Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan
Emeğinin karşılığını alamıyor bi türlü.
Emeğinin karşılığını alamıyor bi türlü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip futbolcusu da olsa, milli forma için mücadele etti. Bu gerizekalı, çirkef sıfatları şık olmadı.![]()
Arda'nın amacı, Juve'de 2. Nedved olmakmış gibime geliyor.
2 side çok hızlı değil ama bi şekilde hızlarıyla adam geçiyorlar (anlamadım)
2 side gerçekten çok teknik
2 side solda oynuyorlar ama bildiğimiz kanat oyuncusu değiller
2 side forvet arkası oynayabiliyor
Bunların üstüne Arda'nın defansif yönü daha kuvvetli
Kaldı ki Nedverd şut konusunda Silvayı 23525 ile çarpar..
Arda, Overmars stilinde bir oyuncu değil. Bu yüzden uzun mesafelerde hızlı olmasını bekleyemezsiniz. Fakat ben iddia ediyorum 5-10 metrelik kısa mesafelerde onun kadar hızlı oyuncu Türkiye'de çok az var. Bu yüzden çok rahat çalım atabiliyor. Çünkü ayakları inanılmaz hızlı. Hele dün Ramos'a attığı bir çalım vardı ki inanamadım. Topa havadayken 2 kere dokunup attı çalımı. Gerçekten çok iyiydi.
Arda şutu iyi olan bir oyuncu mu değil mi bunu pek bilemiyoruz. Zira pek skor yapmak adına o işlere giren bir oyuncu değil. Fakat şut tekniği bakımından gayet iyidir. Mlada maçında attığı 2. gol, Trabzonspor'a attığı gol, şimdi adını hatırlamadığım bir UEFA maçında topu çekip plaseyle köşeye bıraktığı vuruş vs. gibi örnekleri de var.
Arda'nın tek eksik gibi gözüken yanı şut denememesi o kadar.
Fizik olarak da Galatasaray maçlarında sürekli oynadığı için birikmiş bir yorgunluğu olduğunu düşünüyorum. Antep maçında dinlendirilebilir veya yedek başlatılıp sonradan oyuna sokulabilir bana göre.
Şu an için Türkiye'nin en iyi ve yetenekli futbolcusu. Avrupa'nın da parlayan oyuncularından biri. Gerisi fasafisodur.