#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

bu baslik ve konu neden duruyor cok merak ediyorum Galatasaray'da oyunamis tum yabanci futbolcularin basligi varmi yoksa bu lincoln'e ozelmi ? benim bilmedigm lincoln bize 2-3 sampiyonlukmu kazandirdi yoksa CL yari finaline tasiti ?

Bizde 2 sene kaldı ilk senesinde şampiyonlukta büyük payı var.Gençlere attığı son dakika golünü unutamam.2009'da bireysel olarak iyiydi ama takım ona ayak uyduramadı.Barışlarla Serkanlarla,Baltalarla,stoper Kewell'la son 16'ya kaldık Uefa'da.Bu adamın büyük payı var bence.

adam varken gitsin yokken kraldi birakin bu isleri ya

[video=youtube;C6k107HBMtA]https://www.youtube.com/watch?v=C6k107HBMtA[/video]:D:ayatollah:

Adam tam top oynamaya başladı derken Bülent Korkmaz geldi ve ilk işi Lincoln'ü harcamak oldu.Ha Lincoln'ün de 2 senede yapmadığı gevşeklik kalmadı o ayrı konu.

futbolun krali idi

volkan_lincoln.jpg

Adam adam

2007 2008 sezonu şampiyonluk öyküsünü izledim az önce

çok büyük oyuncuydu yazık oldu

bir bu adam birde misimoviçe çok üzülmüştüm

buyuk futbolcuydu , cok buyuk hayraniydim ancak Hamburg macindaki vurdumduymazligina cok fena sovmustum

[attachment=2580:lincoln2.gif]

Eskilerden bilgisayarimda yüklüydü hazir yeni forumun böyle bir özelligi varken kullanayim dedim :)

Çok büyük topçuydu o yüzden kariyerindeki en iyi takım bizdik düşünün yani ne kadar büyük olduğunu. Hatta milli takıma çağırılmamış olması da mükemmel bir topçu olmasının başka bir kanıtı.

Avatarlar demirhan yuzunden resim yukleme zimbirtisi serafettin yuzunden kalkacak :))

Geri
Üst Alt