- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"
elanodanda misimoviçtende iyi eleman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldinho
İniesta
Xavi Hernandez
Fabregas
F. Lampard
F. Ribery
L. Messi
C. Ronaldo
Kakâ
S. Gerrard
Bunları geçtim,
Mikel Arteta, Misimovic, Arshavin, Kim Kallström vs. bunlardan da daha iyi bir futbolcu değildi Lincoln.
Mustafa Sarp veya Barış'ı da Barcelona'da ilk 11'e koysak vallahi sırıtmaz. Hatta idman yapalım biz çıkalım Xavi ve İniesta'nın arasında bize top bile gelmez laf eden olmaz. Elano'nun ne kariyeri varmış bu arada?
Boldladıklarımın hepsinden daha yetenekli.
Mustafa Sarp veya Barış'ı da Barcelona'da ilk 11'e koysak vallahi sırıtmaz. Hatta idman yapalım biz çıkalım Xavi ve İniesta'nın arasında bize top bile gelmez laf eden olmaz. Elano'nun ne kariyeri varmış bu arada?
Ronaldinho
İniesta
Xavi Hernandez
Fabregas
F. Lampard
F. Ribery
L. Messi
C. Ronaldo
Kakâ
S. Gerrard
Bunları geçtim,
Mikel Arteta, Misimovic, Arshavin, Kim Kallström vs. bunlardan da daha iyi bir futbolcu değildi Lincoln.
Lincoln'e, Gerrard'dan daha yetenekli diyene kafa atmak isterim.
Ayrıca yetenek tartışılması çok saçma, önemli olan ne kadar "iyi" futbolcu olduğudur.
*ki sen Lincoln'ün daha yetenekli olduğunu neye dayanarak söylüyorsun.
Allah Allah yok böyle bir şey ya.
Mert Sayar, kusura bakma ama hocam,
Adam Şampiyonlar Ligi kazanmış, açık ara dünyanın şu anda en iyi 3-5 orta sahasından birisi, Liverpool'un efsanevi kaptanı, attığı mükemmel goller ve müthiş ara pasları ve oyunu çift yönlü oynamasıyla meşhur S. Gerrard için Lincoln'den yetenekli değil diyorsun.
Ne bu yetenek anlamıyorum ki? Evet Lincoln topu daha fazla sektiriyordur doğru.
Onu bende anlamadım hacı.Ama Lincoln, Arshavin ve Kallström'den yeteneklidir.
Olabilir de Ahmet işe şu yönden bak,
Lincoln eğer prensipli, disiplinli, düzgün çalışan bir adam olsaydı bu isimlerden "belki" daha önde olabilirdi.
Ama bugün biri Arsenal'de, diğeri Lyon'da oynuyor. Lincoln nerde?
Yani bugün mesela Lebron'un, Kobe'nin bile basamadığı türden smaçlar basan sokak basketbolcuları var.
Ama bunları Lebron'dan, Kobe'den daha iyi mi kılar? Hayır. Lincoln'de bu hesap işte.