#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Emeğinin karşılığını alamıyor bi türlü.

Onur sen galiba maci izlemedin..

Silva maca sakat sakat cikti, maci Arda sayesinde daha cok sakat bir halde bitirdi..

Helal sana Arda, süperdin bugünde.

Helal olsun sana koçum. Bugün döktürdün yine. 3 tane %100'lük asist yaptın ancak 1 tanesini atabildiler. Seneye Barça'da görelim seni...

Ah Skibbe ah..!

Adam gibi kondüsyon yükleseydin takıma ne olurdu?

arsenale gitsin kurtulsun yada juve ama barcada tutunamaz

Arda'nın amacı, Juve'de 2. Nedved olmakmış gibime geliyor.

2 side çok hızlı değil ama bi şekilde hızlarıyla adam geçiyorlar (anlamadım) (:

2 side gerçekten çok teknik

2 side solda oynuyorlar ama bildiğimiz kanat oyuncusu değiller

2 side forvet arkası oynayabiliyor

Bunların üstüne Arda'nın defansif yönü daha kuvvetli

Ücretine zam ya da tatile çıkmasına izin verilsin.Herşeyin en iyisine layık.Avrupa'da hangi takıma giderse o takım 2. takımım olacak.Hem gitmesini hem de gitmemesini istiyorum.

Arda'nın amacı, Juve'de 2. Nedved olmakmış gibime geliyor.

2 side çok hızlı değil ama bi şekilde hızlarıyla adam geçiyorlar (anlamadım) (:

2 side gerçekten çok teknik

2 side solda oynuyorlar ama bildiğimiz kanat oyuncusu değiller

2 side forvet arkası oynayabiliyor

Bunların üstüne Arda'nın defansif yönü daha kuvvetli

Anlayamadim? Nedved hizli degil mi? Suanki hali bile Arda'nin yaninda Ferrari kalir. Ayrica Juve, Nedved'in yerine Silva'yi düsünüyor.

Silva'yi Arda'dan üstün yapan sey, Silva'nin mükemmel sut teknigidir.

Arda'nin sut teknigi TSL icin bile yeterli degil yani.

Arda'nin hizlanmasi,sutlarani güclendirmeli ancak böyle 2.Nedved yolunda olabilir.

Kaldı ki Nedverd şut konusunda Silvayı 23525 ile çarpar..

Birine benzetmeye çalışmayın Ardayı farklı bi tarzı var..

İbr. Üzülmeze ragmen yine süperdi dün gelecek sene Ardayı büyük takımların birinde görmek istiyorum içimden geçen takım Barcelona:)

Goal.com Arda'ya player rating olarak 5.5 vermis..

Demekki herkes begenmemis ;)

Arda, Overmars stilinde bir oyuncu değil. Bu yüzden uzun mesafelerde hızlı olmasını bekleyemezsiniz. Fakat ben iddia ediyorum 5-10 metrelik kısa mesafelerde onun kadar hızlı oyuncu Türkiye'de çok az var. Bu yüzden çok rahat çalım atabiliyor. Çünkü ayakları inanılmaz hızlı. Hele dün Ramos'a attığı bir çalım vardı ki inanamadım. Topa havadayken 2 kere dokunup attı çalımı. Gerçekten çok iyiydi.

Arda şutu iyi olan bir oyuncu mu değil mi bunu pek bilemiyoruz. Zira pek skor yapmak adına o işlere giren bir oyuncu değil. Fakat şut tekniği bakımından gayet iyidir. Mlada maçında attığı 2. gol, Trabzonspor'a attığı gol, şimdi adını hatırlamadığım bir UEFA maçında topu çekip plaseyle köşeye bıraktığı vuruş vs. gibi örnekleri de var.

Arda'nın tek eksik gibi gözüken yanı şut denememesi o kadar.

Fizik olarak da Galatasaray maçlarında sürekli oynadığı için birikmiş bir yorgunluğu olduğunu düşünüyorum. Antep maçında dinlendirilebilir veya yedek başlatılıp sonradan oyuna sokulabilir bana göre.

Şu an için Türkiye'nin en iyi ve yetenekli futbolcusu. Avrupa'nın da parlayan oyuncularından biri. Gerisi fasafisodur.

Dün Zidane çalımı yaptı Ramos'a harikaydı gerçekten,söylemiştim Ramos'da maymun olursa elimizde tutmamız imkansız gerçekten sezon sonu astromik bir teklif gelebilir!

Arda, Overmars stilinde bir oyuncu değil. Bu yüzden uzun mesafelerde hızlı olmasını bekleyemezsiniz. Fakat ben iddia ediyorum 5-10 metrelik kısa mesafelerde onun kadar hızlı oyuncu Türkiye'de çok az var. Bu yüzden çok rahat çalım atabiliyor. Çünkü ayakları inanılmaz hızlı. Hele dün Ramos'a attığı bir çalım vardı ki inanamadım. Topa havadayken 2 kere dokunup attı çalımı. Gerçekten çok iyiydi.

Arda şutu iyi olan bir oyuncu mu değil mi bunu pek bilemiyoruz. Zira pek skor yapmak adına o işlere giren bir oyuncu değil. Fakat şut tekniği bakımından gayet iyidir. Mlada maçında attığı 2. gol, Trabzonspor'a attığı gol, şimdi adını hatırlamadığım bir UEFA maçında topu çekip plaseyle köşeye bıraktığı vuruş vs. gibi örnekleri de var.

Arda'nın tek eksik gibi gözüken yanı şut denememesi o kadar.

Fizik olarak da Galatasaray maçlarında sürekli oynadığı için birikmiş bir yorgunluğu olduğunu düşünüyorum. Antep maçında dinlendirilebilir veya yedek başlatılıp sonradan oyuna sokulabilir bana göre.

Şu an için Türkiye'nin en iyi ve yetenekli futbolcusu. Avrupa'nın da parlayan oyuncularından biri. Gerisi fasafisodur.

Tekniği var da sert vuramıyor.

Dün güzel oynadı :)

Arda'nın şut teknigi harikadır ama o konuda pek kendine güvenmiyor galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt