#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bırak ya saçmaymış:) Sanki önceden çok önemliydi maç bizim için de skoru alınca rölantiye alacağız. Rövanş için yeterli olur değil mi?:D :D Arda çıktıktan sonra tüm oyun bizim sahamızda geçti. Ondan önce adamlar orta sahayı geçemiyordu.

Arda kendisini, böyle senin tarafından korunduğu bilse, seni maaşa bağlar sanırım :D

Arda kendisini, böyle senin tarafından korunduğu bilse, seni maaşa bağlar sanırım :D

Doğru olan adamı sonuna kadar savunurum. Benim bir kompleksim, kıskançlığım yok. O o kadar para kazanıyor, şu arabaya biniyor, bu kızla çıkıyor diye takmam. Allah'a şükür görme problemim de yok. Gördüğümü yazarım. Hakkın yenmesine dayanamam. Neyse o... Darısı herkesin başına.

Doğru olan adamı sonuna kadar savunurum. Benim bir kompleksim, kıskançlığım yok. O o kadar para kazanıyor, şu arabaya biniyor, bu kızla çıkıyor diye takmam. Allah'a şükür görme problemim de yok. Gördüğümü yazarım. Hakkın yenmesine dayanamam. Neyse o... Darısı herkesin başına.

Biz Arda'ya bir şey demedik ki. Doğru adam veya yanlış yapıyor diye. Kötü futbolunu eleştiriyoruz. Eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Aylardır gram top oynamıyor. Her yerde vır vır konuşuyor. İşine baksın biraz; Konuşcağına. Sorumluluk alsın. 10 numaranın hakkını versin. Zaten hakkını yedirmesine bizde izin vermeyiz merak etme.

Biz Arda'ya bir şey demedik ki. Doğru adam veya yanlış yapıyor diye. Kötü futbolunu eleştiriyoruz. Eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Aylardır gram top oynamıyor. Her yerde vır vır konuşuyor. İşine baksın biraz; Konuşcağına. Sorumluluk alsın. 10 numaranın hakkını versin. Zaten hakkını yedirmesine bizde izin vermeyiz merak etme.

Haklısın hocam valla.Futbolu bıraktı adam ne zamandır top oynamıyor.Sakattı fener maçı öncesi adam her tarafta gezmesini biliyor . Tamam gençsin hakkın ama 10 numaranın hakkını vermesi biraz da takımını düşünmesi lazım.Çok iyi de oynasa çok kötüde oynasa Arda bu sene kesinlikle gitmeli yoksa elimizde patlıcak bir süre sonra.

Cevap: #10 Arda Turan

Geçen yıl pazubandı olmayan kaptan diye eklemiştik isminin yanına.

Oysa son yaptığı açıklamalarından sonra, bir süre sadece adının yazması gerektiğini düşünüyorum. Ekstra tanımlara şimdilik gerek yok.

Oysa son yaptığı açıklamalarından sonra, bir süre sadece adının yazması gerektiğini düşünüyorum. Ekstra tanımlara şimdilik gerek yok.

Talihsiz bir düşünce.

Arda'nın futbolunu anlatamam bir kez daha. 29103492184932 kez yazmıştım geçen sayfalarda. Neyse böyle devam...

Bu işe kişisel yorumunu direkt katman doğru olmamış bence Abdullah Abi. En azından tartışılabilirdi. Sana göre açıklamaları gereksiz ve yersiz bana göre gayet anlamlı ve içten. Neyse yanına Kaptan yazıp yazmamamız birşey ifade etmiyor aslında...

Arda nın kaptan olması, takımın geneline olumlu bir etki yaptı mı?

benim gözümde Arda nın kaptanlığının negatif veya pozitif bir getirisi yok. Bülent Korkmaz, Hakan Şükür taktı mı farkederdi o pazubandını. veya Neill da taksa farkeder.

Lincoln'e aylarca tek kelime ettirmeyen taraftar 3 maçla Arda'yı satıyorsa yazık.Bir de Messi konusuna gelirsek cidden milli takımda iyi oynamıyor çünkü milli takımları çok kötü yönetiliyor.

66 numaralı Ardayla, 10 numaralı Arda arasında dağlar kadar fark var. Ne yazık ki açıkça görülüyor bu durum hareketlerinden, davranışlarından, düşüncelerinden belli oluyor. Kaptanlık verilmeseydi ne olurdu diye düşününce aslında Arda her zamanki gibi hem sempatik hem de iyi bir futbolcu olarak devam ediyordu kariyerine. 10 numara verilseydi yine ama kaptanlık kararı yanlış. 22 yaşında kaptan yapmak çok büyük bir sorumluluk. Bunun da neticesi görülüyor. Empati yapsak biraz banada öyle büyük bir sorumluluk verilse, belki bende aynı Arda gibi bir durumda olurdum yalan yok şimdi. Sonuç olarak 3 hafta daha yok ve ligin son birkaç maçına yetişecek ancak. Performansına göre sezon sonu sağlıklı bir değerlendirme yapmak daha yararlı olacaktır.

66 numaralı Ardayla, 10 numaralı Arda arasında dağlar kadar fark var. Ne yazık ki açıkça görülüyor bu durum hareketlerinden, davranışlarından, düşüncelerinden belli oluyor. Kaptanlık verilmeseydi ne olurdu diye düşününce aslında Arda her zamanki gibi hem sempatik hem de iyi bir futbolcu olarak devam ediyordu kariyerine. 10 numara verilseydi yine ama kaptanlık kararı yanlış. 22 yaşında kaptan yapmak çok büyük bir sorumluluk. Bunun da neticesi görülüyor. Empati yapsak biraz banada öyle büyük bir sorumluluk verilse, belki bende aynı Arda gibi bir durumda olurdum yalan yok şimdi. Sonuç olarak 3 hafta daha yok ve ligin son birkaç maçına yetişecek ancak. Performansına göre sezon sonu sağlıklı bir değerlendirme yapmak daha yararlı olacaktır.

aynen katiliyorum

Çok ilginç ya eskiden 3-5 kişiye çalım atardı şimdi aralarına giriyor ama atamıyor çalım bir türlü anlam veremiyorum :confused:

fenerin Alexi 33 yaşında 6 kişi çalımlıyor nasıl bir iştir bu ya :confused:

futboldan nefret ediyorum artık

Abdullah abiye %100 hak veriyorum.

Cidden taraftarı hor görmesi çirkin, böyle kritik bir zamanda bu tip gitmek istiyorum falan gibi açıklamalar yapması ve başkana medya yoluyla bu tip mesajlar vermesi daha çirkin.

Şimdi mi yapmış acaba gitmek istiyorum açıklamasını bu da önemli ?

Medyanın bir oyunu olmasın bu ? Belki Kaptan daha önceden demiştir gitmek istiyorum diye şimdi önümüze koyuyorlardır bu haberi ?

Ya adam şampiyon olunca Avrupa'ya gitmek istiyorum,medya çok üzerime geldi demiş.Avrupa'ya gitmek istemeyen genç oyuncu mu var? Ne var bunda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt