#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

noldu resimler gerceklerimi gosterdi ne bu agresiflik

kotu futbolcu diyen yok ama sizin gibi gerceklerin arkasina saklanmaktansa kendi capimizda yorumumuzu yapmak boynumuzun borcu:)

semi -pro seviyesinde spor yapmis biri olarakta gidisatini iyi gormuyorum

sen korudukca daha iyi olur diyorsan o senin fikrin

seviyeni belli etme mesajlarda lutfen

Boş boş konuşulunca seviyemi koruyamıyorum, kusura bakma:) O resimlerde hiçbirşey ifade etmiyor. Xavi çıkartsın formayı onlarla alakası yoktur kesinlikle;)

o_f_c_barcelona_xavi_hernandez-811206.jpg

bence cokta kotu degil, ispanyolca search yapinca bulunabiliyor cok ta olmasa

bos bos ne demistin?

neyse ikili tartismalara gerek yok birbirimizden alinti yapmayalim

senin icin fiziksel durumu yeterli demekki ve bu halini korur diyorsun en kotu

insallah dedigin gibi olur

alin size stilleri benzeyen adamlardan biri

tahmin edin kim

Arsenals-Cesc-Fabregas-ce-001.jpg

Arnold'u transfer edelim en iyisi... Ve evet, boş. Xavi'deki vücut gayet normal bir adamın vücudu. Ben sporcu değilim, benimki de öyle.

ben daha kaslıyım beni alın o zaman:asd:

arda 3 tane daha kontrolsuz yaz donemi gecirsin ne oluyor bakalim

her gun antreman yapip her hafta mac yapan bu yasta bir adamin vucudunda boyle sagli sollu balkonlar varsa ortada buyuk bir sorun var demektir

Özürlü herhalde Arda. Eciş bücüş birşey. G.tü desen banu alkan gibi...

yada hi-carb bir diyeti var

ama yok yok senin yorumun daha mantikli bir daha dusundum de:)

Evet. Özürlü adamla uğraşmak sana yakışmaz. O yüzden mazur gör çocuğu.

Arkadaşlar ikili tartışma yapmayalım Lütfen.

gercekten cok analitik ve mantikli yorumlari birbiri ustune diziyorsun buraya tebrik ederim

yorum jenga si oldum vallahi:)

eger senin gibi 5 arkadasi varsa Arda'nin elini operim vallahi iyi korumus formunu:)

bu arada 5 arkadasindan birini de takima aldik nasil cikacak bakalim:)

AndresIniestaNew2.jpg

'Sizin mantığınızla' İniestadaki göbeğe bakın :o Şu formaya bakıp oyuncunun kilosunu ölçme saçmalıklarını geçin artık.Sen şişman gözüktüğü resmini bulursun ben zayıf gözüktüğü resmi bir yere varamayız.Arda resmi siteye göre 176 cm 72 kilo Messi 169 cm 67 kilo.Yani bu adamın 176 boyu var bücür denilir, beli kalın, denilir bacağı kısa, denilir kafası büyük, denilir.Yani ben Arda'nın yerinde olsam kafayı yemiştim heralde. :o

Ve son olarak

Hala şunu anlamıyorsunuz Arda gibi oyuncular kaslı olmamalı.Kas vücüt çevikliğini düşüruyor Messi'nin kas yaptığını düşünün mesela o çalımları kıvraklığı atamaz.Arda çevikliği sayesinde o çalımları atıyor mesela Keita, Ronaldo gibi hız ve bilek hareketliliğiyle çalım atsa tamam kas yapsın ama öyle değil.

ona bakarsak alexte bangbros filmlerinde oynayabilecek kadar büyük popo var ama adam oynuyor. Arda'yı karalayacak ya bi kesim artık sakalına bile karışır. Sakalı hızını kesiyor fln da derler günlük traş ol Arda derler derlerde derler.

Bu arada Serdar_burak'ın yeni gözdesi Arda olmuş M.topaldan sonra ben büyük bir boşluk yaşayacağını düşünüyordum ama yerini dolduracak birini bulmuş.Ama Ardayı eleştirmeye devam etsin M.topal ona göre futbolcu değildi 5 mn euro'ya transfer oldu Ardaya'da kafaya takarsa oda en az 20'ye gider.

Allahim yarabbim sanki bisey dedik bu kadar sensitive olmaniz cok enteresan

Onur daha senin diger forumdaki yazina alinti yapip Arda buyuk futbolcu diyip Ardayi korudugumu ne cabuk unuttun:)

Ben sadece formundaki dususte fiziksel gelisimini kontrol altina almakta zorlanmasinin etkisi oldugunu dusunuyorum siz ise dusunmuyorsunuz bu kadar basit:)

ama bu tartismayi bile buralara getirdiginiz icin hepinizi en icten dileklerimle tebrik ediyorum

nedir bu stres anlamadim:)

iniesta konusundada bence bos konusmayin

adam tig gibi

https://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd...nd+anna+beach+playa+barcelona+fomentera+1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt