Ya protesto'nun dozuna birşey demiyorum.Ağır olabilir...Sonuçta özel hayatı bizi bağlamaz arda'nın ama:
Arda gol atmadığı,asist yapmadığı için eleştirilmediki...Öyle olsa Gio,M.Sarp,Caner gibi oyuncular mahvedilirdi...Hele servet yüzünden atletico'ya elendik kimse ağzını açıp birşey söyledimi..? Söylemediler,söylemezler...Arda'nında eleştirilen form düşüklüğü değil,bir kaptan ve GALATASARAY'lı olarak duruşunun mağlubiyetlere verdiği tepkinin yeterli olmamasıdır...Kimse ona sürekli toplantı yap,takımı topla motivasyon sağla gibi şeyleri yapamadığı için tepki göstermedi...Ondan beklenen biz mağlupken takımı biraz ateşlemesi,biraz mücadele etmemesi,mağlubiyeti kabul etmemesiydi...Kimse maçlarda mücadele ediyor filan demesin...Zira arda'yı kaç defa canlı izledim bu yıl yeni gelen jo bile(Yanlızca saha içindeki görüntülerini alarak söylüyorum bunu) arda'dan daha çok sahiplemişti GALATASARAY'ı...Ve çok ciddiyim... Arda Alemci jo'dan daha az mücadele ettiği için,Bundan önceki yıllardaki ardayla arasında çok büyük fark olduğu için ıslıklandı...Kaptanlık bu yılki arda'ya değil önceki arda'ya verildi.Ayhan'ın kaptanlığını,bu yılki sabri'nin kaptanlığını arda'nınkine değişmem... Umarım sene sonu gider hem kendisi için hemde GALATASARAY için en hayırlısı olur...