#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

mercekler_2.jpg

OLARAK ADLANDIRILIR RENKDAS

Biliyorum zaten hem lensim hem de gözlüğüm var yıllardır:) Sen teoride biliyorsun bir de pratikte dene istersen.

caneride yolladin kaptan:)

Siz gerçekten nereden sallıyım diye gün bekliyorsunuz, ciddi değilsiniz umarım. Takımdan birini yollayacak güçe sahip biri. BAşkan, Haldun falan fasa fiso. Rijkaard, Neskeens yanda boşa duruyor. Arda takımdan birilerini gönderebiliyor.

Daha da büyüyor gözümde Arda. Nasıl bir kişiliğe sahipse bütün kulübü yönetiyor.

Simas Jasaitis'in de takımdan ayrılmasında bir payı var mıdır acaba?

Siz gerçekten nereden sallıyım diye gün bekliyorsunuz, ciddi değilsiniz umarım. Takımdan birini yollayacak güçe sahip biri. BAşkan, Haldun falan fasa fiso. Rijkaard, Neskeens yanda boşa duruyor. Arda takımdan birilerini gönderebiliyor.

Daha da büyüyor gözümde Arda. Nasıl bir kişiliğe sahipse bütün kulübü yönetiyor.

Simas Jasaitis'in de takımdan ayrılmasında bir payı var mıdır acaba?

sakin dayi espri bu diger tarafta boyle konu var:)

Illa soyle yazman gerek cunku: CANER VE ARDA ANTREMANDA KAVGA ETTI. ARDA TAKIM KAPTANI OLDUGU ICIN TAKIMDAN BIRIYLE KAVGA ETMESI TAKIM ICINDEKI ARKADASLIGI VE UYUMU ETKILEDI. BU DA CANER'IN TAKIMDA KALMASINI ZORLASTIRDI.

Dikkat edin Arda sizi de gönderebilir. Devleti falan devirecek onu bekliyorum. Neymiş bu adam yahu...

Anons olayındada bir parmağı olduğunu düşünüyorum.

Tüm sezon Elano'ya pas atmayarak onu da yolladı zaten :D

Caner de Arda'nin ekibinden oldugundan Arda onun kalmasini istemistir buyuk ihtimalle. Kavga da unutulmustur. Belki de yonetim Arda'nin ekibini dagitmak icin almadi diyecegim de bu sefer de Serdar geldi. Iki ucu nahos degnek anlayacaginiz.

Evet Arda bir melek :sad007:

yahu bunu anlamak zormu

Kaptan boyle bir hareket yaparsa o diger adam takimda tutulmaz

bosuna sayfalarca caner gitmelimi kalmalimi diye topikler acim 2 milyon mesaj yaziyorsunuz

bunun adina Arda caneri gonderdi demek oldukca dogrudur dolayli olarak

magazinsel olarak espridir ama gercekte dogrudur yapilmasi gerekendir

kalkip arda yuzunden gitmedi demek safliktir

tartismaniz gereken sey, yonetim dogrumu yapti yanlismi yapti dir.

ardayi gondermeyeceklerine gore dogru yapmistir

ardada umarim statusunun nelere kadir oldugunu anlamistir ona gore cikar topunu oynar balkonlari eritir vesaire

Lincoln kadar olamasa da:sad007:

Kitlendin mi canim :sad007:

Bunu yazdığına göre sen kitlendin canım:sad007: Hayriye destek topiği açmışlar oraya gideceğim şimdi.

kenen imirzalioglunun ardadan daha akilli ve guvenilir bir insan oldugunu ogrendigimizde iyi oldu bu arada

Evet onu alalım takıma. Hatta Tuncel Kurtiz'i alalım o daha güzel laflar ediyor. Vallahi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt