#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ona bu soyledigin serbestligi veren o paragozoglu iste

yahu canli seyret bak ahmet goreceksin

emre alir almaz kafayi kaldiriyor

ardaya atacagi kesin de topu acaba diyor onunemi atsam ayaginami falan diye hesap yapiyor

top kontrolu icin soylenecek bir sey yok ben kotu top kontrol ettigini en kotu oynadigi macta bile gormedim

Ben serbest demedim ki. Neyse Serdar uzatma, yanında top yapabilen adamlar olunca Arda her türlü iyi oynuyor. Geçen sene de lincolnle çok iyi ikiliydiler.

benim ardaya kizdigim olay su

emre adam secmiyor iste hep ayni kuvvetle fizik gucle rakibi hirpaliyor gorevi neyse yapiyor

arda zora geldigi zaman fark yaratacak o azicik fizik guc farkinin acisini cekiyor

sol acikta adam gecip yapacagini yapiyor

ama ortada maestroluk yapsin dersen savunma sertse eger zorlasiyor isi

aslinda maradona gibi vucudu var guclense eminim orta sahadan topu alip 5 kisiyi calimlayip kaleciyi iceri sokacak yetenegi var

keşke öle oynamasaydı o maçta. orda sakatlandı hamburg macında 1 asist yapmasına rağmen dzinde ki yara nedeniyle sonlarda oyundan düşmüştü.

O maç da şampiyonluk açısından çok önemliydi. Harika oynamış, mükemmel mücadele etmişti. Golünü ,asistini geçtim(ki asist on numaraydı), oyundaki etkinliği, pasları, top çalışı...

Yok o bu sene içerdeki kupa maçıydı. O da çok iyiydi ama geçen seneki bir başkaydı. Dizinin delindiği maç.

ha ok

ben ama bu gencleri yanina alip cocugum kos al ver diyip tek basina trabzonu bitirmesini de cok takdir etmistim

bu tarz bir turk futbolcusu gormemistim 30 yasimda:)

ama iste sonra.......

neyse kavga baslamasin:):asd:

ha ok

ben ama bu gencleri yanina alip cocugum kos al ver diyip tek basina trabzonu bitirmesini de cok takdir etmistim

bu tarz bir turk futbolcusu gormemistim 30 yasimda:)

ama iste sonra.......

neyse kavga baslamasin:):asd:

serdar abi ( abi diyorum çünkü büyüğümsün, saygımdan yani :) ) sen sürekli arda turan sayfasında mısın ? merak ettiğimden soruyorum. kötü niyetim yok cidden

serdar abi ( abi diyorum çünkü büyüğümsün, saygımdan yani :) ) sen sürekli arda turan sayfasında mısın ? merak ettiğimden soruyorum. kötü niyetim yok cidden

ya dier tarafta muhabbet yokki

futbolcu ismi soyluyolar duruyolar:)

ben transfer karsiti bir insan oldum artik

eldekileri gelistirsek 3 seneye yenilmez armada oluruz akilli genclerle

ayrica arda disinda konusmaya deger takima etki edecek bir konu varsa oraya yazalim

gerisi tefarruat bence:)

Prensipte anlasmis

Arda Fenerde.

"Bizim işimiz parayla değil abi..." Budur.

Göbeği de erittin mi seni sevmeyen kalmaz Ardacığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt