#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Birakin su oyuncu fanatikligini. Yillarca Hakan Sukur'e yaptiniz, 15 sene yaninda bir forvet barinamadi. Kewell Kewell deyip Nonda'yi yollattiniz, takimin anasi agladi. Birinci yari takimi bozmaktan baska biseye yaramadi Arda, ciksin oynasin ikinci yari bende alkisliyim. Takima zarar verecegini bile bile oynuyosa, ondan rezil Cimbomlu yok.

Birakin su oyuncu fanatikligini. Yillarca Hakan Sukur'e yaptiniz, 15 sene yaninda bir forvet barinamadi. Kewell Kewell deyip Nonda'yi yollattiniz, takimin anasi agladi. Birinci yari takimi bozmaktan baska biseye yaramadi Arda, ciksin oynasin ikinci yari bende alkisliyim. Takima zarar verecegini bile bile oynuyosa, ondan rezil Cimbomlu yok.

Vay be Arda'ya da rezil cimbomlu dendi ya. Galatasaray'ın kaptanına birde. Hey koçum benim. Taraftar diyorlar birde size.

Ya arda diğer adamlarla kıyaslarsak çok kötü oynamıyor ki niye takıyorsunuz illa bu adama.? :o

Sen nasıl Galata Sarayı Efendisisin çözemedim.:allaalla6vr:

arda cidden kötü yav bugün:o

Bu mesajın, kalitesiyle övündüğümüz bu foruma yazılması bile üzücü. Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum.

Sen nasıl Galata Sarayı Efendisisin çözemedim.:allaalla6vr:

Birşey derdim de boşver be Oğuzhan.:)

Bu mesajın, kalitesiyle övündüğümüz bu foruma yazılması bile üzücü. Ben artık diyecek bir şey bulamıyorum.

Üzücü gerçekten. "Rezil Cimbomlu"nun anlamını bilemeyen birinin olması da üzücü. İşin tuhaf tarafı da kaptanına "rezil" diyenin kendinin nasıl bir Cimbomlu olduğundan bi' haber olması.

Avatarında Suat Kaya'nın yer aldığı bir kişinin Arda gibi bir Cimbomluya rezil demesi çok üzücü çook.

Asisti çaktı şşşşşşşşşşşşşşş;)

Kaptan çok mutsuz.O'nu ıslıklayanlara yazıklar olsun!!!

Hagi'nin annesi vefat etti cıktı oynadı, Hakan Sukur esinden ayrıldı ciktı oynadı. Metin Oktay armayı esine tercih etti cıktı oynadı. Arda bu takim icin ne fedakarlik gosterdi? Fener macinda oynayamayak durumda oldugunu bile bile girip takimi yakti. Sirf egosunu tatmin etmek icin. Bumu koskoca GALATASARAY kaptaninin sergilemesi gereken davranislar? Futbolcu fanatikligini birakin, iyiye iyi kotuye kotu demeyi ogrenin. Karsidakinin iyiligine olur.

Ne dedik, ciksin oynasin ikinci yari bizde akislayalim :005:

Hagi'nin annesi vefat etti cıktı oynadı, Hakan Sukur esinden ayrıldı ciktı oynadı. Metin Oktay armayı esine tercih etti cıktı oynadı. Arda bu takim icin ne fedakarlik gosterdi? Fener macinda oynayamayak durumda oldugunu bile bile girip takimi yakti. Sirf egosunu tatmin etmek icin. Bumu koskoca GALATASARAY kaptaninin sergilemesi gereken davranislar? Futbolcu fanatikligini birakin, iyiye iyi kotuye kotu demeyi ogrenin. Karsidakinin iyiligine olur.

Ne dedik, ciksin oynasin ikinci yari bizde akislayalim :005:

Fener maçına kaç iğneyle çıktığını biliyorsundur (?) Fedarkarlık değil mi? İğneli top oynadı Galatasaray'a yararlı olmak için.İlla ki yararlı olması gerekmiyor fedakarlık yaparken değil mi?

Bu arada reisler gibi çıktı oyundan. :ask:

Avatarında Suat Usta'nın yer aldığı bir kişinin Arda gibi bir Cimbomluya rezil demesi çok üzücü çook.

İnsanları görüşlerinden dolayı aşağılamayı pek iyi biliyorsunuz da o resimdekinin efsane kadronun vazgeçilmezi "Suat Kaya" olduğunu bilmiyorsunuz.. Bir de insanların Galatasaraylılığını sorgulamıyormusunuz.. hayret ediyorum gerçekten..

Fener maçına kaç iğneyle çıktığını biliyorsundur (?) Fedarkarlık değil mi? İğneli top oynadı Galatasaray'a yararlı olmak için.İlla ki yararlı olması gerekmiyor fedakarlık yaparken değil mi?

Bu arada reisler gibi çıktı oyundan. :ask:

Ya birakalim duygu somurusunu, sonuc-icraat ne? Arda girdi Fener mabette rezil etti Cimbom'u. Bu hosuna mi gidiyo?

İnsanları görüşlerinden dolayı aşağılamayı pek iyi biliyorsunuz da o resimdekinin efsane kadronun vazgeçilmezi "Suat Kaya" olduğunu bilmiyorsunuz.. Bir de insanların Galatasaralılığını sorgulamıyormusunuz.. hayret ediyorum gerçekten..

İnsanın görüşlerine saygı duyulur ama bu hakaret boyutuna varmadığı sürece. Beğenip beğenmemek kendi seçimiyken kullandığı kelimelerin şekli bizi rahatsız ediyor olabilir. Bu konuda uyarı yapmak da en doğal hakkımız.

Ya birakalim duygu somurusunu, sonuc-icraat ne? Arda girdi Fener mabette rezil etti Cimbom'u. Bu hosuna mi gidiyo?

Arda girene kadar Galatasaray 5-0 öndeydi doğru haklısın.

Arda oyundayken Galatasaray 2-0 öndeydi, çıktıktan sonra 2-1 oldu. Sonuç icraat.

Hoşuna gitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt