- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Tamam da durumdan rahatsız olan sensin
İyi oku yazmayayım demedim![]()
Tamam da durumdan rahatsız olan sensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi oku yazmayayım demedim![]()
Bırak ya saçmaymışSanki önceden çok önemliydi maç bizim için de skoru alınca rölantiye alacağız. Rövanş için yeterli olur değil mi?
![]()
Arda çıktıktan sonra tüm oyun bizim sahamızda geçti. Ondan önce adamlar orta sahayı geçemiyordu.
Arda kendisini, böyle senin tarafından korunduğu bilse, seni maaşa bağlar sanırım![]()
Doğru olan adamı sonuna kadar savunurum. Benim bir kompleksim, kıskançlığım yok. O o kadar para kazanıyor, şu arabaya biniyor, bu kızla çıkıyor diye takmam. Allah'a şükür görme problemim de yok. Gördüğümü yazarım. Hakkın yenmesine dayanamam. Neyse o... Darısı herkesin başına.
Biz Arda'ya bir şey demedik ki. Doğru adam veya yanlış yapıyor diye. Kötü futbolunu eleştiriyoruz. Eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Aylardır gram top oynamıyor. Her yerde vır vır konuşuyor. İşine baksın biraz; Konuşcağına. Sorumluluk alsın. 10 numaranın hakkını versin. Zaten hakkını yedirmesine bizde izin vermeyiz merak etme.
İyiydi. Sonra bütün sezon yattı.
![]()
Anlamıyorsun işte biz orta sahada iyi değiliz diye arda iyi gözükmüyor milli takımında her seferinde iyi oynaması tesadüf değil.
Her seferinde iyi oynamıyor oynasa dünya kupasına giderdik
Geçen yıl pazubandı olmayan kaptan diye eklemiştik isminin yanına.
Oysa son yaptığı açıklamalarından sonra, bir süre sadece adının yazması gerektiğini düşünüyorum. Ekstra tanımlara şimdilik gerek yok.
Biz Arda'ya bir şey demedik ki. Doğru adam veya yanlış yapıyor diye. Kötü futbolunu eleştiriyoruz. Eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Aylardır gram top oynamıyor. Her yerde vır vır konuşuyor. İşine baksın biraz; Konuşcağına. Sorumluluk alsın. 10 numaranın hakkını versin. Zaten hakkını yedirmesine bizde izin vermeyiz merak etme.
Oysa son yaptığı açıklamalarından sonra, bir süre sadece adının yazması gerektiğini düşünüyorum. Ekstra tanımlara şimdilik gerek yok.
66 numaralı Ardayla, 10 numaralı Arda arasında dağlar kadar fark var. Ne yazık ki açıkça görülüyor bu durum hareketlerinden, davranışlarından, düşüncelerinden belli oluyor. Kaptanlık verilmeseydi ne olurdu diye düşününce aslında Arda her zamanki gibi hem sempatik hem de iyi bir futbolcu olarak devam ediyordu kariyerine. 10 numara verilseydi yine ama kaptanlık kararı yanlış. 22 yaşında kaptan yapmak çok büyük bir sorumluluk. Bunun da neticesi görülüyor. Empati yapsak biraz banada öyle büyük bir sorumluluk verilse, belki bende aynı Arda gibi bir durumda olurdum yalan yok şimdi. Sonuç olarak 3 hafta daha yok ve ligin son birkaç maçına yetişecek ancak. Performansına göre sezon sonu sağlıklı bir değerlendirme yapmak daha yararlı olacaktır.