Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
ts macinda oynayacak inaniyorum golünüde atacak
ts macinda oynayacak inaniyorum golünüde atacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Takıma zarar verdiği gibi, diğer futbolculara da zarar veriyor."
"Topal'a da sinir oluyorum. Arkadaşın dediği gibi sırf zarar."
2 tane oldukça saçma ve provokasyona açık laf etmişler. Kim kime zarar vermiş? Böyle bir iddia olabilir mi? Sanki Mehmet Topal bilerek sakatlıyor Arda'yı!
Arkadaşlar arda turanın sakatlanması bence yalan fener maçı için özel bir antreman programı yapıyorlalr bence fenevlilerin yanlış taktik yapması için olabilir.
Moderasyonun bu konuya el atması lazım. Mehmet Topal'a küfür ettiğiniz eksik kaldı bir tek. Onu da yapın. Elano'ya toz kondurmayan moderasyonu çağırıyorum göreve. Mehmet Topal'a infaz yapılıyor burada.
"Takıma zarar verdiği gibi, diğer futbolculara da zarar veriyor."
"Topal'a da sinir oluyorum. Arkadaşın dediği gibi sırf zarar."
2 tane oldukça saçma ve provokasyona açık laf etmişler. Kim kime zarar vermiş? Böyle bir iddia olabilir mi? Sanki Mehmet Topal bilerek sakatlıyor Arda'yı!
Öyle bu iş.M.topal sarp ayhan sabri onlara herşey denilir ama elanoyla lincolnü kıyaslarsan ceza yersin.
Onlarca meaj bulabilirim sabriye beyinsiz diye dalga geçilen..Ben elanounun nasıl paslaşması gerektiğiyle ilgili lincoln videosu koydum neymiş tahrikmiş gülüyorum sadece yakında elanouyu eleştirmekte 1 haftadan başlar..
Yabancı hayranlığı işte Onur . Kewell´a , Baros´a en kötü oynadığı maçlarda eleştiri yapılmadı , yapılmasınada izin verilmedi yok King o yok Wizard o Ama Arda vasat yada altına düştüğü maçlarda hakaretler havada uçuştu Birde bunlar Arda´ya yapıldı Barcelona için Messi ne kadar değerli ise Arda´da bizim için o kadarv değerli olması lazım Kendi değerlerimizin farkında değiliz
Arda gerçekten sakatlandı. Taktik icabı değil bu. Televizyondaki spor programında gösteriyordu. Mehmetle çarpışıp yerde kaldı. Çok kötü bağırıyordu.![]()
Nereden seyrettiniz arkadaşlar videosunu bulabilirmisiniz?
Teşekkürler bende ajansspor'da gördüm biraz önce. Gerçektende kötü girmiş .
Dipnot : Bu arada Arda ve Elano arası kötü birbirine pas atmıyor diyenler ? Ardayı taşıyan adam Elano .