#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'yı Liverpool'a bekliyorum.

Bu arada ntvspordaki not defterine bağlandı bi kaç saat önce kenan imirzalıoğlu felan var.Yeğen diye seslendi ona :D tam kafa adam yahu Arda gibi bi kankam olsun isterdim :D

Yurt dışına transferini sordular felan henüz bişey yok dedi kem küm felan.Gerçekten Arda kararsız gözüküyordu son olan olaylar kafasını karıştırmış belli ne tam gitmeyi düşünüyor nede tam kalmayı.Kenan Arda gibi oyuncular için psikolojik olrak türkiyede olmak çok zor felan dedi.Arda benim için psikolojik durum önemli değil ama daha 1-2 ay önce Gs dergisine röpörtaj vermiştim Sadece Gs taraftarından tepki görmek beni yıkar diye felan.

Demmekki gerçekten bu taraftar olayı fena bozmuş moralini.

Arda nın bi gö*ü kalmıştı el atmadığınız sıra şeyinde sanırım şeyi için ''normalden büyük diyorlar'' ağırlık yapıyomuş koşarken. Fitness salonuna gidip kafasını dambıllarla ezip küçültmeli.

Arda'nın göbeğini bulana veya getirene yüz bin lira veriyorum!

bence birde buna bakalim ve ardanin bu hizle giderse 2 seneye ne olacagini hesaplayalim

boyle profesyonel futbolcu yildiz mildiz olmaz kendinizi kandirmayin

korumayi birakinki uzulmeyelim sonra

bu forlan kac yasinda?

Ekli dosyalar

• forlan.webp
    forlan.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 79

610x.jpg

iste 30 yasindaki neill ne kadar fit se ardada o kadar fit

kewel in yag oraninin ardadan daha az olduguna bu yasta kalibimi basarim

hayri BMI dan bahsederdi bi olctursek iyi olur harbiden:)

yanlislarini gorup soylemek te oldukca onemli sanirim

ama uA gibi bel alti vurmadan

Ya tamam biraz kilo problemi olabilir. Ama bunun kendisi de farkindadir, teknik ekip de ve gereken önlemleri alirlar. Siz niye bu kadar sorun ettiniz ki? Su an Galatasaray futbol takiminin en büyük sorunu Arda'nin 2-3 kilo fazlaligi olmasi mi?!

Ya tamam biraz kilo problemi olabilir. Ama bunun kendisi de farkindadir, teknik ekip de ve gereken önlemleri alirlar. Siz niye bu kadar sorun ettiniz ki? Su an Galatasaray futbol takiminin en büyük sorunu Arda'nin 2-3 kilo fazlaligi olmasi mi?!

seni o zaman

"Galatasaray futbol takiminin en büyük sorunu"

adli konuya alalim

yahu Arda turan konusundayiz ve bazilarina gore, bende dahil sorunlarindan en buyugu bu ve bunu tartisiyoruz

yazmis olmak icin yazmayin

teknik ekip ne ypacak zorla kilomu verdirecek pesine adammi verecek

adam kendi ugrasmazsa olmaz, spor yapan herkes bilir bunu

seni o zaman

"Galatasaray futbol takiminin en büyük sorunu"

adli konuya alalim

yahu Arda turan konusundayiz ve bazilarina gore, bende dahil sorunlarindan en buyugu bu ve bunu tartisiyoruz

yazmis olmak icin yazmayin

teknik ekip ne ypacak zorla kilomu verdirecek pesine adammi verecek

adam kendi ugrasmazsa olmaz, spor yapan herkes bilir bunu

Spor yapan herkes bildigine göre A milli takim oyuncusu ayni zamanda Galatasaray takimi kaptani olan bir adam da biliyordur.

Ayrica biraz noktalama isaretlerine dikkat etsen iyi olacak.

Arda'nın sorunu fgiziksel değil psikolojik gerçekten. Tribünde ne idüğü belirsiz bazı taraftar bozmaları futbolcunun sülalesine küfrederse o futbolcu hiç bir zaman kendini oyuna veremez. Ortada doğru dürüst bir takım da yoktu. Rijkaard her maça farklı kadro ile çıkıyordu. Yanında Sarp, Topal, Elano gibi tekniği zayıf mücadelesi az durağan futbolcular varken. Tek başına ne yapabilirsin?

abi biri bu adamı durdursun ya lütfen :SS::SS: tekniği zayıf elano, son maçlara aynı kadroyla maça çıkan FR, mücadelesi az Sarpla Topal...

Spor yapan herkes bildigine göre A milli takim oyuncusu ayni zamanda Galatasaray takimi kaptani olan bir adam da biliyordur.

Ayrica biraz noktalama isaretlerine dikkat etsen iyi olacak.

kafamdakileri daha toplayamadim bir organize edeyim yollarim duzenlersin simdilik bununla idare et

bence birde buna bakalim ve ardanin bu hizle giderse 2 seneye ne olacagini hesaplayalim

boyle profesyonel futbolcu yildiz mildiz olmaz kendinizi kandirmayin

korumayi birakinki uzulmeyelim sonra

bu forlan kac yasinda?

Hesapla bakalım üstün zekanla ne olurmuş 2 yıl sonra...

Hesapla bakalım üstün zekanla ne olurmuş 2 yıl sonra...

noldu resimler gerceklerimi gosterdi ne bu agresiflik

kotu futbolcu diyen yok ama sizin gibi gerceklerin arkasina saklanmaktansa kendi capimizda yorumumuzu yapmak boynumuzun borcu:)

semi -pro seviyesinde spor yapmis biri olarakta gidisatini iyi gormuyorum

sen korudukca daha iyi olur diyorsan o senin fikrin

seviyeni belli etme mesajlarda lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt