#10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

Cevap: #10 Cássio de Souza Soares "Lincoln"

elanodanda misimoviçtende iyi eleman

elanodanda misimoviçtende iyi eleman

Lincoln tabiki Misimovicten iyi zaten bana göre değerinin çok çok altında bir oyuncu.Ancak Misimovicte çok iyidir.Ayağına attıkları bir top yok 2 maçtır.Cana,Arda dönünce işler düzelir.

Ronaldinho

İniesta

Xavi Hernandez

Fabregas

F. Lampard

F. Ribery

L. Messi

C. Ronaldo

Kakâ

S. Gerrard

Bunları geçtim,

Mikel Arteta, Misimovic, Arshavin, Kim Kallström vs. bunlardan da daha iyi bir futbolcu değildi Lincoln.

Boldladıklarımın hepsinden daha yetenekli.

Mustafa Sarp veya Barış'ı da Barcelona'da ilk 11'e koysak vallahi sırıtmaz. Hatta idman yapalım biz çıkalım Xavi ve İniesta'nın arasında bize top bile gelmez laf eden olmaz. Elano'nun ne kariyeri varmış bu arada?

Sırıtmazlar mı?

Bence izleyenleri sırıtırlar, Barcelona'ya duyulan sempati azalır. :D

Şimdi ahlar, vahlar çekmenin anlamı yok artık, yollaamıcaktın.

Mustafa Sarp veya Barış'ı da Barcelona'da ilk 11'e koysak vallahi sırıtmaz. Hatta idman yapalım biz çıkalım Xavi ve İniesta'nın arasında bize top bile gelmez laf eden olmaz. Elano'nun ne kariyeri varmış bu arada?

Barcanın yıllarca oturttuğu sistemi tek maçta çökertirler onlar.

Yetenek ayrı birşey. Salon futbolu topçularının da birçoğu orda ki oyunculardan yetenekli. İyi demiyorum yetenekli. Katkısı daha fazla olur onların ama yetenek olarak Lincoln'ün eline su dökebilcek oyuncu sayısı az. Lincoln topla yapmak istediklerini boldladığım oyunculardan daha iyi yapar.

Geldigine sevinmeyen tek Galatasarayli bendim sanirim. Gittigine de hic üzülmedim. 1-2 seneye Misimovic icin de ayni seyleri yazicam diye korkuyorum.

Vay arkadaş ne lincolnmüş ya...

Linkooooooooooooooooooooooooooooooln Linkoooooooooooooooooooooooooooooooolllnnnnnn ... Ben yaşlanıyorum galiba, futbola daha romantik bakıyorum. Saha'da oynanan oyun tamam ama sahadışında olanlar da önemli benim için. Bakıyorum da kimse tınlamıyor.

Ronaldinho

İniesta

Xavi Hernandez

Fabregas

F. Lampard

F. Ribery

L. Messi

C. Ronaldo

Kakâ

S. Gerrard

Bunları geçtim,

Mikel Arteta, Misimovic, Arshavin, Kim Kallström vs. bunlardan da daha iyi bir futbolcu değildi Lincoln.

Arshavin ve Kallström' mü ? O adamlardan daha yetenekli bir kere Lincoln.

Lincoln'e, Gerrard'dan daha yetenekli diyene kafa atmak isterim. :o

Ayrıca yetenek tartışılması çok saçma, önemli olan ne kadar "iyi" futbolcu olduğudur.

*ki sen Lincoln'ün daha yetenekli olduğunu neye dayanarak söylüyorsun.

Allah Allah yok böyle bir şey ya.

Mert Sayar, kusura bakma ama hocam,

Adam Şampiyonlar Ligi kazanmış, açık ara dünyanın şu anda en iyi 3-5 orta sahasından birisi, Liverpool'un efsanevi kaptanı, attığı mükemmel goller ve müthiş ara pasları ve oyunu çift yönlü oynamasıyla meşhur S. Gerrard için Lincoln'den yetenekli değil diyorsun.

Ne bu yetenek anlamıyorum ki? Evet Lincoln topu daha fazla sektiriyordur doğru.

Lincoln'e, Gerrard'dan daha yetenekli diyene kafa atmak isterim. :o

Ayrıca yetenek tartışılması çok saçma, önemli olan ne kadar "iyi" futbolcu olduğudur.

*ki sen Lincoln'ün daha yetenekli olduğunu neye dayanarak söylüyorsun.

Allah Allah yok böyle bir şey ya.

Mert Sayar, kusura bakma ama hocam,

Adam Şampiyonlar Ligi kazanmış, açık ara dünyanın şu anda en iyi 3-5 orta sahasından birisi, Liverpool'un efsanevi kaptanı, attığı mükemmel goller ve müthiş ara pasları ve oyunu çift yönlü oynamasıyla meşhur S. Gerrard için Lincoln'den yetenekli değil diyorsun.

Ne bu yetenek anlamıyorum ki? Evet Lincoln topu daha fazla sektiriyordur doğru.

Onu bende anlamadım hacı. :D Ama Lincoln, Arshavin ve Kallström'den yeteneklidir.

Onu bende anlamadım hacı. :D Ama Lincoln, Arshavin ve Kallström'den yeteneklidir.

Olabilir de Ahmet işe şu yönden bak,

Lincoln eğer prensipli, disiplinli, düzgün çalışan bir adam olsaydı bu isimlerden "belki" daha önde olabilirdi.

Ama bugün biri Arsenal'de, diğeri Lyon'da oynuyor. Lincoln nerde?

Yani bugün mesela Lebron'un, Kobe'nin bile basamadığı türden smaçlar basan sokak basketbolcuları var.

Ama bunları Lebron'dan, Kobe'den daha iyi mi kılar? Hayır. Lincoln'de bu hesap işte.

Olabilir de Ahmet işe şu yönden bak,

Lincoln eğer prensipli, disiplinli, düzgün çalışan bir adam olsaydı bu isimlerden "belki" daha önde olabilirdi.

Ama bugün biri Arsenal'de, diğeri Lyon'da oynuyor. Lincoln nerde?

Yani bugün mesela Lebron'un, Kobe'nin bile basamadığı türden smaçlar basan sokak basketbolcuları var.

Ama bunları Lebron'dan, Kobe'den daha iyi mi kılar? Hayır. Lincoln'de bu hesap işte.

Kesinlikle çok daha iyi takımda oynardı. Adnan Polat'ın şöyle bir açıklaması vardı hatta Lincoln'le ilgili; ''Galatasaray’a transfer olmadan 1,5- 2 yıl önce Bayern Münih, Michael Ballack’ın yerine ciddi şekilde Lincoln’ü transfer etmek istemişti. Daha doğrusu Lincoln’ü çok beğenen Felix Magath bu transferi çok istedi. Geçmişte Leverkusen’den yaptığı Ballack-Ze Roberto-Lucio paket transferini, Schalke’den Bordon-Lincoln-Rafinha üçlüsünü alarak yapmak istediler. Fakat Schalke yönetimi bu transferden çok çekindi. Ballack-Ze Roberto-Lucio üçlüsünü kaybedince Leverkusen birkaç sezon toparlanamadı. Sonuç olarak Lincoln’ün transferi dondu.''

Geri
Üst Alt