#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

otobüste dalgadan sorulan bir soruya bile "Bizim işimiz parayla değil abi" yanıtını veren bir yıldız futbolcuyu bir daha kolay kolay bulamayız.. kıymetini bilmek tutabildiğimiz kadar tutmak lazım Arda'yı.. büyük bir teklif gelince de tabiki Arda'nın da önünü açmasını bilmeliyiz..

otobüste dalgadan sorulan bir soruya bile "Bizim işimiz parayla değil abi" yanıtını veren bir yıldız futbolcuyu bir daha kolay kolay bulamayız.. kıymetini bilmek tutabildiğimiz kadar tutmak lazım Arda'yı.. büyük bir teklif gelince de tabiki Arda'nın da önünü açmasını bilmeliyiz..

.

Arda göbeğini transfer etmiş fenere:sad007:

Adnan Polat ciksin desinki Arda'yı bu yıl satmayı düşünüyoruz diye fb dahil binlerce kulub kapının önüne gelir almaya

Olur mu hoca, baksana elinde gazete takmış gözlükleri. Artis artis konuşuyor!!!

Herif 40 kere parasi neyse veririm diye espri yaparsa Arda'nin SUGDUR GET GARDASIM'dan baska diyebilecegi az replik oldugunu da unutmayin.

Liverpool'lu taraftarların %80'i Arda'yı çok beğeniyor ve istiyor. Önceden başka forumda hep kurtarıcı diye bakıyorlardı Arda'ya. Şimdi başka foruma girdim gene Arda en çok istenilen futbolcu aynı bizim Gökhan'ı istediğimiz gibi. İnsan gururlanıyor böyle şeylerden.

30290_1473912375924_1477131403_1192381_1541502_n.jpg

30290_1473913535953_1477131403_1192405_3189717_n.jpg

:tiphat:

Liverpool'lu taraftarların %80'i Arda'yı çok beğeniyor ve istiyor. Önceden başka forumda hep kurtarıcı diye bakıyorlardı Arda'ya. Şimdi başka foruma girdim gene Arda en çok istenilen futbolcu aynı bizim Gökhan'ı istediğimiz gibi. İnsan gururlanıyor böyle şeylerden.

Başta ben :tiphat:

1 sene daha bizde kaptan.

yanliz birsey syleyeyimmi

burada maca gittik

sanki herkes galatasarayli inanilmaz birsey herkes arda diye bagiriyor falan

eger bunu numune alirsak turkiyede taraftar acisinda bayagi ondeyiz demektir

Arda iyi oyuncu ama Liverpool biraz zor gibi gözüküyor.

Okadar da SÜPERSTAR degil.

Everton,Fulham,Atletico Madrid,Benfica ve AS Roma´da banko ilk 11´de oynar.

Ancak Liverpool biraz zor.

Arda´ya ama zaman lazim.

Liverpool ile 5 yillik sözlesme imzalasa,2 sene yedek oturur veya kiralik gider.

Ama sonra Liverpool´un degisilmez futbolcusu haline gelir Gerrard gibi.

Ben Arda'nın Liverpool gibi bir takımda değil de;

EPL'den;

Aston Villa, Tottenham,Everton

La Liga'dan;

Valencia;Sevilla;Atletico Madrid

Serie A'dan;

Roma;Juve;Milan

Bundesliga'dan

Bayern Münih

Fransa'dan

Lyon

gibi takımlardan birinde forma giymesini isterim.Bu kendi kariyeri açısından çok iyi olur.

Arda büyük takıma gitmeli.Bence sadece premier lige giderse Arsenalde başarılı olur.Gelişeceği ekstra fizikle durdurulamaz bence.

Sabri sendromu yaşıyor. Arda'nın milli takım performansıyla takımdaki performansı tartışılıyor, karşılaştırılıyor. Ve bariz bir fark var. Sabri'de de böyleydi. Milli maçlarda süper oynardı, bizim maçlarda dökülürdü zaman zaman. İşte o taraftar baskısı şu an Arda'nın üzerinde. Onu da bu hale soktuk. Helal olsun diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt