#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda Turan - Page 3 - Tottenham Hotspur - Spurs Forums

Tottenhamın forumunda fotospor haberi koymuşlar :D Fotospor Arda tottenhamda demiş, bunlarda google translate ile forumuna taşımış, görünce gülmekten öldüm desem yeridir :D

Bu arada, Ardayı çekemeyen arkadaşlar, next&nextstar bayii görürseniz bir uğrayın ;)

Tottenham taraftarı Arda için ölüp bitiyor,biz elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz:D

Ben şu foruma üye olayımda biraz kaptanı öveyim adamlara:D

Arda'nın alınmasını çok istiyorlar.Her kadro yaptıklarında Arda'yı sol açığa koyuyorlar:D

ARda ıcın oluyo bu totenham bız beyenmıyoz hayret

Arda'nın değerini anlamak için Tottenham'ın ilgisine ya da iki dandik hazırlık maçındaki performansına ihtiyaç duymamalıyız. O kadar dağıttı ki basın ve protestolar bizi adamı satmayı bile düşündük. Yapmayın etmeyin o bizim en büyük değerimiz. Göbeği de dahil.

yüzünü photoshopla atalım, videolarda yerine Brezilyalı rastgele birini koyalım. Bizimkilerin ağzının suyundan dolayı klavye satışlarında patlama olur, laptopı olanlar için durum daha da vahim :o

SSTin ingiliz versiyonunu buldum :D nick:contrast.. İsmiyle tam uyumlu eleman:asd:

I don't want him. If he is gonna cost us over £12m and isn't proven from the Turkish league its a no go for me.

Besides, all the videos everyone have posted makes him look terrible. So many misses, so many poor crosses that look like shots. No thanks. Youtube vids make Jenas look good, make Turan look poor. Says enough for me. There has to be better to buy

Liverpool'la anlaşmış deniyor. Yıllık 3 milyon Pound bizede 7 milyon Pound ödenecekmiş. Var mıdır aslı astarı acaba?

Arda Turan bizde kalacak.

NOT: Lutfen sol acikta oynatilsin.

Süper olur.

Maxi - Gerrard - Arda - Torres.

:coffee:

Eğer iyi performansı sürdürürse Liverpool'da taraftarların bir numaralı oyuncusu bile olabilir aynı bizim Kewell gibi yani. Çünkü hem taraftar onu istiyor, hem de Arda Liverpool'a sempatim var felan demişti.

Gider inşallah Liverpool'a. (Seneye tabii)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt