#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Çok terbiyesizdi ama çok yetenekliydi.Bizden ayrılışı da ayrı bir rezillikti.Terbiyesiz çocuk :mad::mad:

Brezilya'nın Coritiba takımında top koşturan Cassio Lincoln, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'a 2007-2008 sezonunda geldiğinde adeta yer yerinden oynamıştı. O dönemde Brezilya futbolunun en yetenekli isimleri arasında gösterilen Cassio Lincoln'un, Türkiye macerası kısa sürdü.

Şimdi ülkesinde Coritiba forması giyen Lincoln, birbirinden önemli açıklamalar yaptı. İşte Fotomaç'tan çok konuşulacak bir röportaj daha:

İlk sorumuz Lincoln'ün iki eski takımı G.Saray ile Schalke eşleşmesi oldu. "İlk maç 1-1 bitti, Almanya'daki rövanş ne olur?" dedik, cevap netti: "G.Saray alır. İstanbul'daki maçın berabere bitmesi sorun değil."

HAKAN ŞÜKÜR ÖYLE DEMEZ

Hakan Şükür'ün kendisi hakkında söylediği sözleri hatırlattık ve "Türkiye'de deplasmanlara bilerek mi gitmiyordun? Hasta olmadığın halde, hastayım deyip maçlara çıkmadığın oluyor muydu" diye sorduk.Lincoln "Bunları Hakan Şükür söylüyor olamaz" dedi ve Türkçe olarak, "Hakan Şükür iyi arkadaş" diye de ekledi.

Lincoln'e G.Saray'ın yeni yıldızları Drogba ve Sneijder'i de sorduk. Sambacı espri mi yaptı ciddi mi söyledi bilinmez ama cevabı aynen şöyleydi: "G.Saray beni aldı, Sneijder ile Drogba da kimmiş. G.Saray her zaman büyük oyuncuların oynadığı büyük bir kulüp. Drogba ile Sneijder'in G.Saray'da oynamasını büyütmemek gerek. Önemli olan orada başarılı olmaları."

Kaynak : gazetesport.com

:ayatollah::ayatollah:

Ağzında sakız olmadığı halde sakız varmış gibi yapışını özledik :sad007:

Lincoln'ün 2 eski takımı karşılaşacak. Bu tip durumlarda genelde o futbolcular davet edilir ya da en azından röportaj yapılır ama şu ana kadar bununla ilgili bir habere rastlamadım. Sizce Lincol'ün maçtan haberi var mıdır :)

Fotomaç röportaj yapmıştı paylaşmak yasak diye paylaşmadım. Galatasaray alır demişti. Drogba sneijder transferi içinde abartmamak lazım Galatasaray büyük bir kulüp dedi.

lan duran topları kullanmadan önce, topun arkasından adımlamanı özledim :sad007:

bırakın şu mendeburu , fm'de bile nefret edilenler listesine eklenmiş bizim kulubun.Hele arda'nın listesinde en tepede.Editörden baktım :cool:

Futbolun olağanüstüydü Lincoln.Hatta bu taraftar seni efsanemiz Hagi2nin yerine koyacak kadar sevdi.Yalnız bir futbolcu mental açıdan zayıf olup disiplinli olmayınca dibe doğru çöker.Bu durum senin sonun oldu.Sevgi ve saygıyla anmaya devam edeceğiz seni...

Senin futbolunu adamlığını savunucam diye 22 yaşındayken 45lik öz babamdan tekme yedim Lincoln..

:asd: :trollface:

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

şu hamburg bordeux herta berlin maçlarınd ne top oynamıştın be lincoln hala aklımda oynadığın güzel futbol var :D

öyle bir yetenektiki yanındaki kazmalar ordusunu yönetebiliyordu keşke bu kadar erken gitmeseydi :sad007:

şu hamburg bordeux herta berlin maçlarınd ne top oynamıştın be lincoln hala aklımda oynadığın güzel futbol var :D

berlin macinda o sogukta stad'daydim ve dondugum dakikalarin sonuna kadar degdi oraya gitmem:) servetten ne kadar korkmuslardi yanimizdaki almanlar, maske takmisti birde burnu kirildigi icin :D adama kasap diyorlardi almancada :D

berlin macinda o sogukta stad'daydim ve dondugum dakikalarin sonuna kadar degdi oraya gitmem:) servetten ne kadar korkmuslardi yanimizdaki almanlar, maske takmisti birde burnu kirildigi icin :D adama kasap diyorlardi almancada :D

ahaha servet olayına koptum o sene maradonada korktu servetten :) bi de kaptandı lincoln döktürmüştü o maç bende orda olmak isterdim açıkçası :D

shoutout to the chief

Kaptan olarak çıktığı Herta berlin maçında Galatasaraylılıktan utandım. Çorbacı kulüplere dönmüştük.Adama bir kulübün anahtarını vermemişrik ama nazı çilesi geç gelmeleri sakatlıkları bitmedi.

Adnan Polat olsa şimdiye Drogba kaptan, Sneijder da 2. kaptandı.

bu baslik ve konu neden duruyor cok merak ediyorum Galatasaray'da oyunamis tum yabanci futbolcularin basligi varmi yoksa bu lincoln'e ozelmi ? benim bilmedigm lincoln bize 2-3 sampiyonlukmu kazandirdi yoksa CL yari finaline tasiti ?

boş versenize, adam oynuyordu, fenerde olsaydı var ya bu herifi ilah yaparlardı töbe haşa !

Geri
Üst Alt