleştiriyoruz zaten ama ardanında futbol dışı hareketlerle göze çarpmaması lazım çok...

Felsefe yapmanın manası yok.Arda "Kaptan" olmayı fazlasıyla hakediyor.5 saniyelik görüntüyle değerlendirme yapmayın...

Ne güzel Galatasaray be.. Takım ruhu kavramına hikaye derler.. Kaptanlık bandı yere fırlatılır felsefe derler..

Aslında suç Arda nın değil ona çocuk yaşta Galatasarayın sancağını ve ruhunu teslim edenlerindir.. e tabi eline bu kadar kolay geçince o da yere fırlattığı bandın ne demek olduğunu idrak edemiyor haliyle...

Ne güzel Galatasaray be.. Takım ruhu kavramına hikaye derler.. Kaptanlık bandı yere fırlatılır felsefe derler..

Aslında suç Arda nın değil ona çocuk yaşta Galatasarayın sancağını ve ruhunu teslim edenlerindir.. e tabi eline bu kadar kolay geçince o da yere fırlattığı bandın ne demek olduğunu idrak edemiyor haliyle...

Arda bilerek mi attı o bandı yere? Tomas vardı bir zamanlar.Fenerbahçe formasını yere atmıştı.Onun gibi mi attı bandı? Niyet çok önemlidir.Arda'nın kaptanlığını 90 dakikalık maçla değerlendirmeyin.Maç öncesi,sonrası da var bu işin...

Neyse devam edin siz,bandı yere attı.Neden attı? Arda yoksa Fenerbahçeli mi?:rolleyes:

Ne güzel

YUH ARTIK!

o teslim edenler dedigin ayni zamanda sana Keita, Elano, Jô, Gio, Baros, ve Kewell gibi adamlari Türkiye'ye getiren kisilerdir. Gelecegimizi saglama alan, ve bugünlerde cogu isi iyi yapan bir yönetimi bu kadar basit ve kolay bir sekilde elestirmeni hakli bulmuyorum.

burda acayip yorumlar var sanki fenerin oyuncusunun basligina girdim fenerliler bile guizaya bu kadar sallamiyor

Ali Ertan senin Arda dan başka bildiğin bişey yokmu bu takımda. Takmışsın Arda ya. Sadece Arda yı eleştirmek için yorum yapıyon hiç başka bi konu hakkında yorum yaparken görmedim. Arda mı dürttü seni????

Arda Fenerbahçeliydi yahu? Şimdi mi öğrendiniz bunu siz? ohoo, uzun zamandır biliyordum ben.

keh keh keh.

Komik olmayın yahu.

Tartışmamak için bu başlığa bakmamaya çalışıyorum. :)

Bir hafta dinlenmek yarar umarım, eski formuna geri döner.

Kaptan'a niye kızıyoruz da savunmada görevini yapmayanlara kızmıyoruz?Ön taraftaki oyuncularımız yediğimiz golleri çıkaracağız diye yırtınıyorlar.Savunmamız müsadenizle Neil hariç mahalle maçındaki gibi çalım yemesin yani.Ayıptır be!

Galatasaray yonetimi Ardayi takima mal etmek icin maalesef boyundan buyuk sorumluluklar yukledi Ardaya. Maalesef Arda uzerine yuklenen bu sorumluluklarin dogaldirki altindan kalkamadi bu yasta. Medyanin yaptigi bu Arda Fenere gidecek soylentilerinin kesilmesi icin yapilan bu hamle Galatasaray kaptanligini bir derece assagi indirgemistir. Arda kaptanligin hakkini verebilecek tecrubede bir futbolcu degil. Fener bizde aldiginin iki katini teklif etse Kewell ile Ardaya Kewell gitmez ama Arda gider bence. Yani takimda kaptanligi tasiyabilecek onca oyuncu varken Ardaya verilmesi zaten sacmaydi.

sorun Arda'da degil sorun Arda'yi dogra zamanda dogru toplarla bulusturmak ve bunu yapacak orta saha

Eskişehir maçını mücadele etmediğimizden kaybettik. Arda iyi oynamadı ama oynayabilmesi için topun bizde olması lazım. Takım halinde fiziksel olarak ezilip orta sahayı kaybetmesek böyle olmazdı. Zaten sahada iyi Galatasaray'lı yoktu.

bu tpiğe girenlerin yarısının içine hıncal kaçmış galiba :)

Kaptanı eleştirmek çoğumuzun haddine bile değildir. Oyununu eleştirin. Bugün kötüydü iyiydi diyin ama burnu havada filan ayıp oluyor gerçekten..Siz o kadar şöhret olsanız yanınızda sinem kobal yerine bir manken, altınızdada süper bir araba olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt