#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

bugun fena oynamadi ilk yarida 3 4 bursaliyi ardarda gecisi mukemmel di baros ve gio ya iki guzel pas atti ama gol olmadi

Ardanın konusmalarına bakarsak gidicek galiba.

kendini Hakan Şükür Metin Oktay Bülent Korkmaz gibi yıllarını vermiş insanlarla kıyaslıyor :D

Büyük ihtimalle gider Arda.

ya "kaptan" böyle açıklama vermemeli... giderim gitmem belli olmaz diye konuşuyor.. tamam yetenekli vs.. tamam tribünden tepki aldı.. ama kaptan toplayıcı olacak.

kaptan çıkcak ben burdayım geminin başında. bu sene kötü ama seneye şov yapcaz. ben bunu bekliyorum. yanılıyor muyum?

yaptigi yorumlardan gidecegi acik ve net

Bursa korner kullanacaktı. Baktım Ömer Erdoğan'ın yanında Arda. Takip ediyor. Şaşırdım Rijkaard Arda'yı mı vermiş Ömer'e diye. Arada baya bir far var. Korner kullanıldı Arda karşıladı topu.

Bursa sağ taraftan bir serbest vuruş kullanıyor ikinci yarı. Arka tarafa baktım bomboş. Kesin yeriz dedim. Arda gördü, oraya gitti. Topu da o karşıladı. Zeki adam.

Yine zırlamalar başlar şimdi dayanamayacağım için gidiyorum. Sen dayandın ama ben bu foruma bile dayanamıyorum Arda...

Bugün fena değildi. Daha istekliydi geçen haftaya nazaran.

Islıklayan taraftarın yaptığı unutulmaz

Arda'nın maç sonu açıklamalarını iyi dinleyin

Çok duygusalmış cidden.Ben daha rasyonelci biri olarak tanıyordum Arda yı.Zekasına yeteneğine GALATASARAY aşkına kimsenin şüphesi yok.

Ama bu olayı uzatması hem kendisine hem takıma hem taraftara çok zarar verir.

Suç hep taraftarda.. Ama her fırsatta Liverpool'a gitmek isteyen Arda'da hiç suç yok..

Bursa korner kullanacaktı. Baktım Ömer Erdoğan'ın yanında Arda. Takip ediyor. Şaşırdım Rijkaard Arda'yı mı vermiş Ömer'e diye. Arada baya bir far var. Korner kullanıldı Arda karşıladı topu.

Bursa sağ taraftan bir serbest vuruş kullanıyor ikinci yarı. Arka tarafa baktım bomboş. Kesin yeriz dedim. Arda gördü, oraya gitti. Topu da o karşıladı. Zeki adam.

Yine zırlamalar başlar şimdi dayanamayacağım için gidiyorum. Sen dayandın ama ben bu foruma bile dayanamıyorum Arda...

Senin düşüncen doğru ama çok formsuz arda Ahmet.

Suç hep taraftarda.. Ama her fırsatta Liverpool'a gitmek isteyen Arda'da hiç suç yok..

Potansiyeli yüksek olan her oyuncu büyük takımları ister Chamackh aklım Arsenal´de dedi mesela Ama sahada görevini yapıyor ,şuan oynadığı takım için çaba gösteriyor Arda´da bunu yapmaya çalıştı ama formsuz bir dönem geçirdi sadece Messi ,Ronaldo gibi oyuncular bile rezil oynuyor bazen Tabi bu formsuz dönem uzun sürdü biraz maalesef

çenesi iyice düştü bunun.önce 10 dakika basın toplantısında konuştu yetmemiş olacakki bide stad dışında 20 dakika daha konuştu.perte çıkmadan elden çıkarmak lazım bunu.g.saray dan gittikten sonra yönetime sallamaya başlar abileri gibi.fener dahi istiyorsa yollasınlar bu adamı.

Arda'ya gelene kadar sahda performansından dolayı eleştirilecek, ıslıklanacak çok oyuncu var; burda haklı Arda. Sakat olduğu için oynayamamadığı Trabzon, Fenerbahçe, Sivas maçlarının günah keçisi ilan edildi. Diyarbakırspor maçında eminim böyle bir tepki beklemiyordu, ki ben de beklemiyordum. Ama Arda'nın eleştrildiği nokta sahadaki performansından çok saha dışındaki davranışları, konuşmaları. Demeçlerinden ben açık bir şekilde anlıyorum ki Arda için Galatasaray kafasında uzun zamandır bitmiş. Formsuz olduğu bir gerçek ama Arda öyle düşünmüyor olsa gerek ki sürekli "Vicdanım rahat." "Performansım ortada." gibi açıklamalar yapıyor. Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koymuş, ben inanmıyorum ki Arda'nın eski performansına ulaşmak için çabaladığını. Üzücü olan taraf da bu zaten. En son "Şampiyonluğun kaçmasındaki temel neden neydi?" sorusuna verdiği "Benim. En azından taraftar öyle düşünüyor." cevabı iplerin artık kopma noktasına geldiğini gösteriyor. Bir kaptan taraftarına böyle laf sokmaz, yakışmadı. Nasıl bu hale geldik bilmiyorum ama Arda takımdan kopma noktasına geldi ve bu gisişle kopacak da. Medya mı amacına ulaştı diyelim ne diyelim bilmiyorum ama birçok şey için artık çok geç gibi geliyor bana. Suç hem medyanın gazına gelen biz taraftarda, hem de yanlış yönlendirilmesine izin veren Arda da.

Arda'yı bu hale sokan başta onu kaptan yapan yönetim, sonra medyanın gazına gelen taraftar bozuntuları. Hayırlısı olsun, emeği geçen herkesin eline, ağzına sağlık. Arda'ya yapılanlar yapanlara yakışıyor, ama Arda'nın söyledikleri yakışmıyor, öyle mi. Az bile söyledi, ben olsam daha da fazlasını söylerdim.

Kaptan yaparak bitirdiler Arda'yı. 22 yaşında bir adamı Türkiye gibi bir yerde taraftarın medyanın önüne attılar. Böyle olacağı belliydi, sezon başında büyük kaptan diyen insanlar şimdi Arda bitmiş, bir an önce satılmalı diyor. Bana kalırsa bunu diyen insanların Galatasaraylılığı bitmiş. İnsanlığı bitmiş. Kim, ne hakla çıkıp sevgilisiyle olan ilişkisini tezahürata dönüştürebilir bu adamın? Kim, ne hakla sinema kapattı diye Arda'ya laf edebilir? Arda'yı Jo ile karşılaştırmak, onunla aynı kefeye koymak aptallığın, bilinçsizliğin, cahilliğin daniskasıdır. Jo bugün var, yarın yok. Ya Arda? Yarın fenere giderse kim ne diyebilir Arda'ya? azizin milyon dolarlarına "Ben Galatasaraylıyım" diyen bir adamdan bahsediyorum. Bu adamın bir anasına küfretmediğiniz kaldı, gerçi onu yapanlar da var tribünde. Takımın yabancıları bir bir dökülürken ya da neredeyse sezonun yarısı sakatken, Arda sezon başından beri kolunda kaptanlık bandıyla kendini paraladı. Ama yine de yaranamadı, bu taraftar Elano'ya daha fazla değer verdi. 2 sezondur sakat Kewell'ı efsane yaptı. Baros'u kral yaptı. Keita'yı sihirbaz yaptı. Bu kadar yabancı hayranlığı olan bir ülkede normal tabi yaşananlar. Arda'yı bitirmeleri de normal. Neymiş efendim, formsuzmuş. Adamın hayatını verdiği Galatasaray'ın o büyük taraftarının yaptıklarından sonra ne yapacaktı, tek başına maç mı alacaktı. Bu kadar yüzsüzlük olur mu, hem adamı yerle bir edeceksin cahilliğinle, aptallığınla, hem de top oynamasını bekleyeceksin. Bu nasıl bir bencillik, bu nasıl bir insanlık ben anlayamıyorum. Benim Arda'ya tek tavsiyem, git Arda. İngiltere'ye git, İspanya'ya git, almanya'ya git. Git, kurtar kendini bu kısırdöngüden. Sen gittikten sonra bu takımın zaten yerlerde sürünen ruhundan en ufak bir kırıntı kalır mı, göreceğiz.

Gitsin sene sonu.Ne zaman topla buluşsa ezdi...

Bırak ya ne top ezmesi? Keita Allahını ezdi ona bakarsan. Sorumluluk alan adamın top kaybetmesi normaldir. Ayrıca 2 tane çok güzel pas verdi, gollük.

Neyse maç sonu açıklamaları çok güzeldi. Hele "Başarasızlığın sorumlusu kim?" sorusuna verdiği "Benim. En azından taraftar öyle düşünüyor" cevabı müthişti. Kaptanlığa yakışmaz falan demeyin, böyle taraftara böyle kaptan;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt