#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Tribünlerin yaptığı beste çok ağırdı kim ne derse desin özel hayatı ile vurdular Arda'yı sinema laflarına hiç gerek yoktu,ki Arda kötü oynamıyordu yine gol atıyordu asist yapıyordu son 3 hafta sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı

cok uzadi bu konu haftaya bursa macinda barisma olur

bu konu uzadikca Galatasaray daha cok zarar görecek

Biz de seni bekliyorduk. :)

Sizin gibi doğruyu görmeyip, bir kişi için yanlışları örtbas etmekten, şımarlığı övenmeyi marifet sananları çok bekletmem ama bu gecelik idare et. Taraftarla çok uğraşmasın Arda herkesin ağzında mühür yok. Anlamak güç milyonlarca taraftardan, 100 yılı aşkın tarihe sahip bir kulüpten büyük olduğunu mu düşünüyor! Hem suçlu, hem güçlü beyimiz bravo...

Tribünlerin yaptığı beste çok ağırdı kim ne derse desin özel hayatı ile vurdular Arda'yı sinema laflarına hiç gerek yoktu,ki Arda kötü oynamıyordu yine gol atıyordu asist yapıyordu son 3 hafta sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı

Ya protesto'nun dozuna birşey demiyorum.Ağır olabilir...Sonuçta özel hayatı bizi bağlamaz arda'nın ama:

Arda gol atmadığı,asist yapmadığı için eleştirilmediki...Öyle olsa Gio,M.Sarp,Caner gibi oyuncular mahvedilirdi...Hele servet yüzünden atletico'ya elendik kimse ağzını açıp birşey söyledimi..? Söylemediler,söylemezler...Arda'nında eleştirilen form düşüklüğü değil,bir kaptan ve GALATASARAY'lı olarak duruşunun mağlubiyetlere verdiği tepkinin yeterli olmamasıdır...Kimse ona sürekli toplantı yap,takımı topla motivasyon sağla gibi şeyleri yapamadığı için tepki göstermedi...Ondan beklenen biz mağlupken takımı biraz ateşlemesi,biraz mücadele etmemesi,mağlubiyeti kabul etmemesiydi...Kimse maçlarda mücadele ediyor filan demesin...Zira arda'yı kaç defa canlı izledim bu yıl yeni gelen jo bile(Yanlızca saha içindeki görüntülerini alarak söylüyorum bunu) arda'dan daha çok sahiplemişti GALATASARAY'ı...Ve çok ciddiyim... Arda Alemci jo'dan daha az mücadele ettiği için,Bundan önceki yıllardaki ardayla arasında çok büyük fark olduğu için ıslıklandı...Kaptanlık bu yılki arda'ya değil önceki arda'ya verildi.Ayhan'ın kaptanlığını,bu yılki sabri'nin kaptanlığını arda'nınkine değişmem... Umarım sene sonu gider hem kendisi için hemde GALATASARAY için en hayırlısı olur...

Ya protesto'nun dozuna birşey demiyorum.Ağır olabilir...Sonuçta özel hayatı bizi bağlamaz arda'nın ama:

Arda gol atmadığı,asist yapmadığı için eleştirilmediki...Öyle olsa Gio,M.Sarp,Caner gibi oyuncular mahvedilirdi...Hele servet yüzünden atletico'ya elendik kimse ağzını açıp birşey söyledimi..? Söylemediler,söylemezler...Arda'nında eleştirilen form düşüklüğü değil,bir kaptan ve GALATASARAY'lı olarak duruşunun mağlubiyetlere verdiği tepkinin yeterli olmamasıdır...Kimse ona sürekli toplantı yap,takımı topla motivasyon sağla gibi şeyleri yapamadığı için tepki göstermedi...Ondan beklenen biz mağlupken takımı biraz ateşlemesi,biraz mücadele etmemesi,mağlubiyeti kabul etmemesiydi...Kimse maçlarda mücadele ediyor filan demesin...Zira arda'yı kaç defa canlı izledim bu yıl yeni gelen jo bile(Yanlızca saha içindeki görüntülerini alarak söylüyorum bunu) arda'dan daha çok sahiplemişti GALATASARAY'ı...Ve çok ciddiyim... Arda Alemci jo'dan daha az mücadele ettiği için,Bundan önceki yıllardaki ardayla arasında çok büyük fark olduğu için ıslıklandı...Kaptanlık bu yılki arda'ya değil önceki arda'ya verildi.Ayhan'ın kaptanlığını,bu yılki sabri'nin kaptanlığını arda'nınkine değişmem... Umarım sene sonu gider hem kendisi için hemde GALATASARAY için en hayırlısı olur...

Arda bütün yıl gezme tozmanın, tatillere gitmenin, kız arkadaşıyla gündemi meşgul etmenin, olup olmayacak insanlarla görüntülenmenin, maçtan 1-2 önce gece yarısı canlı yayınlara bağlanacak kadar artık kimseyi umursamadığını göstermesinin, geceleri play station oynayıp sahada yapması gerekenleri plazmada yapmasının kısacası bütün yıl yaptıklarının hesabını ödüyor 3 haftanın 5 haftanın değil. Ne demişler yazın yediğim hurmalar, kışın midemi tırmalar...

Arda bütün yıl gezme tozmanın, tatillere gitmenin, kız arkadaşıyla gündemi meşgul etmenin, olup olmayacak insanlarla görüntülenmenin, maçtan 1-2 önce gece yarısı canlı yayınlara bağlanacak kadar artık kimseyi umursamadığını göstermesinin, geceleri play station oynayıp sahada yapması gerekenleri plazmada yapmasının kısacası bütün yıl yaptıklarının hesabını ödüyor 3 haftanın 5 haftanın değil. Ne demişler yazın yediğim hurmalar, kışın midemi tırmalar...

Ama bunu bazı taraftarımız göremiyor.Göremedikleri gibi Arda Turan eleştiriliyor diye buradaki arkadaşlarımızı skor tartarı olmakla yada arda'yı kıskanmakla suçluyorlar... komik...Gerçekten öyle olsa arda bu yıl eleştirilmezdi...Onu geçtim;

ne kadar asist yaparsa yapsın ne kadar gol atarsa atsın ben arda'nın futbolunu beğenmiyorum abicim..!Ne futbolunu ne verdiği demeçleri beğenmiyorum...Yakıştıramıyorum kaptanlığa...

@Mehmet Vural ;

Yazılarını okumak büyük keyif :)

Teşekkürler yazdıklarımı okurken keyif alanlarda varmış bunu duymak sevindirici :) Esasen makaslanarak Zico'nun dedikleriyle karşılaştırılarak okunması doktor tavsiyesi ;)

Ama bunu bazı taraftarımız göremiyor.Göremedikleri gibi Arda Turan eleştiriliyor diye buradaki arkadaşlarımızı skor tartarı olmakla yada arda'yı kıskanmakla suçluyorlar... komik...Gerçekten öyle olsa arda bu yıl eleştirilmezdi...Onu geçtim;

ne kadar asist yaparsa yapsın ne kadar gol atarsa atsın ben arda'nın futbolunu beğenmiyorum abicim..!Ne futbolunu ne verdiği demeçleri beğenmiyorum...Yakıştıramıyorum kaptanlığa...

Önceden koca koca adamlar " Biz bilmeyiz büyüklerimiz daha iyisini bilir" derlerdi Arda ben bilirim diye alıyor eline bağlamayı her telden çalıyor, söylüyor. Arda kilolarından mı, mevki değişikliğinden mi bilmem ama sanki sırtında birini taşıyor sahada. Gayretini görse taraftar sesini çıkarmaz ama sağolsun rahat durmuyor. Skor taraftarı nedir onu bilmedikleri için öyle diyorlar aldırmayın oysa skor taraftarı sıfatı birebir kendilerine uyuyor. Skor taraftarı güzel oyun olsa dâhi yenilgi ya da beraberlikte isyan eder, berbat futbola rağmen iyi skorda geçmiş başarılara, günün şartlarına ve en önemlisi skora dayanarak yorum yapar. Biz hangisiyiz? Ardaspor var ben mi bilmiyorum? Ortada güzel oyun ve kötü skor mu var? Hayır! Kötü oyun ve kötü skor bunların nedeni. Taraftara arkasını dönemez hiç kimse unutmasın taraftar istemezse kimse orada olamaz...

Şöyle diyeceğim son olaylar hakkında;

Bu kadarı fazla, anladık daha çocuksun, küçük bir grubun ayıbını milyonlarca Galatasaraylı'ya mal ettin ki tavırlarından, suratından belli; Ama bulunduğun takım Galatasaray ve sen onun kaptanısın. Bir zamanlar top toplayıcılık yaptığın, Hagi'nin gollerinde havalara zıpladığın takımın kaptanısın şimdi. senin gibi bir gencin hayal edebileceği her şeyi verdi bu klüp ve bu taratfar sana. 22 yaşında "büyük kaptan" sıfatını taktılar. Türkiye heba olmuş binlerce yetenekle dolu. Şöhret, b.k gibi para, bizim tribünden hayran hayran baktığımız renkleri o çimenin üzerinde taşımak. Daha ne olabilir?. Aman da aman yüz iki yüz adam ıslıklamış. Paşam da küsmüş. Hiç kimse Galatasaray'ın üzerinde değil. Amme hizmetide yapmıyorsun. Senin asla ama asla taraftara küsme lüksün yok arkadaşım. Klüpleri hatta bu oyunu var eden taraftar. Seni bir hentbolcudan ayıran şey bu taraftar. Anlayın lan artık bunu.Anlayın!

Ne alaka ıslıklanma O beste kulağındadır hala Arda'nın ;)

Arda şu saatten sonra benim için bitmişsin.Ne halin varsa gör.Metin Oktay'lardan Tugay'lardan bahsedip,onları örnek alıyorsun ama inan bana onların 1 kilometre yanından geçemezsin.Umarım sezon sonu gidersin,ne halin varsa gör..

Ne alaka :D

Sinema bilmem ne diye karıştırıp Jo'yla bir tutarsan bu adamı bu davranışları çok normal

Hiiç şikayet etmesinler Jo da ne güzel oynadı demi :asd: ahaha sen ıslıkla kiralık adamı oynarsana çatır çatır işte böyle sanki umrundaydı:asd: 4 maç yatıp parasını alıp gidecek bunu da söylemeden geçemiyecem

Hele şükür benim gibi düşünen birileri çıktı forumda...Zira iki kelam etsek hemen düşman ilan ediliveriyorsun...

Hele şükür benim gibi düşünen birileri çıktı forumda...Zira iki kelam etsek hemen düşman ilan ediliveriyorsun...

Şuan forum sakin. Vampirler yok şuan forumda; Zira saat 04:00'a yaklaşıyor :)

Onlar olsaydı, vatan haini olmuştuk çoktan:) Skor taraftarı, iyi gün taraftarı yapılıvermiştik hemen üzerimize nasıl bir istila yapacaklardı bellisi yok. O yüzden de birazda onun vermiş olduğu rahatlık var.

Şuan forum sakin. Vampirler yok şuan forumda; Zira saat 04:00'a yaklaşıyor :)

Onlar olsaydı, vatan haini olmuştuk çoktan:) Skor taraftarı, iyi gün taraftarı yapılıvermiştik hemen üzerimize nasıl bir istila yapacaklardı bellisi yok. O yüzden de birazda onun vermiş olduğu rahatlık var.

Yazıcaklarını şimdi yaz sonrada üç gün girme foruma diyorsun yani:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt