#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda'nın futbolculuğuna kimse laf edemez. Ama Barcelona, EPL falan biraz iyimserlik olur. Üst düzey takımlarda oynaması zor. Luis Suarez dediğin adam, küçümsediğin Hollanda liginde 40'a yakın gol atmış. Zaten orada gol kralı olanlar illa ki bir büyük takıma gidiyor (van Nistelrooy, Kuyt, Huntelaar). Hollanda Ligi, Türkiye Ligi'nden daha büyük ve daha çok takip edilen bir pazar. Kabul etmek lazım. Aynı şekilde Porto örneği de pek doğru değil. Porto'dan çıkan adamlara iyi bak. Bir kısmı gerçekten şişirilmiş adamlar ama çoğunluğu iyi futbolcu. Alıp Galatasaray'a koyarsın, o türden. Hulk da stili ve fiziği itibariyle az bulunan bir oyuncu. Üst düzey. Hangi takıma koysan oynar, başarılı da olur. Ama Arda öyle değil. Ben Arda'yı Liverpool'da düşünemiyorum. West Ham, Sunderland, hadi belki Aston Villa, evet bunlar olabilir, ama ilk 5-6'daki takımlarda mümkün değil. 2 sezon önceki Tottenham'da da oynardı belki ama bu senekinde çok zor olurdu işi. Gerçi arkasında Gareth Bale gibi bir adam olacaktı ama... Yani futbolun hızlı oynandığı ve fizik mücadelenin üst düzey olduğu bir ligde tutunması zor. Bunun yerine mesela İtalya daha uygun Arda'ya.

Bonservis konusu ise tartışmaya kapalı. Arda kendini Avrupa'ya kanıtlamış bir oyuncu değil. Yaşı da 23, yani 19-20 değil. Arda'nın kendisini kanıtlaması için en az 1-2 sezon üst üste Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ve başarılı maçlar çıkarması gerekiyor (bkz. Krasiç). Bu yüzden şu anda kimse Arda'ya 10 milyon Euro'dan fazla vermez. Daha doğrusu Arda'nın oynamak isteyeceği takımlar bu paraları vermez. Veren takıma da Arda gider mi bilemem.

Kendi fikrimse en az 2 sezon daha oynaması gerektiği.

Mucadeleden baska seylere gectigin icin seni kiniyorum. MUCADELE diyom MUCADELE. Ayakta duracak hali yoktu adamin. Ayrica forvet oynadigi mac sayisi 5'i-6'yi gecmez, yerinde oynadi cogunlukla.

Cund aslında sende başka şeylere geçmeye başladın dikkat edersen.:sad007:

Dünya Kupası'nda olsaydık keşke ya.Süper bir Arda izlerdik eminim.

C'ye girdi. Resimlerimde şu fotoğrafı gördüm. Baktım daha bir dikkatli. İnceledim. Savdım şöyle bir :)

Aynı anda iki posta aynı resmi kullanmak yersizdir. Ama bu öyle bir resim değil.

Resimde dışa vurmuş bir öfke var.

Resimde içe kapanmış bir mahcubiyet var.

Resimde dün, bugün ve yarın için sorulacak her soruya verilecek tek bir cevap var.

Resimde bir sevgiliye olan aşk, onu gözünden bile sakınmak ve ne olursa olsun ona tek kötü söz söyleyenlere vurulan bir tokat var.

Resmin içinde detay var.. Bir lider, bir kaptan, bir aşık ve en önemlisi iyi bir insan var.

Galatasaray'lı olan herkes bu resmi saklayın.. Bu resmin hikayesini ezberleyin. Bu resmi ileride çocuklarınıza gösterin ve bu resmin kahramnının o an ki ruh halini onlara anlatın.

Günah ve sevaplarıyla..

resimde bide kobra var ama çıkmamış tam :asd:

conun kobra :asd:

İyi gün dostlarım tutmayın elimden...

Oo abi özlemişsindir bu topici uzun zamandır uğramıyordun.:)

On tane Stoch üst üste koyar,araya karbon kağıdı koymaz.

:Dgeldim ahmet meydani bos birakmam:):D

millet ne transfer delisiymis yahuuuu aklim almiyor

11 kisi degistirelim takimda desen tabi abi dicekler

:D bi mesaj yazdım topic koptu:asd: Kimse Arda'ya sallamadığı sürece uğramam yahu...

Serdar kapışamıyoruz be maçlar bitti:sad007:

Fildişi - Portekiz maçını izlemeye gidecekmiş.

İspanya milli maçlarında görücez. İniesta sık sık sol kanatta oynayacak maç içinde o bölgeye kayacak. Hani şu an total futbolu en iyi uygulayan ülke.

Hala Arda sol açık oynamaz diyenler oturup İspanya'yı izlesin. Belli ezberlerden vazgeçmelerine belki faydası olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt