#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ts macinda oynayacak inaniyorum golünüde atacak

"Takıma zarar verdiği gibi, diğer futbolculara da zarar veriyor."

"Topal'a da sinir oluyorum. Arkadaşın dediği gibi sırf zarar."

2 tane oldukça saçma ve provokasyona açık laf etmişler. Kim kime zarar vermiş? Böyle bir iddia olabilir mi? Sanki Mehmet Topal bilerek sakatlıyor Arda'yı!

Diyarbakır olaylarından cok etlilenmişe benziyon kardeş.Provakasyon falan:D.Kendi takımımdan bir oyuncuyu eleştirmicemde nabıcam bana olnu solermisin?Şakayla karışık laf attım mehmet'e.Bakıyorum cok ciddiye alındı bu:D

Arkadaşlar arda turanın sakatlanması bence yalan fener maçı için özel bir antreman programı yapıyorlalr bence fenevlilerin yanlış taktik yapması için olabilir.

Moderasyonun bu konuya el atması lazım. Mehmet Topal'a küfür ettiğiniz eksik kaldı bir tek. Onu da yapın. Elano'ya toz kondurmayan moderasyonu çağırıyorum göreve. Mehmet Topal'a infaz yapılıyor burada.

Uygunsuz bulduğunuz mesajları
report.gif
butonuna basarak sebebiyle birlikte raporlayınız. Gereken yapılır. Elano'yu ya da Mehmet Topal'ı kayırma yok burada. İkiside Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu. Gözden kaçabiliyor arada, siz de destek olursanız daha rahat görebiliriz bu tür mesajları.

"Takıma zarar verdiği gibi, diğer futbolculara da zarar veriyor."

"Topal'a da sinir oluyorum. Arkadaşın dediği gibi sırf zarar."

2 tane oldukça saçma ve provokasyona açık laf etmişler. Kim kime zarar vermiş? Böyle bir iddia olabilir mi? Sanki Mehmet Topal bilerek sakatlıyor Arda'yı!

Öyle bu iş.M.topal sarp ayhan sabri onlara herşey denilir ama elanoyla lincolnü kıyaslarsan ceza yersin.

Onlarca meaj bulabilirim sabriye beyinsiz diye dalga geçilen..Ben elanounun nasıl paslaşması gerektiğiyle ilgili lincoln videosu koydum neymiş tahrikmiş gülüyorum sadece yakında elanouyu eleştirmekte 1 haftadan başlar..

Öyle bu iş.M.topal sarp ayhan sabri onlara herşey denilir ama elanoyla lincolnü kıyaslarsan ceza yersin.

Onlarca meaj bulabilirim sabriye beyinsiz diye dalga geçilen..Ben elanounun nasıl paslaşması gerektiğiyle ilgili lincoln videosu koydum neymiş tahrikmiş gülüyorum sadece yakında elanouyu eleştirmekte 1 haftadan başlar..

Yabancı hayranlığı işte Onur . Kewell´a , Baros´a en kötü oynadığı maçlarda eleştiri yapılmadı , yapılmasınada izin verilmedi yok King o yok Wizard o Ama Arda vasat yada altına düştüğü maçlarda hakaretler havada uçuştu Birde bunlar Arda´ya yapıldı Barcelona için Messi ne kadar değerli ise Arda´da bizim için o kadar değerli olması lazım Kendi değerlerimizin farkında değiliz

Yabancı hayranlığı işte Onur . Kewell´a , Baros´a en kötü oynadığı maçlarda eleştiri yapılmadı , yapılmasınada izin verilmedi yok King o yok Wizard o Ama Arda vasat yada altına düştüğü maçlarda hakaretler havada uçuştu Birde bunlar Arda´ya yapıldı Barcelona için Messi ne kadar değerli ise Arda´da bizim için o kadarv değerli olması lazım Kendi değerlerimizin farkında değiliz

Arda'ya laf atan olmadı son tartışmalarda mehmet'le ilgiliydi..Ayrıca demin ntvspor'da izledim ardanın sakatlık anını.Florya'yı ınletmiş o biçim bagırıyordu.Sanırım ts macına kadro yaparken arda'yı koymasak iyi olur:(

Arda gerçekten sakatlandı. Taktik icabı değil bu. Televizyondaki spor programında gösteriyordu. Mehmetle çarpışıp yerde kaldı. Çok kötü bağırıyordu. :(

Aslinda Arda'sizda yeneriz gibime geliyor trabzonu, hem dinlensin biraz Arda bey. Enerjisini haftaya saklasin, ben bu sakatligi bir avantaj olarak görüyorum nedense :)

Ben de izledim sakatlık anını.Çok kötü sakatlanmış hakikaten,insanın içi acıyor.Sanırım oynamayacak çünkü yürüyemiyordu.

Nereden seyrettiniz arkadaşlar videosunu bulabilirmisiniz?

Nereden seyrettiniz arkadaşlar videosunu bulabilirmisiniz?

Ben Ntv Spor'da seyrettim.Gerçekten kötü bağırıyordu.Bana kalırsa da Trabzon maçında oynayamayacak.Yazık oldu,Arda Trabzon maçlarını iyi oynuyordu.Umarım çok ciddi değildir.Ne gerek var bu kadar sert girmeye ben onu anlamıyorum.

Teşekkürler bende ajansspor'da gördüm biraz önce. Gerçektende kötü girmiş .

Dipnot : Bu arada Arda ve Elano arası kötü birbirine pas atmıyor diyenler ? Ardayı taşıyan adam Elano .

Teşekkürler bende ajansspor'da gördüm biraz önce. Gerçektende kötü girmiş .

Dipnot : Bu arada Arda ve Elano arası kötü birbirine pas atmıyor diyenler ? Ardayı taşıyan adam Elano .

Bu zaten deli saçması birşey

Yanlız çok kötü olmuş videoyu izledim de:(

ben de demin video yu izledim mehmet cok kotu girmis ah be mehmet ne varda oyle antremanda sert giriyorsun macda girsene ya soyle ne diyelim isallah sakatlik ciddi degildir

Video'yu izledim,benim içim acıdı.Antremanda ne gerek var bu hareketlere.Daha dikkatli olmak lazım,sadece Mehmet için değil hepsi için geçerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt