#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Turkcell Hanzo and Baltazar Ligi'ne fazla geldigi ve bu ligde gelisemiyecegi cok acik. O yuzden yazin tez bir hamleyle Lyon, Werder, veya hut Premier Lig'de 3-6. mevkileri isgal eden takimlardan birine gitmeli.

Turkcell Hanzo and Baltazar Ligi'ne fazla geldigi ve bu ligde gelisemiyecegi cok acik. O yuzden yazin tez bir hamleyle Lyon, Werder, veya hut Premier Lig'de 3-6. mevkileri isgal eden takimlardan birine gitmeli.

Başka bi takıma gidemezki başkanım :o Liverpool diyolar, ama liverpool scoutlarının bu kadar hanzo olduğunu zannetmıyorum.

Liverpool'a gider lan niye gitmesin, Liverpool keko dolu. Arda hepsini alir onlarin.

66 numaralı Arda yani 1.5 sene önceki Arda'dan bahsediyorum.. O performansında olsa Manchestera kadar yolu var. Ama böyle zor be :o

Bu Arda aylardır 3 maç üstüste kendi bölgesinde oynayabildi mi? Oynamamasına rağmen takımını sırtladı mı? Eleştirecek başka adam mı yok ya? Şaka gibi bu başlıktaki yazılar.

Arda'nın gerek ulusal basın gerekse de yabancı basın yoluyla sürekli bozuk plak gibi gündeme taşıdığı ''Liverpool a gitmek istiyorum'' , ''Liverpool kültürü bize benzediği için...'' , ''Liverpool tribünleri bizim tribünler gibi...'' , ''Avrupa'da Liverpool taraftarıyım'' vs. türünden açıklamalar gerçekten Galatasaray kaptanına hiç ama hiç yakışmıyor.

Tamam, Liverpool ile bir söz kesilmiş olabilir veya herhangi bir gönül bağın olabilir fakat; Ne etik ne de profesyonel açıdan şık olmamıştır bu beyanatları. Yarın bir gün Liverpool ile masaya oturduğumuzda adamların eline bu açıklamalar birer ''KOZ'' olarak geçecek ve fiyat marjını mümkün olduğunca aşağı çekecekler, bunu Arda gibi bir futbolcunun görmemesi hazindir.

Dolayısıyla, Arda'nın önümüzdeki sezondan itibaren hem kendisi hemde Galatasaray'ın iç dinamikleri için Avrupa'ya transferini olumlu buluyorum. Fiyatı ödenirse satılmayacak oyuncu yoktur.

Arda'ya özel köşe

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Nike mağazasında özel bir bölüm ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılması halinde İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giymek istediğini söyleyen milli futbolcu için Londra'nın en önemli merkezlerinden biri olan Oxford Circus'taki Nike mağazasında özel bir köşe tasarlandı.

Arda Turan'ın büyük bir resminin bulunduğu bölümde, Türk Milli Takımı'na ait forma, eşofman ve çeşitli spor kıyafetleri yer alıyor. Mağazada ayrıca Brezilya, Portekiz, Hollanda ve Hırvatistan milli takımlarına ait ürünlerin satışa sunulduğu bölümler de bulunuyor.

23 yaşındaki yıldız futbolcu, bir süre önce yaptığı açıklamada, Galatasaray'da başarılı olduktan sonra Avrupa'da top koşturmayı ve Liverpool forması giymeyi istediğini kaydetmişti.

arda_nike_londra.jpg

Arda'ya özel köşe

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Nike mağazasında özel bir bölüm ayrıldı.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılması halinde İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giymek istediğini söyleyen milli futbolcu için Londra'nın en önemli merkezlerinden biri olan Oxford Circus'taki Nike mağazasında özel bir köşe tasarlandı.

Arda Turan'ın büyük bir resminin bulunduğu bölümde, Türk Milli Takımı'na ait forma, eşofman ve çeşitli spor kıyafetleri yer alıyor. Mağazada ayrıca Brezilya, Portekiz, Hollanda ve Hırvatistan milli takımlarına ait ürünlerin satışa sunulduğu bölümler de bulunuyor.

23 yaşındaki yıldız futbolcu, bir süre önce yaptığı açıklamada, Galatasaray'da başarılı olduktan sonra Avrupa'da top koşturmayı ve Liverpool forması giymeyi istediğini kaydetmişti.

arda_nike_londra.jpg

Super...

ya çok yorgun arda.maçta bakıyorum yürüyecek takati yok.sene başından bu yana 50 tane maç yapmış 50 maç yapan oyuncu bırakın takım varmı acaba türkiyede

Kimse kızmasın yahu bu isme. Harbiden kızmayın. Gidin Jo'nun attığı golden sonraki sevincini görün, kızamazsınız zaten.

O hala içimizden biri ve eminim şampiyonluğu hepimizden çok istiyor. Kimse ruhsuz falan da diyemez bu dakikadan sonra bu takıma. Takımın kaptanı böyleyse, tüm takıma onu yansıtır. O, Jo'nun attığı golden sonraki sevinci gördükten sonra şampiyonluğa, güzel günlerin çok yakın olduğuna inandım ben.

Bu maçta puan kaybederiz belki ama ruh geliyor diye bir şey yok. Ruh çoktan gelmiş !

Koçumsun ARda.

Abi iyi güzel yönleri çok da futbolcu gidip telegole falan saçma sapan röportaj verince deli oluyorum...

Ha sen iyi oynarsın çok iyi durumdasındır konuşursun böyle de, kötü dönemindeyken konuşma abi sağda solda böyle, işine bak futbola yoğunlaş, kendine yazık ediyorsun.

Büyük Kaptan arkandayız ne olursa olsun...

Trabzon maçının önemi bizim için çok büyük,Keita ile birlikte en önemli silahımızsın sana güveniyoruz...

Geçen sene Ts maçını tek başına alıyordu.Haftaya da o şekilde bir performansla dönmesini bekliyorum.

Arda Trabzon sever :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt