#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Adama bak ya bide siz kabul edin diyor. :D

Sen kabul et arkadaşım.Daha iyisi Ardada mevcut değildi zaten keita kadar hızlıydıda bizim mi haberimiz yok.

Reis bırak inadı. :D

Resim geçen sene başından burda daha fazla gıdısı var. :D Hem kilo alıp gıdısının çıkması için nerden baksan 10-15 kilo fazla olması lazım.Vücüt kalınlığıda normal.

profileardab4757om0.jpg

olm baya hantallaştı,ligin 2.yarısında çok maçta 60-70 te falan eli belinde geziyodu onur,fizik gücünde belirgin düşüş var bu sene,çok kilo aldı demiyorum ama kendinemi dikkat etmiyo,iyi uyumuyormu başka bişeymi bilemem

gıdı genelde genetiktir saçmalamayın tabi kilolularda da ortaya çıkar ama ben çok zayıf ama gıdılı adam tanıyorum

gelicek ama 3 saat sonra

diger fotolari koydum mac topigine git caner yarim saat once

ardayla cektirdigim resim iyi kamerayla onu transfer edemedim daha

cok kral guldu ama s..tir et diyince uA yi:)

ama en krali mahmut ozgenerle disari cikarken fenerasyon diye bagirdim

ardindan adamlar panzerlerle kovalandi 2 mac ceza aldi dedim havaya bakarak

aramizda 3 metre yoktu:)

pis pis bakti igrenc yaratik

:asd::asd:

Arda'nın ileri 3'lünün sol kanadıdna verimli olmayacağını düşünüyordum; fakat işin çoğu onun üzerine binmediği zman ,Kewell kadar olmasa da bol bol ceza sahasına girdi.

Arda'yı, E.Belezoğlu gibi oynatıcak birini bulduğun zaman daha da verim alabiliyorsun. Emre nerdeyse aldığı her topu Arda ile oynuyor, üstelik Arda'nın üzerindeki büyük yükü alıyor. Yeri geldiğinde pres,sürekli hareketli olması, en önemlisi oyunu kurması, Arda'nın görevlerini azaltıyor.

Arda'nın video Lincoln ile Ayhan ile paslaşmaları..

YouTube - Arda Turan Prince Of The Bosphorus

4-3-3 oynayacaksak orta sahaya Emre Belezoğlu'Nun ofansı daha iyi olanı lazım. Deco tarzı biri ileri üçlüyü çok daha iyi oynatır. Alınabilecek ya da alınması gereken kişi Nuri Şahin'dir.

Bu sezon bunları Elano'nun yapması bekliyorduk ama adamın oyun içerisinde durmamaıs bütün takımı etkiliyor. Arda sürekli geriye gelmek zorunda kalıyordu. Şu an için yapılacak en iyi şey orta sahaya seri pas alış-verişi üst düzey, takımı yöneticek biri lazım. Sürekli Arda, Elano'ya pas atmıyor şeklinde değerlendiriliyor; ama ben Elano'nun da Arda'yı oynatabildiğini görmedim.

emre buyuk futbolcu ve buyuk pislik

cat diye sari karti gordu zaten hakem turk olmayinca:)

harbiden he hakemin türk olmadığını unuttu bi an:asd:,helal olsun adama da hazırlık maçı falan demedi çat diye çıkarttı kartı o rus çocuğuna

Şimdi burda Çek Cumhuriyeti maçından sonra Arda iyi oynadığı için öven arkadaşların çoğu var ya,şu maçtan öncesine kadar geçmiş mesajlarına bakarsanız Arda konusuda hep sallamşılardır.

İşte skor taraftarlığı bravo:)

Şimdi burda Çek Cumhuriyeti maçından sonra Arda iyi oynadığı için öven arkadaşların çoğu var ya,şu maçtan öncesine kadar geçmiş mesajlarına bakarsanız Arda konusuda hep sallamşılardır.

:o

Sen ciddi misin bilader? Skor taraftarligi ne alaka? Adam iyi oynadi ovduk, kotu oynadi sovduk bu kadar basit.

hay allahım ya iyi oynadıysa söylemeyecekmiyiz:o

Arda aynı Arda ama solda önünde sadece bir koridar var ortada oynayinca önündeki geniş alanı kullanmıyor çünkü kondisyon sorunu çıkıyor Arda solda hep böyle oynuyor ama ortada ise kondisyonu nedeni ile oynayamiyor kendi geliştirmek istiyorsa orta alanda rahat oynaycak bir kondisyon sahip olması lazım yoksa bu halde Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynaması zor Gercekci konuşalım zaten orta alanda sert hızlı isabetli sutlardan ümidi kestim bari o kondisyon sorununu çözüp üst seviyelere getirmesi lazım

Arda aynı Arda ama solda önünde sadece bir koridar var ortada oynayinca önündeki geniş alanı kullanmıyor çünkü kondisyon sorunu çıkıyor Arda solda hep böyle oynuyor ama ortada ise kondisyonu nedeni ile oynayamiyor kendi geliştirmek istiyorsa orta alanda rahat oynaycak bir kondisyon sahip olması lazım yoksa bu halde Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynaması zor Gercekci konuşalım zaten orta alanda sert hızlı isabetli sutlardan ümidi kestim bari o kondisyon sorununu çözüp üst seviyelere getirmesi lazım

futboldan anlayan insanlar iste renkdas 10 dkk once aynisini yazdim:)

Ardanın maçta yaptıklarını biri video yapabilir mi?2. yarı insanüstü çalımı var mesela 2.yarının başında.Elanoya yaptıklarınızı Ardaya çok görmeyin. :o

:o

Sen ciddi misin bilader? Skor taraftarligi ne alaka? Adam iyi oynadi ovduk, kotu oynadi sovduk bu kadar basit.

İşte skor taraftarlığının ta kendisi bu,

Ne kadar rahat söleyebiliyorsun sövdük diye bravo..

Sen sövecek adam mı bulamadın koskoca sezonda 22 yaşında gencecik kaptanlık pozu bandını taşıyan adama sövdün.

Futbol sadece futbol değildir,içinde vefa olmadıktan sonra ,koy sahaya rabotları Onları izle,nerde kaldı zor günlerde destek,

Nerde kaldı,en zon günlerde yanınızdayız fasılları,hepsi palavra.

Tabi içimizden biri değil mi kendi evladımız,döveriz de, söveriz de.

Son mesajımdır,muhattap olmayacağım bu konuda daha fazla.

Şu Emre Belözoğlu bizde olucaktı süper anlaşıyorlar Arda'yla.

İşte skor taraftarlığının ta kendisi bu,

Ne kadar rahat söleyebiliyorsun sövdük diye bravo..

Sen sövecek adam mı bulamadın koskoca sezonda 22 yaşında gencecik kaptanlık pozu bandını taşıyan adama sövdün.

Futbol sadece futbol değildir,içinde vefa olmadıktan sonra ,koy sahaya rabotları Onları izle,nerde kaldı zor günlerde destek,

Nerde kaldı,en zon günlerde yanınızdayız fasılları,hepsi palavra.

Tabi içimizden biri değil mi kendi evladımız,döveriz de, söveriz de.

Son mesajımdır,muhattap olmayacağım bu konuda daha fazla.

tamam bundan sonra mac sonrasi sezon sonrasi konusup yorum yapmayalim hayri:)

arda jubile yapsin soyle hayrina genel bir analiz yapariz kilo verseydi keske deriz:)

Birde şunu söleyeyim biz kimse kimseyi eleştirmesin demiyoruz,eleştiri üslubunu kınıyoruz.

Futbol yönünden ,kondisyon yönünden eleştirebilirsin.

Ama; sosyal hayatı ve özel hayatı ile ilgili maksadı aşacak eleştirilerde bulunamazsın.

Yoksa Arda babamın oğlu değil,gelip burda birileriyle tartışayım.

Benim itirazım ne övmeyi biliyorsunuz ne yermeyi.

Eleştirinin dozunun nasıl kaçtığını iyi biliyorum.

Yok bu cocuk adam olmaz,yok çok konuşuyor,çeksin gitsin,havalı vs vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt