#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

ne topcuydu be doyamadan gitti :o

gkpu0.jpg
gkptl.jpg

Cassio Lincoln; Galatasaray'dan ayrıldığım günden beri sosyal medyadan taraftarlar ile yazışıyoruz. Eski takımım ile ilgili sürekli bilgi alıyorum. En sevdiğim arkadaşım Hasan Şaş antrenör olmuş. İlk Türkçe kelimeleri ondan öğrenmiştim ama söyleyemem.

Şaş'ın neler öğrettiği belli :D

"Alex ile 23 yaş altı milli takımında birlikte oynamıştık. 10 yıl sonra yeniden bir aradayız. Türkiye'deyken "Alex mi, Lincoln mü" tartışmaları beni hep rahatsız etmişti, umarım burada böyle tartışmalar yaşanmaz. Alex Coritiba'ya geldikten sonra kendisine 10 numaralı formayı verebileceğimi söyledim. Ancak bana '10 özel futbolcuların forma numarasıdır, 10 numara sana çok yakışıyor'

Alex bile biliyor kimin daha büyük topçu olduğunu :ayatollah:

Casio Lincoln ; En sevdiğim arkadaşım Hasan Şaş antrenör olmuş. İlk Türkçe kelimeleri ondan öğrenmiştim ama söyleyemem." şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın eski oyuncusu Cassio Lincoln, Galatasaray'dan ayrıldığım günden beri sosyal medyadan taraftarlar ile yazışıyoruz. Eski takımım ile ilgili sürekli bilgi alıyorum." dedi.

:asd::asd::asd::asd::asd::troll::trollface:

yıllarca ne oyunculara katlandık.bi lincoln'e katlanamadık arkadaş.

67 maç 16 gol 31 asist..bize bir adamın geleceğini ve bu istatistikleri yapacağını söyleseler gözümüz kapalı atlarız sanırım.

Disiplinsizdi,yazın geç gelirdi vs. vs. İyi oyuncuydu ama başına gelenleri hak etti malesef.

Neyi haketmis Lincoln? Yapmayin etmeyin Allah askina. Futbolcuya dayali duzene kurban gitti bu adam. Ona ragmen Baros ve Kewell gibi oyuncularla cikip takir takir topunu oynuyordu sorunsuz. Lakin son darbeye, yani Bulent kaptana dayanamadi. Kaptan o donem hem korkak, hem muthis ego sahibiydi. Ama onu da gaza getiren bir iki oyuncu vardi ki, sonralari biribirlerini yediler. Arda ve Servet gibi.

b-303097-galatasaray_gaziantep_ma%C3%A7%C4%B1.jpg

Sensiz geçen tatsız bir yıl daha :sad007: miss you reidz :sad007:

Sv: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Lincoln

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Geri
Üst Alt