#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Azize'nin sezon başı yaptığı transfer teklifi ve hala sürdürdüğü operasyon başarıya ulaşmak üzere baksana taraftarın gözünde ne durumlara düşmüş Arda.

Vallahi yazık.

Lütfen onunla bununla kulis yapacaksa, görünecekse çeksin bir atasözü gidenin topuğuna bakılmaz.

Bunları kime anlatıyorsunki Ahmet? Boşver bırak. Herkes işine geldiğini gibi görüyor herşeyi.

bende artik hic bir oyuncuyu savunmayacagim cunku biktim artik gercekleri soyluyorsun ama kisilik diyorlar mimik diyorlar artik kafaya takmiyorum arda daha 2 3 yil biz oynayacak onu cok iyi biliyorum

Arda'nin karakterindeki enteresanlasmayi, fizigindeki genislemeyi gormemek icin unlu santor Stevie Wonder olmak lazim. Ama futboluna laf edilmez, sadece fiziginin buyumesi sonucu daha cabuk yoruluyor ve hizi azalmis. Bir de cok onemli seyler soyleyip patent almis tonuyla yazip milleti asagilamaya calismazsaniz sevinirim.

Konuşmak, mütevazi bir şekilde fikir beyan etmek farklı birşeydir direkt hedef göstermek ayrı birşeydir. Gerrard-Lampard ile Arda'yı yarıştıramazsınız kaz ile tavuk yarışamaz. Sergen gerçekten müthiş bir futbolcuydu bende sana Ferguson'un istatistiklerle ilgili sözünü hatırlatayım "İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez " Almanlara göre istatistikleri bir aptallar birde İngilizler kullanırmış.

Arkadaş sağından bak-solundan bak ortasından bak istatistiğe bak... Nereden bakarsan bak Arda Sergen'den daha fazla katkı vermiştir milli takıma. Gerrard-Lampard İngiliz milli takımı için ne kadar önemliyse Arda da Türk milli takımı için o kadar öenmlidir ve konuşma hakkı vardır. Olay bu kadar basit. Gerrardla kıyaslayalım demiyorum. Tamam?

Kalli futbolda 4-4-2, 3-5-2 diye taktiklerle uğraşanlar gidip pazarda süpürge satsın demişti hatırlatırım. Alt yapı temel bilgi içindir.

Adam örnek vermiş yahu. Tugay örneği var önümüzde. Gözümüze sokulmuş biçimde. Oradaki eğitimle buradaki bir değil! Bir diyen futbol cahilidir. Barca alt yapısıyla bizimki bir mi?

O zaman Arda'da eleştiriye açık olmalı aynı noktada birleştik sanırım.

Olacak tabii. Ama adamın her hareketini eleştirirsen patlaması da doğaldır.

Lincoln'ü henüz aktif olarak takımda oynarken takım arkadaşlarına karşı arkasından çekiştirirken, Kewell'i fişteklemeye çalışırken 2yıl önce ligtv kameralarına yakalandı bu konuda ne dersin?

Külliyen yalan derim. Espri yapmıştır kendisi.

Arkadaşlar 66 sırt numaralı Arda Turan gelmedikçe benim için var yok farketmez.

Bu tamamen boş bir laf. Yazın arkadaşlar var mı bu statüde bir adam? Yazın kabul tartışalım. 66 numara 10 numarayla olmaz bu işler.

Lütfen onunla bununla kulis yapacaksa, görünecekse çeksin bir atasözü gidenin topuğuna bakılmaz.

Evet H.Şaş'a neler yapılmadı ki Arda'ya da aynı şekil.

Yarın birgün havada uçuşan laptoplar görürüz yine:rolleyes:

Ama lincoln lincoln diye bağırmaya devam.

Arda'nin karakterindeki enteresanlasmayi, fizigindeki genislemeyi gormemek icin unlu santor Stevie Wonder olmak lazim. Ama futboluna laf edilmez, sadece fiziginin buyumesi sonucu daha cabuk yoruluyor ve hizi azalmis. Bir de cok onemli seyler soyleyip patent almis tonuyla yazip milleti asagilamaya calismazsaniz sevinirim.

Üstad 1 sayfa yazı yaıyorum. Adam(özel birisi değil, adamın biri) içinden seçip 3 kelime cevap yazıyor. Önemli yerleri belirtiyorum ki cevap alabileyim.

Yeni gözdemiz "porttakal"

Külliyen yalan derim. Espri yapmıştır kendisi.

Bu tamamen boş bir laf. Yazın arkadaşlar var mı bu statüde bir adam? Yazın kabul tartışalım. 66 numara 10 numarayla olmaz bu işler.

Külliyen yalan değil kulaklarımla duydum gözlerimle gördüm. Kewell orada Arda'ya en güzel cevabı verdi şöyle dedi " Ben bir profesyonelim bu konu beni ilgilendirmez"

Benim kastettiğim forma numarası değil kişiliği.

Hangi hadise o ustad?

Hangi hadise o ustad?

Antremandan sonra Lincoln kampa geç geldi diye futbolcular dinlenirken milleti dolduruyor boş durmuyordu Arda! Millet gezmelerde biz burada çalışıyoruz falan filan diye Kewell'a sordu sen ne dersin diye biri aracılığıyla sanırım Kewell "Ben profesyonelim ben kendimden sorumluyum bu beni ilgilendiren bir konu değil" dedi o an Arda fena oldu.

Arda bıktım mı dedi ?

Gideceğim bilmem ne diye bir medya organına demeç vermek sizce nedir?

Antremandan sonra Lincoln kampa geç geldi diye futbolcular dinlenirken milleti dolduruyor boş durmuyordu Arda! Millet gezmelerde biz burada çalışıyoruz falan filan diye Kewell'a sordu sen ne dersin diye biri aracılığıyla sanırım Kewell "Ben profesyonelim ben kendimden sorumluyum bu beni ilgilendiren bir konu değil" dedi o an Arda fena oldu.

Bence Arda senin gibi düşünenlerden bıktı. Ne dersin?

Bu seneryo Oscar alır içinde herşey var:rolleyes:

Bence Arda senin gibi düşünenlerden bıktı. Ne dersin?

Biz Galatasaray taraftarıyız Arda taraftarı değil bıktıysa çeker gider bu kadar basit.

Şampiyon olduktan sonra dedi farkındaysanız.Ve basının çok üstüne geldiğini söyledi ama görüyorum ki taraftarın basından farkı yok.

Şampiyon olduktan sonra mı? Ne zaman şampiyon olduk? Rüya olmalı bu!

Arda durduk yere gitmek istiyorum der kilif bulursunuz, soyledigimiz seylere senaryo uydurma falan dersiniz, koca paragraftan iki kelimeyi cekip sacma sapan baska yerlere cekersiniz. Sizinle tartisilmaz arkadas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt