#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yahu ne Arda sapığısınız arkadaş ya. Adam kilo almış bariz belli bu, hala ne savunuyosunuz sanki adama hakaret ediyoruz. Kaç kere depar atmaya çalışırken top kaptırdı bir bakın bakalım. Fazla kilosu var işte. Eski Arda sol kanatta topu aldı mı rakip dili ağzından çıkmış bir şekilde yetişmeye çalışırdı.Onun üstüne Arda topu ani bir hareketle öbür tarafa doğru çeker rakibi pazara yollardı. 5 senedir izliyoruz Ardayı sanki sadece siz mi görüyorsunuz olan biteni. Kalça ve göbekte büyüme var bunu anlamak için alim olmayada gerek yok.

elle tutulur hiçbir icraatı olmayan gencecik daha olmamış adamı kaptan yaparsan bunlara da katlanacaksın

Hem paraları al, milyonları al sonra gel trip yap! Ohh bee ne güzel İstanbul!..

Hadi Ali Samiyen'de de gitmesene tribünlere, çıkarkende artistlik yapsanaa..

Desteklerken, körü körüne yanında olurken taraftar sorun yok ama...

Öyle bir dünyada yok, söylüyorum sana hani !

Gol attığında,maçı kazandırdığında da size sorun yok ama...Bu özel hayatına laf atma hakkı tanımaz hiçbirimize.Asıl böyle bir dünya yok.

Tugay'a taraftarın nasıl baktığını bilmiyorsan asıl sen konuşma. Futbolu bıraktıracaklardı be adama.

Yasin o gunleri birebir yasamana izin verdimi bilmiyodum ama emin ol ben o gunleri cok net hatirliyorum, senin bisey ispatlamana gerek yok. Tugay karisina o zaman ki benzetmelerden dolayi ulkeyi terketti.

dün yeni açık üst sağ taraftaydım. neden sağ tarafta olduğuma gelince sol pek bağırmaz bilirsiniz. bende gideyim adam gibi tezahürat yapayım dedim. ilk beş dakika oturmalı bir protesto vardı onu biliyordum ki zaten mantıklı gelmişti takımın son dönemki isteksiz oyunundan dolayı. neyse beş dakika oturduk tiyatro izler gibi izledik gerçekten. arda'da bize yakın tarafta oynuyordu. önüm arkam solum ne kadar p.ç varsa adam topu aldığında yuhaladı. başta başka birşeye yapıyolar sandım fakat sonra daha açık belli oldu. işin asıl yavşaklığı ise; arda morali bozuk bir şekilde soyunma odasına giderken "büyük kaptan arda turan" diye bağırmalarıydı. arda bu sefer yüz vermeyince tekrar s.kt.r çekip küfredenler oldu. ne bu lan çocuk oyuncağımı ..ına ko.im. bi bağrına bas bi küfret. insan karşındaki de en nihayetinde. dalga mı geçiyosunuz zihniyet fakiri p.çler?

Bickin bi adammis.

arkadasın sorun arda nın tribune gidip gitmemesi değil.bugun orda şampiyonluğa oynayan takımın taraftarından daha fazla taraftar vardı.sen takımın kaptanısın.takımı taraftarı birbirine kenetleyeceğine sorumsuz davranmaya devam ediyor.taraftar olmazsa sen kimsinki.kendi baışna Galatasaray ı kurtaracaksın!rambo musun?haftalardık yazıyorduk arda daki düşüşü,yalnış davranışlarını.herkes hakettiğini alır.Galatasaray hiçbirşey keybetmez sen kaybediyorsun.hiçbir zaman tek kişiye muhtaç olmadı bu takım.101 sene sen yoktun arda

Önce yuhalayıp sonra yanına çağıran, sonra bir de gelmeyince küfreden, kız arkadaşıma laf eden taraftara günahımı vermem. Bir de 3-4 haftadır sakatım...

Yasin o gunleri birebir yasamana izin verdimi bilmiyodum ama emin ol ben o gunleri cok net hatirliyorum, senin bisey ispatlamana gerek yok. Tugay karisina o zaman ki benzetmelerden dolayi ulkeyi terketti.

Yaşım müsait merak etme. Tamam sen devam et, daha sonra konuşuruz bunu.

İzmir'de takımı karşılamaya giden taraftarlar Arda'ya sevgi gösterilerinde bulunmuş, onlara bile yüz vermemiş. Galatasaray senede 1-2 kez oralara gidiyor zaten, adamlar karşılamaya gelmiş, yüz vermiyorsun, üstelikte Galatasaray kaptanısın. Rezillik bence. Galatasaray'ı 2 haftada bir stadda izleyen ve kendisini protesto eden taraftarlarla, İzmir'de kırkta yılda bir şehirlerine gelen Galatasaray'ı görmeye giden, takımlarına aç taraftarları nasıl aynı kefeye koyar? Düşünüyorum da bir Hakan Şükür, bir Bülent Korkmaz olsaydı böyle yaparlar mıydı? Tabii ki hayır. Arda fazla havalara girmiş, Galatasaray kaptanlığı biraz alçakgönüllülük, hoşgörü ister.

...

Bence gelecek sezon kaptanlık Neill'e yakışır.Arda kaldıramadı bunu.

Ne yazıkki kaptanlık ve Arda birbirinden ayrı düşünülmeye başlandı.

İstatistiklerini dökersem şaşırabilirsin. Sadece formssuz Arda. Kulp aramana gerek yok.

kaptan olacak kadar icraatlarını bekliyorum ben, bana yeni çıkmış bir oyuncunun şu kadar goolü var şu kadar asisti var laflarıyla çıkmayın karşıma..

Bana duruşundan, hal hareketlerinden, yaşantısından bahsedin..

Kesinlikle haklısın. Yürüşyüler, yüz tavırları, kendi kendine konuşmalar... Üzülüyorum Arda haline.. Gerçekten üzülüyorum.. Mata'yı izliyorumda; Arda'mı diyorum Barcelona'da oynayacak, düşünüyorum...Ahh Ardaa taraftara trip yapmayada hakkın olsa ya..Gam yemeyeceğim..

Kendine acı. :)

Arda efendi, artistliğin kime? Bu klüpten kimler gelip kimler geçti. İstersen Messi kadar oyna ne fark eder ki? Tribüne gitmeyeceksin. Çıkarkende "Tabi tabii!" diye ağız dalaşı yapacaksın.

Sana bişey söyleyeyim mi;

Sen bu kafayla arpa boyu yol ilerleyemessin.

Sallayıp tutuyorsun resmen.

haddimi siz mi bildireceksiniz :) Ayhanda bilmem kaç maça çıktı, o niye kaptan olamıyo o zaman ? Yada her futbolcunun görevidir maça çıkmak, bu icraat mı sayılıyo ..

Ayhan zaten takımın ikinci kaptanı. Hayır, maça çıkmak icraat değil tabi. 11 asist ile ligin en iyisi olabilmek icraat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt